../images/Emo80.gif הכי טעים לדעתי זה..........
לקלף את הבשר מקצוות העצמות.....להכין תערובת של בשר טחון שטוגן קלות עם בצל+צנוברים+אורז חצי מבושל (10 דקות במים רותחים)+תימין טרי קצוץ+שום קצוץ גס..ולתבל במלח ופלפל שחור גרוס. למלא את מרכז הכתר בתערובת המילוי..ולסגור את הכתר במעגל סביב המילוי.....לקשור עם חוט שמשון כשהעצמות הקלופות משתלבות אחת בשנייה. למרוח את החלק החיצוני של הצלעות במעט שמן זית מעורבב עם תימין קצוץ+שום קצוץ+מלח ופלפל שחור גרוס. לסדר את הכתר במרכז תבנית אפייה ולפזר מסביב רבעי בצל, בטטות חתוכות, תפוחי אדמה חתוכים, ראשי שום שלמים ואפשר להוסיף איזה ירקות שורש שאוהבים. להבריש את הירקות באותו משרה שהבשר הוברש מבחוץ. לכסות את התבנית בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור על 200 מעלות לשעה וחצי, להוריד את הכיסוי, להבריש את הבשר והירקות ברוטב שנוצר בתבנית ולהמשיך לצלות עוד כחצי שעה ללא הכיסוי עד שהכל מתקרמל ומשחים יפה. בהצלחה ומחכה לדיווח איך יצא