שלום, כשאני והחבר שלי מנסים

שלום, כשאני והחבר שלי מנסים

לעשות את זה ב"דרך האחורית", אתם יודעים למה אני מתכוון. לצערי הוא "גדול עלי" בכמה מידות, והדבר מכאיב לי עד מאוד. תהיתי איזה צמחי מרפא טובים בשביל להקל על הכאבים ?

Sonata Of Tears

New member
../images/Emo11.gif ייאיי

שמע , אין כל כך מה לעשות,לא מכיר שום משחה שתרחיב לך את הרקטום,משכחי כאבים כאלו,גם לא מכיר,כי זה כאבי ריגעי מאד,וזה לא כאב של שגרה,זה גם לא כאב ממוקד,וזה לא נחשב לכאב שרירים,אני גם לא חושב שיש תרופות כימיות לזה,אתה וחברך צריכים לעבוד קצת יותר זמן כדי שה"גדול עלי" יכנס ל"דרך האחורית" שלך. אתה צריך לנסות להרגע לפני ,דברים מרגיעים? לוונדר ,שמן לוונדר זה מרגיע,תה לוונדר גם מרגיע,רוז מרין מרגיע,תה רוז מרין.אני לא יודע,נסו למרוח שמן לוונדר על איבר המין וקצת על הרקטום, שוב,אם זה ממש קריטי,אז אין כל כך מה לעשות,כמה..גמ...גדול הא..מ..:) חוץ מזה,רוב הסיכואים שזה פשוט אתה,אולי אתה לחוץ או לא רגוע במהלך האקט?

ToryMaster

New member
וזלין

או גליצרין או בכלל שמנים יסייעו לחדירה שהיא קשה, בגלל שאין שום נוזל שירכך אותה.

Sonata Of Tears

New member
וזלין וגלצרין זה ממש לא טוב

כל חומר על בסיס מים יעזור,יש בכל חנויות המין למינהם למזלי לא נזקקתי לזה עדיין *ולדעתי לפרטנרים שלי ,לא היה במה להתבייש!:) גם להם היה.."גדול עלי" ואהבתי את זה יותר מכל דבר!*

0 אור 0

New member
חשבתי שמין זה בשביל הנאה

צמחי מרפא כדי להקל על הכאבים??? אולי פשוט לא לבצע מה שמכאיב ולמצוא תנוחות (יש עוד איזה 2-3) שמהנות את שני הצדדים. מי אמר שחייבים לעשות משהו לא נעים ומכאיב? אתם מחפשים מקוריות? אז תלכו על מקומות מקוריים, על סביבה מפתה. אני ממליצה על אמבט שמנים משותף עם שמפניה ונרות מונחים ליד, אחר כך מסג' אירוטי עם שמן (יסמין למשל - ויש עוד באיזה שרשור כאן), ואז סקס סוער (או רגוע לטעמכם) באיזושהי תנוחה מסורתית. נראה לי שימוש יותר אפקטיבי בבצמחי מרפא ושמנים.

Sonata Of Tears

New member
להסביר לך משהו

מדובר שבתי זכרים,אין לזכרים כל כך הרבה חורים,לרוב במין נורמאלי מישתמשים במין אנאלי,כל הדברים שכתבת כאן הם בהחלט מפתים,אבל הרקטום לא מתרחב כאשר כל זה קורה.

0 אור 0

New member
../images/Emo10.gif - לא שמתי לב - חשבתי שזו בחורה

ובכל זאת אני משוכנעת שמין זה לשם הנאה ולא לשם סבל. צריך למצוא דרך לא מכאיבה ..

יש מס' שמנים שיכולים להקל

על החדירה על מנת שתהיה פחות כואבת: יסמין ברגמוט אילנג אילנג גרניום רוזוולד סנדילד לערבב את כל השמנים הנ"ל בריכוז של 2% לשמן נשא שקדים. * אני ממליצה מאוד לבדוק היטב את טיב השמנים ולא להשתמש בשמנים ממקור לא ידוע(שבד"כ מחירם נמוך בצורה מעוררת חשד). באזורים עדינים כגון אלו חייבים להזהר כיפליים ולמהול את השמנים ולא להשתמש בהם באופן ישיר אלא אך ורק עם שמן נשא. שמעתי סיפורים מצמררים ממש על אנשים שהשתמשו בצורה ישירה בשמנים וזה נגמר ממש לא טוב.

ebony

New member
שמנים

שמן זית עוזר מאוד לחדירה או לחילופין K.Y שהוא לא מוצר טיבעי אבל זהו טוב מאוד

למעלה