שלום לאלישוע ולכולם

חגית 99

New member
שלום לאלישוע ולכולם

שלום אלישוע במקרה או לא, עברתי לראשונה דרך פורום זה, אני מחפשת מענה למצב שבו אני נתונה, לא חשבתי על הומופתיה אבל הידע שלך והגישה, הזמינו אותי לשאול. אני עובדת כדיילת אוויר זה זמן רב, מרגישה שהגוף/נפש שלי מאבדים כוון, האם יש להומופתיה הקלאסית מה להציע למצב שבו הגוף מטופל, אך עדיין ממשיך להיות תחת "התקפה"? כלומר להיות מטופל נגד נזקי הטיסות אך להמשיך לטוס? האם לך אישית, יש ניסיון טיפולי בחוסר איזון שנגרם לגוף עקב שהייה תחת לחץ בגבהים? או אולי ידע בנושא? תודה מראש על התשובה. חגית

שבוע טוב חגית

לא ברור משאלתך למה הכוונה "הגוף/נפש שלי מאבדים כיוון". באיזה כיוון הכיוון אבד? אם את מבינה את כוונתי. באופן כללי להומיאופתיה יש תשובה כמעט לכל דבר גם לבעיות הכרוכות בשהיה בגבהים. באופן כללי יש כמה וכמה תרופות הומיאופתיות המתאימות לכך והידועה מכולן היא ה COCA. אבל זה אינו אומר שהיא מתאימה לך כי איני יודע במה מדובר. כן יצא לי לטפל כמה פעמים באנשים שסבלו מבעיות בטיסה, בעיות נשימה, ג'טלג, סינוסיטיס ועוד. אגב, מה את יודעת על הגישה שלי? ובשירשור האחר , לא מצאתי התייחסות שלך אז את מוזמנת להעלות זאת כאן. תודה ושבוע טוב.

חגית 99

New member
שבוע מעולה לכולם

איבוד הכוון הוא לעבר כוון התשישות הפיזית שגוררת אחריה תשישות נפשית, וזאת למרות שאני נחה מספיק והסימפטומים מופיעים בסמוך לנחיתות. מצב הרוח שלי הוא טוב פלוס, רק שהתשישות הפיזית מכניסה אותי למצב של חוסר סבלנות. יש לציין שבין הטיסות אני נחה היטב יש כוח ומצב רוח טוב, כך שאני משייכת זאת ללחצים שמופעלים על הגוף בעקבות הטיסות. משייכת אבל...קרוב לוודאי שיש עוד גורמים שאני לא ערה אליהם. ומהשירשור האבוד, באם אבחר להיות מטופלת, קרוב לוודאי שאבחר בקלאסית. רציתי הבהרה בקשר למתן טיפול חד-פעמי. לפי מה שאני שומעת מן הסביביה, הטיפולים הם ברובם יומיומיים, דו שבועי וכו'. האם זה אומר שהם יותר יעילים? האם הם יותר מהירים? או שבחירה זו, מעידה יותר על האנשים, מאשר על הטיפול עצמו. אני לא רוצה להלאות בשאלות, כי חוסר הידע שלי בנושא נכנס גם אליהן, כך נראה לי. אשמח לקבל יותר מידע. אינינ יודעת דבר על גישתך, אני רק חשה את הלך הגישה, שהיא בעייני הוליסטית, ברובה. גישה שעושה חסד עם החיבור שבין הגוף לנפש. ואני מרגישה שאת ההבחנות שלך, אתה נותן בסיוע כוחות שלא מן "העולם הזה". תודה על ההתיחסות חגית.

כמה זמן

את טסה, ממתי הסימפטומים נמשכים והאם הם הולכים ומחמירים? האם חברייך לעבודה סובלים כמוך? הטיפול ברובו הוא חד פעמי = תרופה חד פעמית, יום אחד, אך דורש מעקב והמשך טיפול = פגישה אחת לכל הפחות, תלוי במצב. במקרים אחרים כאשר מערכת החיסון חלשה או כשמדובר במחלה קשה או נטילת תרופות כימיות באופן כרוני, הטיפול עשוי להיות יומיומי. בכל מקרה אין מדובר בטיפול מהיר או יעיל יותר. פשוט מתבקש.

למעלה