שלום לאלי ולחברי הפורום!

שלום לאלי ולחברי הפורום!

קודם כל (נו - עוד פתיחה שטחית) נכנסתי לאחל לכם בהצלחה, בפורום ובדרככם "ביציאה", שנית רציתי לספר לכם על הקשר בין חזרה בתשובה (כן כן - זו לא טעות) לבין הפרעות קשב וריכוז - אנשים רבים אשר סובלים מהפרעות קשב וריכוז ונתקלו באטימות חברתית ומערכתית - חזרו בתשובה בתקוה למצוא מעט מנוחה וסדר בקאוטיות של החיים. לאלה מכם "שיצאו" עכשיו ומעוניינים למצוא פיתרון לחוסר ריכוז, חוסר ארגון ובעיות שאתם עדיין מתמודדים איתן - אתם מוזמנים למצוא בפורום הפרעות קשב פינה לשאלות בנושא - במטרה לעזור לכם ולהקל על דרככם החדשה. ולך אלי המקסים - שא ברכה על פועלך ועל הכנות בה אתה מנהל את הפורום, בכל עניין שתחפוץ - פנה אלי ואשמח תמיד להיות לעזר . שוב - בהצלחה לכולכם. אפרת מנהלת פורום הפרעות קשב ולקויות למידה.

משרשרת גם אני את ברכותי

לפתיחת הפורום. פורום פמיניזם (מס´ 68) ונשים וקריירה (מס´ 219) יסייעו ויתמכו כמידת האפשר...אתה יכול לפרסם אצלינו שפתחת את הפורום - אבל אנא שרשר ללוח מודעות. חנה

אלי פלס

New member
טיינקס - אפרת וחנה...

אפרת, אני מסכים אתך. לשני הצדדים. יש כאלו שמנסים לשנות את החברה בה הם חיים בגלל האטימות שמאפיינת את החברה בה הם נמצאים. ולחנה, תודה גם לך. קראתי קצת ממה שכתבת במנהלים ובפמיניזם. אשמח אם תתרמי גם לפורום שלי.

ronen1981

New member
פעם ראשונה שאני שומע על כך....

ואשמח אם תציגי בפני נתונים המאמתים את דבריך (שנכון לרגע זה ללא נתונים שכאלה נראים בעיני כבבל"ת.) אני אישית סובל מלקות למידה ובעית קשב ואם כבר משהו שקרה לי זה התרחקות מהדת. ובכלל לא מעט מהסובלים מלקויי למידה ניחנים ברמת סקרנות ואינטלגנציה מעל לממוצע ולכן זה עוד יותר מתמיהה בעיני כאת מדברת על חזרה בתשובה.

למעלה