שלום. לא הצגתי את עצמי..

oriel32

New member
שלום. לא הצגתי את עצמי..

אני אוריאל , מחפש עניין של שליטה.. יש לי מעט שליטה להיות עבד. אבל רק ביחסים הומוסקסואלים.. מחפש כעיקרון גם בן אדם רגשי כאחד וגם כחברי מצד שני...
אני מדבר עם הרבה שולטים ואני מדגיש להם את העניין של גבולות שאחד מהם הוא שלא יגמרו לי בפה ושלא יבלע... והם עונים, הרי אתה עובד אסור לך לדבר ככה.. אתה צריך לעשות כל מה שהאדון שלך יגיד... זה מאוד מפריע לי.
בעצם לוקחים בעלות עליי בכל מובל המילה, אם מדובר על שליטה.. הרי מה ביקשתי שיכבדו את רצונותיי?

A לוןA

New member
תשמע-

יש לבדסמ הרבה אסכולות, ואי אפשר להגיד על גישה ספציפית נכונה או לא נכונה.
המשותף לכולם ללא יוצא מן הכלל הוא שכל האינטראקציות חייבות לענות על SSC- שזה ר"ת באנגלית של בטוח, שפוי ובהסכמה הדדית.
זאת אומרת שההסכמה, גם של הנשלט, היא הכרחית לקיום כל אינטראקציה ואם אתה מושך את ההסכמה שלך- או לא נותן אותה מלכתחילה- אסור לעשות את זה.

זה שאתה נשלט לא אומר שאין לך רצונות, חששות, פחדים ותשוקות, ושולט שיתאים לך יצטרך לקחת את זה בחשבון.

האמירה "אם באמת היית עבד אז..." או "אם באמת היית רוצה להתמסר אז..." שייכת לאותה משפחת מניפולציות נחותות של כיתה ח' של "אם באמת היית אוהבת אותי אז..."

מותר לך להציב גבולות ומותר לזה שמולך לקבל את הגבולות או להגיד לך שהגבולות האלו לא מתאימים לו- אבל בשום פנים ואופן אסור לו להגיד לך שהגבולות שלך אינם חשובים.

והערה לסיום- לא כל מי שקורא לעצמו שולט ואפילו אם יש לו שוט- הוא באמת כזה. ברור היטב את המוץ מהבר.

למעלה