שלום.. כמה שאלות..

xxclinsxx

New member
שלום.. כמה שאלות..

אז ככה.. יש לי כמה שאלות לגבי מימוש הסוד.. לדוגמא, אני רוצה מחשב נייד.. אילו פעולות אני צריך לעשות בשביל לקבל אותו? איך בדיוק אני יוצר את הרגש הזה שנשלח ליקום? באיזו תדירות אני צריך לחשוב ולשלוח רגשות ליקום על מה שאני רוצה ביום? תודה רבה לעונים! בר דהן.

kikona126

New member
אני רציתי וקיבלתי!!!

התחלתי מזה שמתי שהזדמן לי הייתי הולכת לחנויות מחשבים, ומחפשת ספציפית את הדגם שאני רוצה. ממש ראיתי את עצמי עם המחשב הזה בלימודים, ובעבודה. במשך היום הייתי מחפשת באנטרנט, לראות מבצעים והכל. ואני מדברת על תקופה שהייתי בה במינוס בבנק... פתאום עלתה לי המשכורת, ומצאתי עוד עבודה צדדית מכניסה יותר. בראש השנה כבר היה לי הכסף לקניית מחשב, ההורים שלי היו בחול ואמרתי להם שאני הולכת לקנות לעצמי את המחשב, והם אמרו לי לא לקנות, ששם הוא עולה יותר זול. קיבלתי את המחשב מתנה, בדיוק בתאריך היעד לקנייה (אוקטובר). דרך אגב, הודעות בסגנון "למה לא עונים" או "אם יש מענה" לא מוסיפות לרצון לענות, נא להמנע מהן. מה גם שההודעה שלך פורסמה רק היום. אנו פועלים פה בהתנדבות ועל זמננו החופשי, ולא תמיד יש זמן שכזה.

xxclinsxx

New member
תודה על התשובה.. ויש לי עוד שאלה.. כנסו..

אני עוד מעט בן 16.. אין לי חשבון בנק, ואין לי משכורת שאיתה אני יכול לקנות דברים, לדוגמא המחשב הנייד שהזכרתי קודם.. איך בכל זאת אני יכול למשוך דברים לחיי בדרכים אחרות. תודה.

kikona126

New member
אני הרווחתי את כל הכסף למחשב

אבל לא קניתי אותו בכספי.. ההורים קנו לי אותו מתנת חג. שים לך תמונה של המחשב שאתה רוצה בחדר, ושים לך חודש יעד להשגת המטרה. כמו כן, אתה בן 16 אבל עדיין יכול להרוויח כסף (לא בשביל המחשב, אלא בגלל שזה כיף שיש לך בלי לבקש מההורים) בבייביסיטרים, או ניקוי מכוניות (מרוויחים בזה טוב! 50-60 ש"ח לאוטו)

xxclinsxx

New member
ועוד שאלה קטנה..

איך בדיוק אני יוצר את הרגש הזה שנשלח ליקום? בסרט אמרו שצריך את את המחשבה שיוצרת את ההרגשה שנשלחת ליקום.. איך אני יוצר את הרגש?

ע ו פ ר ה

New member
בעזרת הדמיון

תדמיין את עצמך, כשבדיוק מגיע לידך המחשב שכל כך רצית. אתה מביט בו ורואה שזה בדיוק מה שרצית ואולי יש בו אפילו עוד פונקציות שלא חשבת עליהן בכלל, והן נהדרות. מה אתה מרגיש כשאתה מקבל את המחשב? האם יש שמחה? אהבה ליקום? התלהבות? התרגשות? או אולי עצב? פחד? דמיין שאתה מרגיש את אותן רגשות. לזה בדיוק התכוונו. בהצלחה עופרה

martini6

New member
אני אתן לך דוגמא

אני סטודנטית מרוששת. עובדת, אבל עדיין בלי גרוש על התחת... בקיצור, רציתי לקנות אופניים כדי לנסוע איתם לעבודה. אבל גיליתי שאין לי את התקציב. אבל האופניים האלה היו לי תמיד בראש. לפני חודש בערך, בעודי משוטטת ברחבי האוניברסיטה, עצרה אותי נציגת שירות של אחד הבנקים ואמרה לי שאם אפתח חשבון ואפקיד שם את המשכורת שלי במשך שלושה חודשים- אני אקבל אופניים. נכון שאני רוצה את האופניים מיידית, אבל לא אכפת לי לחכות קצת ולקבל אותם בחינם. אם אתה ממש משתוקק למחשב, תחשוב על זה כל הזמן, תדמיין את הסוג שאתה רוצה ותנסה לפתוח את הראש לדרכים יצירתיות כדי להשיג אותו. ע"י כך תשלח מסרים ליקום, והוא יחזיר לך בחזרה. אם אתה לא רואה תוצאות, אל תתיאש. לפעמים לדברים טובים לוקח זמן להגיע. בהצלחה!

xxclinsxx

New member
תיקון התגובה שלי.. ^^

איך בכל זאת אני יכול למשוך דברים לחיי בדרכים אחרות?**

למעלה