שלום לאנשים החושבים

tomastapuz

New member
שלום לאנשים החושבים

ראיתי את הרובוט ורעיון המיצועים שמדובר כאן,
ויש לי שאלה חשובה עליכם

אני נותן לך שתי מעטפות, באחת סכום מסוים ובשניה סכום כפול...
אתה בוחר אחת, מציץ פנימה, ורואה 100 שקלים.
עכשיו אני שואל אותך אם אתה רוצה להחליף למעטפה השניה?

אתה חושב שזה שווה? או לא? או לא משנה?

tomastapuz

New member
אני לא בטוח מי זה דן אריאל

ולא אני לא מעתיק, יש לי פטיש קשה של סטטיסטיקה :) לדעתי זאת אחת השאלות המעניינות שאפשר לשאול בשני משפטים, ויש לה קשר ישיר לרעיון המיצועים, (אותו הרעיון שמשמש להכפלות ברולטה) אני מניח שטחנתם את הנושא הזה כאן.

לפי מה שראיתי בשיטת המחקר, הייתי אומר שכדי להשקיע את המחקר בפיתוח אלוגריטם לכניסה לעסקה, ולא איך לחלק את העיסקה, בנוסף הייתי מגדיר נקודות לסגירת חשבון ופתיחת חשבון קטן מחדש, (הרי עם נריץ את הרעיון לא נקודת יציאה התוחלת שלנו תהיי תמיד 0 )

משהו בסיגנון של 100% השקעה יהיה הגיוני, וכאן זה אפשרי להתחיל לחשב מה הסטטיסטיקה להכפלת חשבון, ומה הסטטיסטיקה למחיקת חשבון, אחרת זה מרגיש לי שהולכים כאן סחור סחור...

בנוסף הייתי מתחיל לחשוב לכיוון של פתיחת עסקה בזוג מסויים ובנקודת מיצוע לפתוח את המיצוע בזוג שונה וכו' וכו', וככה להוריד את הסיכוי לקריסה של הזוג הנוכחי.

אבל אני יותר שחקן פוקר :) לא באמת מבין בפורקס :)

rafipips

New member
אז ככה

לגבי ריכוז המאמץ בנקודת הכניסה , זה נבדק מאות פעמים בכל מיני צורות על 10 שנים אחורה .
זה לא באמת עובד , בכל מקרה לא במטח .
דווקא הכניסות הכי פשוטות הוכיחו עצמם ללא ספק .

לגבי הסטטיסטיקה להכפלה או מחיקה - תלוי באיזה מינוף אתה נמצא , אם המינוף 1/1 כמו ששמתי בחשבון החדש אפשר להעריך כ 6 פעמים בשנה אפשרות למחיקה .
אבל החשבון נפתח לפני שלושה ימים ועשה מעל 86% . עם נפילה מירבית 28% שזה דבר מקובל ברובוט מיצועים .
הסיכוי להכפיל את החשבון הוא פי 10 מהסיכוי למחוק וזה במינוף שנחשב גבוה .
הרעיון אומר ככה אם הוכפל החשבון פעמיים ואפילו שלוש , לא מגדילים מינוף , משתמשים ברווחים להקטנת הסיכון .

לגבי פתיחה בזוג שונה - רעיון מעניין מאד שווה בדיקה

והנה הקישור לחשבון שדיברתי עליו - http://www.myfxbook.com/members/raphael/mt4-9008035/597157

Ron FX

New member
This system is private

לאחר לחיצה על הלינק נפתח הדף ללא הגרף ורשום שהחשבון פרטי!
אגב, זאת ההודעה שמוצגת בלא מעט מהקישורים לאתר MTFXBOOKS.

rafipips

New member
בעל החשבון חסם את הצפיה בקישור...

או שהחשבון מפסיד והוא לא רוצה שיראו
או שזה חשבון אמיתי
או שהוא מפחד מעינה בישא (עין הרע)
או ואו....

אני סגרתי חשבון אחד כי יש אצל הברוקר הגדרה חדשה שפעם ראשונה שאני נתקל בזה . וצריך התאמה לרובוט .
יש אצל הברוקר הזה תחרות עוד שבוע , אנשים לא יודעים איזו הפתעה מחכה להם

אפתח היום חשבון חליפי .
והחשבון השני נחסם בטעות ואני אפתח שוב , ולשם הידיעה זהו חשבון שבודק גבולות ומכיל את הכסף והזהב .
הנה הקישור
http://www.myfxbook.com/members/raphael/mt4-6102893/601754

freemnv

New member
מדליק!!!

את הכל עשית בdrawdown של 5%!!!
אפשר להרשם לאיתותים שלו בdemo?

rafipips

New member
דווקא מישהו הציע רעיון מעניין

ברגע שחשבון מוכפל לפצל לשתי חשבונות החשבונות מוכפלים לפצל שוב עכשיו יש ארבע חשבונות כשהם מוכפלים לפצל שוב ואז יש 8 חשבונות .
דבר ידוע שחשבון שנפתח היום וחשבון שיפתח בעוד שבוע נמצאים ברוב המקרים בפוזיציה שונה .
מה שמקטין את הסיכוי שכולם יתפרקו באותו הזמן .
וזה דבר שבדקנו בעבר אחלה דרך לנהל .
כמובן שאחרי כמה פיצולים ניתן לאפשר לחשבונות גם לגדול .
הרעיון במיצועים שגם במכירה וגם בקניה באותו צמד ובאותו זמן יקח רווח בשניהם .
וזו עובדה שעשרות אלפי סבבים של עסקאות נסגרו ברווח .
אין כזה דבר סגירה בהפסד .
אז פעם בשנה פאונד יין גורם לחיסול חשבון , לכן פיצול חשבונות הוא בעברית - לא כל הביצים בסל אחד
ועדיין רובוט צריך השגחה - אם יום שישי בצהריים הבאלנס של עסקאות פתוחות מראה רווח זה הזמן לסגור ידנית ולתת מנוחה עד לפתיחה ביום שני .
ואם יש לך רעיונות ניהול נוספים אז בבקשהההההה

