שלום - כמה שאלות

PROG3

New member
שלום - כמה שאלות

היי חברה אני דיי חדש בעסק , ויש לי כמה שאלות : 1. האם כדי להתחיל בעסק בתור מוכר , מומלץ לעשות קורס או שאתם מכירים איזה ספר טוב ששווה לקנות , או שבכלל אפשר ללמוד לבד ? 2. האם כדי להיות מוכר בEBAY אני צריך לפתוח עסק (עוסק זעיר או מה שלא יהיה) או שלא חובה 3. איך כדאי להתחיל למכור ? נגיד יש לי ליין של מוצרים שאני רוצה למכור אבל כרגע אין לי פידבקים בכלל. האם שווה למכור סתם מוצרים שיש לי בבית כדי להתחיל לקבל פידבקים , או למכור רק את הליין מוצרים שלי ולחכות שייקנו ? 4. האם יש איזה חברה או אתר שמעצבים לך את האתר בEBAY ? בחינם או בכסף 5. אם אני מוכר איזה ליין מסוים של מוצרים , כדאי לפתוח יוזר לכל ליין , או יוזר אחד לכל המוצרים יחדיו ? 6. סתם בקשה כללית - אם יש אנשים חדשים , או אפילו מעולה אם לא , שמוכנים לעזור ולהעזר אחד בשני בתחילת הדרך, אני אשמח אם תפנו אליי בפרטי. אני חושב שבן אדם צריך ללמוד לתת לפני שהוא מקבל , ולזכור שכשגם אתם הייתם בתחילת הדרך הייתם שמחים לעזרה ולידע שיש לכם היום תודה אנשים , בהצלחה לכולם

תשובות

1. ניתן לעשות קורס...אפשר להסתדר עם חוברת ואם יש לך גישה טובה למחשבים ואינטרנט אפשר ללמוד לבד...זה פשוט לוקח יותר זמן...אבל הניסיון מוסיף ה-מ-ו-ן 2. עפ"י חוקי מדינת ישראל, כן...כל הכנסה מחייבת בדיווח ואני מציע לא להתעסק עם החוק 3. עדיף שתתחיל עם מוצרים שלא עולים לך כסף או שאתה יכול להרשות לעצמך להפסיד קצת ולהעלות אותם במכירה פומבית עם מחיר נמוך...אבל אל תפסיד את התחתונים בשביל פידבקים 4. אני בטוח שיש, סביר להניח שבכסף 5. אלא אם אתה מוכר ספר תורה וויברטורים...מספיק יוזר אחד.

tomerol

New member
לגבי 4

כן יש כאלה מקומות. זה עולה לא קצת. אגב, הלוואי ומישהו היה קונה את התחתונים שלי
, הייתי כבר מזמן מציע את כל הסטוק למכירה

PROG3

New member
אחלה - עוד 2 שאלות קצרות

1. עדיין לא ברור לי הקטע של המיסים. אם אני לוקח סתם מוצר שזרוק לי בבית ואני מוכר אותו בEBAY אני צריך לשלם עליו מיסים ? אם אני מוכר אותו בתור עסק אז כן , אבל אם בתור לקוח פרטי אז אני מאמין שלא. אז פה בדיוק השאלה שלי , איפה הגבול ? כמה פריטים אני יכול למכור באופן עצמאי ולא צריך לפתוח עסק זעיר בשבילם ? 2. כשאני פותח יוזר בEBAY יש יוזר פרטי ויוזר עסקי ? אם כן מה ההבדל ביניהם. והאם אחרי שהיה לי יוזר פרטי נגיד שנה אני יכול להמיר אותו עכשיו ליוזר עסקי ? שוב תודה

tomerol

New member
תשובות

לפי החוק, כל מכירה צריכה להיות מדווחת - אם אתה מחליט לא לדווח או כן - בחירה שלך. לגבי 2 - יש רק יוזר אחד.

למעלה