שלום, כנסו בבקשה לתוכן ...

שלום, כנסו בבקשה לתוכן ...

שלום רב לכל קוראי הפורום. שמי מירון בן 30, ממרכז הארץ. אספר קצת על עצמי, הנני מגיע מתחום ההי-טק וליתר דיוק מתחום בדיקות התוכנה, עד לאחרונה עבדתי אך היום בשל המצב לא עוד. כבר זמן רב רץ במוחי רעיון לפתיחה של משהו משלי (עסק עצמאי), הרעיון שחשבתי עליו למעשה כבר קיים בחלקו הרב, אך יש בו משהו מעט שונה. בכלליות אספר לכם שמדובר בתחום הנדל"ן (ענף שמזרים עבודה גם בזמנים קשים יותר). כיום אני מחפש אדם אחד או שניים (מקסימום) שמוכנים לקחת את הרעיון הזה משלב הרעיון לשלב התכנון וכמובן לביצוע. על מנת שיהיה ניתן לצמצם עלויות (עסק חדש ויהיה המקורי ובעל הפוטנציאל הגבוה ביותר, מחייב זהירות) אני מחפש מישהו אחד שמתמחה בבנית אתרי אינטרנט וכן בעיצובם (מישהו מקצועי בעל תיק עבודות), ומישהו אחר שמתחמחה בתחום השיווק והפרסום בעל ניסיון אינטרנטי, כמו כן רצוי מגורים באזור המרכז, אנשים רציניים, ישרים ואמינים. מי שרואה את עצמו מתאים ומעוניין ללכת עם רצונותיו ולפתח משהו משלו, יותר ממוזמן לשלוח לי הודעה כאן בפורום או בצורה אישית שבה הוא יספר לי קצת אודותיו. תודה רבה.

סתם הערה...

אתה מחפש מישהו ש"מתמחה בבנית אתרי אינטרנט וכן בעיצובם " עיצוב ותכנות הם שני דברים שונים לחלוטין, ואני לא מאמינה שיש מישהו שבאמת מתמחה בשניהם... מתכנת טוב יכול גם לעצב אתר בסיסי, אבל כדי להגיע לתוצאה הטובה ביותר דרוש לך מעצב גראפי.

מענה להערה

האמיני לי שאני יודע שאלו הם שני דברים שונים , אך יחד עם זאת עדיין ישנם אנשים בשוק (וכאלה לא חסרים כיום) שיודעים את שני התחומים גם יחד. אם זאת אני מעוניין ל"שמוע" גם מאנשים שמתמחים בדבר אחד. תודה מירון.

"יודעים" זה לא "מתמחים" ../images/Emo13.gif

מדובר על שתי צורות מחשבה שונות לגמרי.

חבל

שאתה לא מבין את ההבדל בין "יודע" למתמחה. ראית פעם אינסטלטור שמתמחה גם בעיצוב פנים? לא קיים אחד כזה. דרושים סוגי אישיות שונים לחלוטין כדי להתמחות בכל אחד מהמקצועות. אינסטלטור יוכל לתלות לך תמונה על הקיר, אבל רק מעצב פנים יוכל להגיד לך בדיוק איפה לתלות אותה כך שתשתלב עם שאר הרהיטים ותשיג את האפקט הדרוש. כנ"ל מתכנת ומעצב.

underdog30

New member
טוב שאת פה!

סתם שאלה.. האם את היחדה שנמצאת פה בפורום? ואני שמח שאת קיימת פה לעשות סדר באי סדר.. יום נעים.( אני בדרך לתיקון תקלה... :) )

אני תמיד פה...

בהצלחה

underdog30

New member
תודה ! ../images/Emo39.gif

צריך פה " שריפית " שתעשה סדר באי סדר !.

לא יכולתי לנסח תשובה טובה יותר...

זה די מקומם שעקב "המצב" אנשים מחפשים מהנדס מערכות, שיהיה גם מורה לתנך ואם אפשר גם קצת פקידות ואולי גם לדחוס ידע במכונאות . מסכימה עם מה שנאמר, בהחלט יש צורך להכניס קצת סדר בבלאגן . אני חושבת שעבודתך נהדרת .

תודה רבה ...

לקרן גלעד והכלבים וכמובן לילדה בלבן שמלווה אותי שנים... מה הייתי עושה בלי שתיכן, אני לא רוצה אפילו לחשוב על מצב שכזה. פשוט חיי מתחלקים לשניים עד היום שפגשתי אתכן ומהיום שפגשתי אתכן ... יישר כח. חזק ואמץ. עלו והצליחו. ומי יתן ותבלו פה עוד הרבה שנים יפות, בעזרה ניסוחית, מורלית וכו' .. למען כותבי הפורום המסכנים והמתקשים. שוב , תודה רבה.

למעלה