שלום לאונרדו

חני 61

New member
שלום לאונרדו

רציתי לדעת מתי תהיה לי זוגיות ארוכת טווח שמי חני מימון שם אמי בלה תודה רבה יום טוב

שלום חני

בת בלה, באם את מעוניינת בכזאת מדוע בשתי מערכות יחסים שהיו לך שיכלו להתפתח לקשר עמוק שבת והעלת צדדים מטריזים (שמפרקים, ולא מאחדים) את צריכה 'לעבוד על עצמך', לפני, הקשר הבא..שתכירי בחודשים הקרובים..בתווך של עד חצי שנה.. תתייעצי עם איש או אשת מקצוע לגבי פחדייך מקשר..בכדי שבפעם הבאה זה לא יכשל. אם את מעוניינת לשאול שאלות ספציפיות את יכולה לפנות אלי לתיבת המסרים....

חני 61

New member
שלום לאונרדו

הקשרים שהיו לי לא היו נכונים לי עבדתי על עצמי אני חושבת שעשיתי עבודה טובה לא צריכה להתיעץ עים איש מקצוע כי אני מכירה את עצמי הכי טוב יותר מאיש מקצוע פשוט התחלתי לחקור את המחשבות שלי הגעתי לתת מודע שלי שחררתי דעות קדומות ואני בדרך הנכונה לא מפחדת מקשר הכול עשיתי בכוחות עצמי מקוה ובטוחה שפעם הבאה לא אכשל תודה רבה שבת קסומה

אני מקווה שתגלי יותר פתיחות לאחר

שיכנס לחייך, ויהיה מוכן לחלוק עמך סודותיו יותר משאת מגלה לביקורת שאני שזרתי, בנסיון להיות עדינה בדברי משום שמידת התוקפנות שאני חוויתי ממך כעת מעידה על צורך בליבון עם איש מקצוע..לראות עיני... יום טוב..ואני חושבת שאין בכך בושה או פסול לדעת שאדם יכול להייעץ ולהעזר לעיתים, (נכון שיש שרלתנים בכל תחום)
רק אהבה תוליד אהבה!

חני 61

New member
את ממש טועה בגדול אנו רק בני אדם ואפשר לטעות

בטח שאן זו בושה אם היתי נזקקת אבל את טועה ומותר לך גם לטעות יש בי פתיחות לאנשים ורבים מתיעצים איתי ומספרים לי את הסודות שלהם יש לי חברה שאומרת שאני אפילו פרירית ואן בי תוקםנות בכלל לא יודעת מהיכן הוצאת את זה חחח

חני

הקשרים שהיו לי לא היו נכונים לי עבדתי על עצמי אני חושבת שעשיתי עבודה טובה לא צריכה להתיעץ עים איש מקצוע כי אני מכירה את עצמי הכי טוב יותר מאיש מקצוע ...מזה סליחה כנראה שטעיתי בקריאתי, והנחתי שיש נימה של תוקפנות בהם אך את אכן מכירה את עממך הכי טוב ומקווה שבפעם הבאה שתכירי מישהו זה יתפתח בחיוב.. ממה שראיתי בלא מתאימים שמהרת לנפנף היה שידוך קרמתי..שלא סתם נכנס לחייך..ואף השני עשוי היה להצליח...היו מפגשים לגביהם לא טעית מאידך.. "הוצאתי " את המסר מתקשור..אגב, שבת שלום.

חני 61

New member
שבת שלום

כתבתי לך לא בנימת תוקפנות זה רחוק ממני פתחתי את הקלפים שלי לאמת שעשיתי עבודה טובה עים עצמי אולי טעיתי קצת נקשרים כמו כול אחד אנו לא מושלמים אבל לא צריכה עזרה מאיש מקצועי וכו פשוט שמחה ומאושרת מהעבודה שעשיתי עים עצמי בתחום הרוחני וכו וכתבתי לך את זה כנראה שהיתה אי הבנה שבת שלום

למעלה