שלום לאיקסמיקס ולכולם

FZR600R

New member
שלום לאיקסמיקס ולכולם

אחרי כ 10 שנים על אופנועים מדו"שים (DR ים , XT , סופר טנרה) ועד כביש ספורטיביים (FZR600R , CBR900RR, FZR1000 ) אני מוצא את עצמי על קטנוע דינק 150 (מחוסר תקציב בעיקר אך גם כדי להרגע מ 2 תאונות שהיו לי עם הספורטיביים) ואני בהלם: אני פשוט לא מאמין אבל אני נהנה מכל רגע (טוב נו ... כמעט כל רגע): עלויות אחזקה בריצפה- תיקונים , טיפולים וכו' בכלום כסף יחסית , דלק - חצי מדו"ש ורבע מספורט , נוחות מדהימה , לא מתבאס מהארגז (באופנוע בחיים לא הרכבתי ארגז - הורס את כל הפוזה ובספורטיביים פוגע בהתנהגות) ויכל לקחת איתי כל דבר לכל מקום , אין שימונים ומתיחות למיניהם , אוטומטי - סבבה בעיר והנאה - וואלה לפעמים אני אפילו נהנה מהרכיבה עליו , מה שגורם לי הרהורים על ההנאה שאני יכל להפיק מקטנועים גדולים וספורטיביים יותר. המינוסים - לא נוח ומבאס בנסיעות ארוכות , התנהגות מבאסת בפניות בכביש המהיר , בקיצור כל מה שקשור לכביש המהיר... לסיכום - וואלה , מי היה מאמין שאני אכתוב דברים כאלה על קטנוע

FZR600R

New member
ועוד משהו -

ברכות על הפורום החדש , הגיע הזמן שגם לקטנועים יהיה פורום משלהם.

ixmix

New member
בהחלט יאומן...

אני בהחלט מאמין לך, ומבין אותך. אני חושב שקטנוע ספורטיבי אמיתי, דוגמת הטייפון125, הקסגון 150 או אפילו ice סדרתי, אירוקס משופר או nrg משופר למשל - יכולים לתת פאן לא פחות מאופנוע. התענוג הוא שונה, כמובן, ואולי צריך את הפרספקטיבה הנכונה כדי להבין שעודף הכוח וההשחזות מהנות, אבל גם חגב שטח יכול לתת המון כיף, וגם קטנוע שמיועד לכך. ברוך בואך, גם אתה מצטרף לכת (כת-נוען).

gesus

New member
אני אני רוצה להתוודות../images/Emo54.gif

אני אמנם רכבתי רק על GPZ אבל אף פעם לא ראיתי את עצמי רוכב על קטנוע ועכשיו אני רוכב בכיף על הקסגון. הבעיה היחידה זה המהירות הסופית אבל חוץ מזה אני ממש מרוצה.

למעלה