שלום לאנשי הפורום, שתי שאלות

שלום לאנשי הפורום, שתי שאלות

אני מצלם במצלמה מסוג קנון A95 , הורדתי את התמונות למחשב ועכשיו אני רוצה לבחור מהן. האם תוכנת ה image ready מאפשרת לעשות את הסינון בקלות?, יש שם אפשרות לבחור מתוך מצגת? שאלה נוספת היא אם יש דרך להציג את תאריך צילום התמונה על גבי התמונה , והאם ניתן לעשות זאת בזמן הפיתוח, בחנות הצילום. תודה.

shaulshablul

New member
כדי לבחור תמונות אני ממליץ על פיקסה

PICASA תוכנה שאפשר להוריד חינם (אחרי חיפוש בגוגל) מעולה גם לדברים אחרים ולא תופסת הרבה מקום

יש לי picasa ואני משתמש בה

אבל רציתי להשתמש בתוכנה ,שעושה רושם, שהיא יותר חזקה ובעלת אופציות. הפיקסה באמת נוחה מאוד לצורך בחירת תמונות(מציגים את המצגת, מסמנים בכוכבים, מעבירים את הכוכבים לטריי, ושופכים לתיקיה/ שולחים למייל) אני,לדוגמה, רוצה להוסיף תאריך לתמונה ואת האופציה הזו אין בפיקסה. אבל תודה על ההפניה. אני מצרף לך קישורים לשתי כתבות טובות שהופיעו על פיקסה ב YNET :

מנצל"ש

1. האם יש צורך לתקן תמונות לפני שמסרים אותם לפיתוח או שבחנות הצילום מתקנים תמונות לפני שהם מדפיסים ? אני מדבר על תיקוני צבע, בהירות וניגודיות. 2. אני לא יודע הרבה לתקן תמונה אבל auto contrast וכו' אני מכיר, אני גם יודע לזהות מתי התיקון האוטומטי לא טוב ולעשות משהוא לבד, במה הייתם ממליצים להשתמש: פוטושופ או PICASA ? 3. אם אני משתמש ב PICASA, כיצד אני שומר את התמונה אם השינויים על מנת להעביר לחנות הצילום ? תודה

למעלה