אני אוחז בדעה שלא משנה איך תיכנס משנה איך תנהל , איך תוצי גם פוזיציה מופסדת ברווח יפה .
ובשיטה שעל פיה פיתחתי את הרובוט , ככל שהסבב מפסיד יותר (פותח יותר מיצועים) ככה אתה מרוויח יותר .
שבת שלום

tomastapuz

New member
אז למה לא

יחס של 1 ל10? זה נשמע קצת יומרני בלי לפגוע...
למה אתה לא מיצר מזה מיליונים?

לגבי הקטנת הסיכוי למחיקת חשבון, הייתי מגדיל את כמות הפיפסים לפתיחת מיצוע חדש, ויותר מזה, עם תיקח גרף של זוג מטבעות ותמדוד את כמות הפיפסים של שני המטבעות במקסימום ומינימום תקבל מספק פיפסים סופי שהמטבע יכול לנועה בתוכו.
תחלק את זה לכמות מיצועים והגודל החשבון ובם! יש לך מיצוע שלא ימחק לעולם....

ברצינות, אני אוהב את הרעיון, אבל למה זה לא עובד במציעות? למה זה לא מיצר טונות של כסף? או שאני טועה וזה כן?
כמה זמן אתה מתעסק ברעיון? יש לך רובוט שהסיכוי להכפלה גדול מהסיכוי למחיקה?

rafipips

New member
ראשית זה לא יומרני זו מציאות

שנית - לא הרמנו ידים , זה עדיין בפיתוח .
הגדלת כמות הפיפסים בין המיצועים לא הוכיחה את עצמה . נבדק .
מדידת כמות התנועה בטווח זמן מסויים נגיד ביומי לא פותר שום בעיה , כי לפעמים התנועה היא כמה ימים , אז איך תחליט כמה למדוד ?
מתעסק עם מיצועים שלוש שנים , והרובוט שמכפיל יש לינק להורדה בראש הדף .

tomastapuz

New member
חשבתי לקחת גרף שבועי/חודשי ולמדוד

מקסימום ומינימום של 5 שנים אחורנית, ככה תוכל לדעת כמה פיפסים הזוג יכול לנוע במקסימום (פחות או יותר), ולפי זה לתכנן תוכנית שלא תמחק,

או שיש כאן בעיה של עלויות החזקת פוזיציה פתוחה? כי מיצוע כזה יכול לקחת חודשים או שנים...

בנוסף הייתי מנסה לבדוק אפשרות של פתיחת שני פוציזיות (שורט ולונג) במקביל באותו הזוג, ככל שהמטבע נופל אתה פותחת מיצועים חדשים, העסקה השניה נסגרת ברווח כל 20 פיפס ונפתחת מחדש, עד שהזוג משנה כיוון וסוגר את העסקה הראשונה, ככה אתה מגדר את ההפסדים שלך..
מה אתה אומר?

rafipips

New member
חודשי ושבועי לא בא בחשבון ...

וזה מהסיבה שמספיק תיקון בגרף ארבע שעות ולעתים גם בגרף שעה כדי לצאת מפוזיציה ברווח .

גידור מלא לא בא בחשבון זה מתכון בטוח להפסדים .
גידור חלקי יכול לבוא בחשבון אי אפשר לשלול את זה לפני שמנסים .
אני יכין אפיון לכמה אפשרויות ששמעתי השבוע (גם ממך) ונכניס לקוד .
ואז אפשר לבדוק על כמה שנים אחורה ולראות אם זה יעיל .

תודה רבה

rafipips

New member
מקווה שתבין מה כתוב בדוח הזה , זה אחרי...

הפיתוחים האחרונים ,

tomastapuz

New member
ניראה רציני

יכול להיות שעשית שם 200 מיליון מ1000? או שאני לא מבין את הדוח הזה?
למה כמה עלית? 10 לוט?

הוא עובד על הפרמטרים האחרונים שפירסמת? לפי איזה אינדקטור נכנס לעיסקה?

אתה חושב להריץ אותו על חשבון אמיתי?

rafipips

New member
ראית נכון

זה לא אותו הרובוט .
פה יש גידול אקספוננציאלי בהתאם לגידול בחשבון .
עכשיו צריך לערב נוסחה ליניארית שתאט את הקצב של הגידול .
כי ביחד עם הרצון להרוויח יש רצון להקטין סיכון עם הזמן .
בקיצור זה עדיין בעבודה

matanbil

New member
טוב, אז למרות שאני מכיר את הסוגיה

מהספר של דן אריאלי שמדבר על כלכלה התנהגותית
אני אענה שאני אבחר להחליף
בסופו של דבר, לא היה לי שום דבר ויש לי אפשרות להרוויח 50 או מאתיים שקל ללא סיכון
אז מה רע?

tomastapuz

New member
השאלה היא

אם זה שאתה מחליף מגדיל לך את התוחלת..

אם אתה מקבל מעטפה ויודע שתרצה להחליף אותך לשניה אז למה שלא תחליף אותך לפנה שאתה מציץ פניה ורואה 100 שקל?

ואם אתה עושה את זה, אז למה שלא תציץ פניה אחרי שהחלפת ותיראה שיש שם 100 שקל ותחשוב עם להחליף שוב?

למעלה