שלום לאוהדי מוסיקה שנות השמונים

שלום לאוהדי מוסיקה שנות השמונים

גם אני מבין אלה שאוהבים מאוד את המוסיקה הן של שנות ה-70 והן של שנות ה-80, אף יותר, מהמוסיקה של שנות ה-90 ואילך. מישהו יודע מה קורה עם להקת "סימפל רד" ? ? ? האם נעלמו מעל פנייה האופק ? ? ? אודה לתשובתכם.

alpha80

New member
סימפלי רד:

חדשות ..... מיק האקנל, סולן הלהקה, נכנס לעסקי היין, ופתח עם שותף עסק לייצור יינות. במקביל, סימפלי רד עובדים בימים אלה על אלבום חדש המתוכנן לצאת בתחילת בשנה הבאה. אגב - סולן הלהקה מיק האקנל חגג את יום הולדתו ה 42 לפני כחודש. ו.... שאלת טריוויה סימפלית: מה מקור השם "SIMPLY RED"?

ToraToraTora

New member
פשוט אדום ?

לא יודעת אבל אתה כל פעם מדהים אותי מחדש עם הידע שלך. אינציקלופדיה מהלכת ??? סחתיין אחי!!!!

turrican

New member
TORA!TORA!

האם זו את?? ואם זו את, את יודעת למי אני מתכוון.. החזירי תשובה!!

turrican

New member
לTORA!TORA ../images/Emo24.gif

היי!!!! אני מקווה שלא תנדדי לפורומים אחרים ותשארי עמנו כאן להרבה זמן.. כל "החברה" הטובים כאן!! תרגישי בבית! \אלכסיס

turrican

New member
היי נעמי ../images/Emo140.gif

אממ..אמנם יש לך שם של בת אבל רשמת "מבין" אז אני מבין שזה אתה. בכל מקרה ברוכים הבאים לפורום. תרגיש בבית!

alpha80

New member
הלו - אלכס - תתנצל....

אלכס יקירי - נעמי עכשיו ישנה, לא יכולה לענות לך אז אני אענה בשמה: היא קודם כל אין בן שקוראים לו נעמי, גם אם הוא אדם ביזארי לחלוטין הוא לא יבחר לו "ניק ניים" של בת. וחוץ מזה - היא כתבה "גם אני מבין אלה שאוהבים את שנות ה 80" . כלומר - גם אני שייכת לאלה שאוהבים את שנות ה 80. עכשיו תתנצל, ותקנה לה במתנה את האלבום החדש של "פשוט אדום". אבל אוותר לך רק אם תענה על שאלת הטריויה.

הי

קודם כל, עדיין אינני ישנה. שנית, תודה על הגנתך. וזה באמת מה שהתכוותי, אבל, אין צורך להתנצל. יכול להיות שבאמת הייתי צריכה לנסח אחרת. אצפה בקוצר רוח לאלבום החדש שלהם.

turrican

New member
לא שמתי לב.. ../images/Emo9.gif../images/Emo52.gif

כנראה שהייתי ממש אבל ממש גמור.. היה לי יום ארוך מאד וסחבתי חצי דירה על הגב שלי.. מה שאלת הטריויה?? נ.ב. לנעמי סליחה!!

turrican

New member
לא שמתי לב.. ../images/Emo9.gif../images/Emo52.gif

כנראה שהייתי ממש אבל ממש גמור.. היה לי יום ארוך מאד וסחבתי חצי דירה על הגב שלי.. מה שאלת הטריויה?? נ.ב. לנעמי סליחה!!

למעלה