שלום לאונרדו האחת!

blackfield2

New member
שלום לאונרדו האחת! ../images/Emo13.gif

כפי שביקשת, אפרסם את הפניה שלי במסרים לפורום. ראיתי את השרשור המדהים של התקשור עם חברי הביטלס, ובעקבותיו עלה לי הרעיון לשאול את פרדי מרקיורי שאלות. למי שלא יודע, מרקיורי היה חבר בלהקת QUEEN, להקה שאחראית לכמה מהלהיטים הכי גדולים בכל הזמנים, ולצערנו נפטר ממחלת האיידס בתחילת שנות ה-90. אז הנה השאלות שהייתי מעוניינת לשאול:
בשיר "bohemian rhapsody" בשורה "mama just killed a man" הכוונה היא שאמא שלך הרגה אדם מסויים, או שבעצם אתה שר לאמא שלך בשורה הזאת שהרגת מישהו?
מה דעתך על המוזיקה בארץ שלנו?, האם יצא לך לעזור בצורה כלשהי לאמן מישראל?
בתקופה שחלית ומתת ממחלת האיידס המחלה היתה עדיין נחשבת לחשוכת מרפא לחלוטין. היום גילו שתרומת מח עצם תורמת להבראה מהמחלה. אילו תחושות העניין מעורר בך, והאם אתה חושב שהעובדה שחלית במחלה הזאת מעידה על חוסר מזל, ועוד במיוחד בתקופה הזו שלא ידעו לטפל בה כמו שצריך?
בגלל דתך ואמונתך שרפו את הגופה שלך והשליכו את העפר למקום לא ידוע. יש האומרים שאת האפר השליכו באגם ז'נבה. האם זה נכון? ואם לא, היכן השליכו את העפר שלך?
האם תוכל לבקר אותי מדי פעם? אני מזמינה אותך תמיד! בחלום ובמציאות.
האם הנשמה שלך עברה לאנשים אחרים בעולם?
מה השיר הכי אהוב עליך מכל השירים של קווין?
מהו הדבר הכי חשוב שאדם צריך להגיע אליו בחיים שלו? והאם אתה הגעת לזה?
על איזה דברים אתה ממש מצטער שעשית בחיים שלך?
האם יש שירים שכתבת או שהיו במוחך שלא הספקת לכתוב בגלל מותך?
מה אתה חושב על המחזמר "We Will Rock You"? האם היית מוסיף, עורך, או משנה משהו? מה דעתך על השחקנים, ובמיוחד על השחקנית והזמרת Hannah Jane Fox ששיחקה את התפקיד של Scaramouche (סקארמוש) ועכשיו כשהקליטה את אלבומה הראשון יצאה בשיתוף פעולה עם רוג'ר טיילור..? תודה רבה רבה! רעות.

מסר מפרדי

המחתרת, שמתקשרת בדרך כלל עם רוחו של זרח והרפטיג, גילתה שליישות האור אשכאל בו משכן ורהפטיג, הצטרף גם פרדי בולסרה הנ"ל ערכה במהלך הלילה תקשור עם היישות ואלו התשובות המפתיעות שקיבלה:
פרדי מוסר, שאמא שלו, שהיתה ידוע בכינוי "בומי החופרת", הייתה רוצחת סידרתית ידוע באיזור בנגלור, שם היא רצחה מעל עשר מוקדני שרות מוסלמים, באמצעות שיחות ארוכות במיוחד עם מוקדי התמיכה, לכן גם מופיעות השורות bissmila we will you ket me go בהמשך השיר, שהיו המילים האחרונות של כל קורבנותיה, לפני שכרכו את חוט הטלפון סביב צווארם והתאבדות משיעמום ואימה.
לא יודע אם אפשר לקרוא לזה עזרה, אבל עברי לידר עבר כמה לילות קסומים בזכותי..
אין שום דבר חסר מזל במין אנאלי ללא הגנה, ההיפך..
לבקשתי, אפרי הודלך לכתם זיעה על חולצתו של הגבר היפה והמושלם בעולם: פואד בן אליעזר.
אני מבקר אותך כל הזמן..
הנשמה שלי התפצלה להמון חלקים, רובם נמצאים אצל משה דץ
היום אני יותר בקטע של מוסיקה עממית לאטבית משנות השלושים וקראוט רוק. אין לי שיר מועדף.
הדבר הכי שאפשר להגיע אליו, הוא משרה במחלקת התברואה של עיריית מג'דל כרום, הייתי קרוב, אבל לא הלך.
אני מצטער שלא הצלחתי להיות פקח חנייה, חיי הזוהר האלה תמיד משכו אותי.
מעולם לא היו לי דברים בראש.
התפקיד הזה, היה תפור על יענקלה בן סירה, חבל שלא נתנו לו אותו. פרוק, מוסר את אהבתו..

blackfield2

New member
וואו את מדהימה!!../images/Emo23.gif

זה היה מאוד מאוד מעניין! מה שהכי הפחיד אותי זה בקשר ליכולות ריקוד שלי.. אמא שלי פעם אחת היתה אצל נומרולוגית, והיא אמרה שחבל שאני לא מתעסקת בריקוד, ועכשיו בתקשור הוא שאל בחזרה למה אני לא מתעסקת ביכולות ריקוד שלי.. התשובה? כי אין לי את הגוף לזה

מסר בשידור חי!

יש לך את האישיות לכך...לא בלט קלסי אבל יש הרבה סוגי מחול אחרים והריקוד יעצב את גופך..נערה!

למעלה