שלום לאנשי הפורום

tweetyt26

New member
שלום לאנשי הפורום

היי לכולן/ם
נעים מאוד לגלות פורום שכזה... הרשו לי להציג את עצמי: אני אם חד הורית (בת 26) לאביתר- הקסם שלי, בן 5 חודשים ואני נהנית מכל רגע איתו. אבא של אביתר נמצא בחו"ל (אני חזרתי לארץ במהלך ההריון לאחר איומים מצידו שינסה למנוע ממני את ההריון...). הוא יודע שיש לו ילד ומבקש שאשלח לו תמונות ("עכשיו שהוא כבר יצא, אני מאחל לך בהצלחה ורוצה לראות תמונה שלו..."). שלחתי לו תמונה אחת של הברית והוא שלח מכתב, נורא מתרגש... ורוצה עוד תמונות. הוא מפחד שאני אבקש ממנו כסף, אז הוא דואג להזכיר לי שאין לו... לאביתר אין רישום אבהות וזה לא דבר שמטריד אותי כרגע, אני גם לא ממהרת להתחתן עכשיו (במיוחד כשעדיין לא מצאתי את הפרטנר הנכון...). מעניין אותי לשמוע סיפורים דומים בעניין, או סתם עצות שיכולות להועיל... אז
על ההקשבה...
אמא של אביתר.

tweetyt

טוב שמצאת אותנו. כאן שמחים על כל מצטרף/ת חדשים. לוקחים , נותנים מחבקים ומעודדים וזהו . לדעתי (האישית בלבד) צריך להפריד בין ה "תן" ו- "קח" מההורה שנפרד מכם , לא משנות הנסיבות. אם יש לו רצון להיות שותף אפילו במשו קטן , זו ברכה. ואני בטוחה שקשר כזה רק יגדיל את הרצון שלו לתת יותר , גם אם לא יהיה לו. בכלל , אם הוא בחו"ל ואין בארץ פסיקה לגביו שהוא חייב בתשלום או משו דומה , אני לא ממש יודעת מה אפשר לעשות בנידון , אם יש לך איזשהו עניין בכך. אולי אחרות תדענה. בכולופן קבלי
ואיחולי ברוכה הבאה. רק אושר לך ולאביתר.

tweetyt26

New member
היי אביגיל!

אני באמת שמחה שמצאתי אתכם, פורום כזה עושה טוב לנשמה! (במיוחד כשאין זמן ללכת למפגשי תמיכה כאלה ואחרים..) רק הערה קטנה, לפי החוק אני יכולה להגיש תביעה למזונות (הוא ישראלי כך שחלה עליו ו/או על משפחתו שבארץ תביעת מזונות), אך אני לא תובעת אותו מבחירה. אולי משום שאני לא רוצה להיכנס למלחמות... לא נראה לי שזה יועיל. אם וכאשר אגיע למצב (ובע"ה שלא אגיע) שבו אזדקק באמת לכסף בשביל אביתר, אז אולי אתייחס לעניין באופן שונה. בינתיים, ברוך השם, אני עובדת כמה שאפשר ונעזרת קצת במדינה...אז איך שאומרים "מסתדרים". תודה על העצה בכל אופן. נשתמע

ophra

New member
ברוכה הבאה טוויטי... ../images/Emo140.gif

"קצרה בזמן" אז רק ברכה הפעם

העקשנית

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ../images/Emo96.gif

גם אני כאן לרגע, מנצלת הפוגה כשבתי מביטה בתכנית אהובה בטיוי. אחזור יותר מאוחר כשתישן. מקווה שתהני כאן איתנו.

ophra

New member
ברוכה הבאה טוויטי... ../images/Emo140.gif

"קצרה בזמן" אז רק ברכה הפעם

li.g

New member
ברוכה הבאה טוויטי ../images/Emo65.gif

היי טוויטי אני בת 28 ואם חד הורית לשחר בן 8 חודשים. האבא לא איתי כמובן מתחילת ההיריון. אני גרה במרכז אם בא לך צרי קשר או שנחליף טלפונים ונדבר על זה. שמחה שהגעת המקום הזה כל כך תומך ועוזר בשעות הכי קשות. יש כאן נשים חכמות ומנוסות מאיתנו, כאן המקום הטוב להישבר, לצחוק, לבכות ולהירגע ולקחת את הדברים בפרפורציה

tweetyt26

New member
היי li.g../images/Emo20.gif

אני אשמח מאוד להיות איתך בקשר, אני גם גרה במרכז כך שזה יכול להיות רעיון ממש טוב! ה-emailשלי הוא:[email protected], אז צרי קשר, אני אשמח לדבר איתך.

היי, אמא של אביתר !!../images/Emo140.gif

גם הביולוגי שלנו בחו"ל, גם אנחנו ברחנו מפחד באישון לילה בחודש שביעי... ומאז הכל נהדר!!
אין לי עצות מלבד : תעשי מה שאת באמת מרגישה. בניגוד למה שיגידו לך- תחשבי על עצמך ראשונה, כי בנך יגדל לכל מסגרת שיכיר ולכל עולם שתיצרי עבורו. אם תהיי בקשר עם האבא לא מבחירה ולא כי את רוצה, אלא "כדי שיהיה לילד אבא", אני מבטיחה לך שתהיי אומללה ולא שלמה עם בחירתך וזה יעבור לילד. בכל אופן- גם אלה שלי נולדה לי בגיל 26 (הנה קוריוז: הבדיקה הביתית החיובית היתה ביום הולדתי!!), והיום- שנתיים אחרי- אין מתנה יפה מזאת. אז תיהינו!!

tweetyt26

New member
תודה על התמיכה מכולכן!../images/Emo25.gif

רציתי להודות לכולכן על התגובות הנהדרות!! חגית, עולם קטן; גם אני גיליתי שאני בהריון ביום הולדתי (ה-25)... בכל אופן, כשגיליתי שאני בהריון היה לי ברור שאני הולכת לגדל את אביתר לבד ולכן היה לי את הזמן "להתכונן".. (יש אומרים שנהייתי אמא כבר משגיליתי שאני בהריון). אני נותנת לזמן ולאל לעשות את שלו בעניין אביו של אביתר, לכן אני כן שולחת תמונות אבל נותנת לו להבין שכשיגיע לארץ וירצה לראותו, נצטרך לשבת ולדבר על זה כי ילד זה לא רק זכויות (לבוא, לראות, להנות וללכת), אלא גם חובות (מזונות וכד´). אז בינתיים אני מקבלת מאביתרו´ש את כל הפידבקים (חיוך של בוקר, התהפכות ראשונה- שהיתה אתמול דרך אגב... וצחוק מתגלגל..), וזה שווה לי הכל. נכון שזה קשה, ללכת לעבוד ולהשאיר אותו מגיל כזה במשפחתון עד אחה"צ, אבל אני מתנחמת בזה שזה יעזור לי לא להחסיר ממנו דבר. אז נמשיך להתעשר כאן בפורום (בידע כמובן), ושוב תודה לכולן/ם!

ברוכה הבאה טוויטי ../images/Emo140.gif

זירמי עם האב הביולוגי. אם תרצי לתבוע מזונות בעתיד - את יכולה ריטרטאקטיבית ללידה. אז... אם כרגע זה לא ממש נחוץ, אם כרגע האב מתחמק מלשלם, אם כרגע הוא רק רוצה לדעת, תני לטבע לעשות את שלו... עבור אביתר זה יכול להיות ´נכון´ יותר - בטווח הרחוק בהצלחה!

למעלה