שלום, לא הצלחתי להקפיץ, אז אני

orlyer

New member
שאלה לגבי בעלי

שלום רב! בעלי מתקשה למצוא עבודה רצינית כבר די הרבה זמן, אני אודה לך אם תוכלי להגיד לי האם את רואה שיפור ואם כן, מתי. תודה מראש, אורלי

צ ל י ל 8

New member
היי אורלי ../images/Emo140.gif

ניתן לשאול בפריסת שאלה: מה בעלי צריך לעשות כדי למצוא עבודה חדשה ב-3 החודשים הקרובים? 6 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטי.

orlyer

New member
תודה, אז ברשותך אשאל משהו אחר

בעלי מתכוון לפתוח עסק מספטמבר - פתיחת חוגי ספורט לילדים ומבוגרים. מה הוא צריך לעשות על מנת להצליח?

batgalim

New member
אורלי יקרה ../images/Emo141.gif

נראה לי שאינך מבינה איך פועל הפורום. בראש העמוד יש לינק לאתר של אורי רז, שם תוכלי לבצע פריסות (כפי שהציעה לך צליל בהודעה הקודמת). את אמורה לפרוס את הקלפים עפ"י השאלה המוצעת, ולרשום בהמשך השרשור - את הקלפים שיצאו (כמובן בצירוף המילים המדוייקות בהן השתמשת לביצוע הפריסה). אנו בפורום נפרש עבורך את הקלפים שיצאו. באם יש לך שאלות נוספות, תוכלי להכנס להודעת המנהלות הנמצאת גם היא בראש העמוד. שיהיה לך יום טוב

orlyer

New member
תודה וסליחה שלא קראתי את ההוראת

מלחתחילה. אז בואי ננסה עוד פעם: שאלתי 6 שאלות: 1. מה 2. בעלי 3. צריך לעשות 4. כדי להקים בהצלחה 5. עסק חדש 6. מספטמבר השנה? אני לא בטוחה מאיזה כיוון מסתכלים על הפריסה, אז מימין לשמאל קיבלתי (ריידר): 1. שני גביעים 2. מלכת הגביעים 3. שבעה מטבעות 4. שישה מטות 5. אביר המטות 6. כוכב סיכום: חמישה מטבעות תודה רבה!! אורלי

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב אורלי ../images/Emo29.gif

1. מה - 2 גביעים 2. בעלי - מלכת הגביעים 3. צריך לעשות - 7 מטבעות 4. כדי להקים בהצלחה - 6 מטות 5. עסק חדש - אביר המטות 6. מספטמבר השנה - כוכב סיכום - 5 מטבעות תשמעי, יש המון הצלחה... בעלך צריך לעבוד במקום שבו הוא יאהב את מה שהוא עושה ויעשה אותו מתוך אמונה שלמה שזה מה שהוא רוצה. הדבר היחיד שהוא צריך לעשות זה לא לחפש עבודה מתוך אכזבה מראש שהוא לא ימצא. נראה כי הוא כבר נידון כל עבודה מראש לכישלון בגלל ניסיון העבר שלו. אבל תדעי שיש לו סיוכי מאוד מאוד גבוה להצליח בעסק החדש שהוא עומד להקים. העסק יהיה משהו צעיר, ויהיה לו הרבה מוטיבציה. ספטמבר השנה יהיה הרבה יותר ממוצלח עבורו. פשוט הגשמת משאלות. הדבר היחיד שאולי עומד לרעתם, הוא שייתכן ותיאלצו להוציא קצת כספים בצחילת קיום העסק. זה קצת יעיק עליכם, אבל בגדול, יש הצלחה עצומה. המון

orlyer

New member
לצליל - תודה רבה על התשובה המעודדת

אני מאוד מקווה שנצליח ומבטיחה לעדכן. אורלי

orlyer

New member
שלום עוד פעם, באותו נושא היתי

סקרנית ושאלתי שאלה הבאה (פריסת ריידר): 1. מה - כח 2. בעלי - שמונה גביעים 3. ואני - ארבע מטבעות 4. צריכים לעשות - אוהבים 5. כדי להנות מרווחה כלכלית - תשעה מוטות 6. בשנה הקרובה - הכהן הגדול סיכום - נער המוטות ממה שקצת קראתי - שמונה גביעים זה ממש לא טוב, אז מאוד אשמח אם תפרטו לי את הפריסה. תודה רבה, אורלי

orlyer

New member
הי, יכול להיות שלא ראית ששאלתי עוד

פעם, אז הקפצתי. תודה.

צ ל י ל 8

New member
היי אורלי ../images/Emo110.gif

1. מה - כח 2. בעלי - שמונה גביעים 3. ואני - ארבע מטבעות 4. צריכים לעשות - אוהבים 5. כדי להנות מרווחה כלכלית - תשעה מוטות 6. בשנה הקרובה - הכהן הגדול נראה כי אתם דיי נאבקים במצב הכלכלי (בערך כמו כולנו
). נראה כי בעלך הוא הפסימי מבין שניכם, הוא כבר איבד תקווה, בעוד את מנסה לשמור על כוחך ועל מה שעוד נשאר. יכול להיות שיש לכם איזו בחירה מסויימת שאתם מתקשים להחליט בגינה? בכל אופן, נראה כי לא יהיה לכם קל לייצב את עצמכם ולחזור למה שהיה קודם. זה יצטרך הרבה עבודה קשה ושמירה מצומצת על מה שכבר השגתם. אתם צריכים "להדק חגורות" ואולי קצת להצטמצם. האם מגיע לכם כסף ממוסד כלשהו?

orlyer

New member
תודה, המצב לא ממש מדויק - אנחנו לא

באיזה מצב כלכלי מהמם, אבל די בסדר ולא היתי אומרת שכרגע המצב הרבה יותר רע ממה שהיה קודם. מה שלא תורם, זה שבעלי לא עובד בעבודה קבועה ולכן יש קצת בעיה לתכנן קדימה. כן הדקנו קצת חגורה לאחרונה, אבל לא מעבר לכך. כרגע, כפי שכתבתי קודם, אנחנו מאוד מקווים להקים בהצלחה את העסק (תכלס מספטמבר) ולא ממש מגיעים לנו כספים ממוסדות (עד כמה שידוע לי). אז מה שאת אומרת בעצם, הוא שהמצב ידרדר? תודה רבה, אורלי

צ ל י ל 8

New member
אני לא אמרתי ש

יש לכם מצב כלכלי מהמם........ המצב עלול להדרדר קצת, לא משהו שמצריך דאגה היסטרית. ברור שכל עוד בעלך לא עובד ולא מביא פרנסה, יהיה לכם קצת קשה להסתדר..

orlyer

New member
שלום, לא הצלחתי להקפיץ, אז אני

אודה לך מאוד אם תפרטי לי את הפריסה שיצאה לי לגבי שאלה אחרת ששאלתי (ראי שני עמודים אחורה). תודה רבה, אורלי

למעלה