שלום! לא ידעתי לאן לשרשר, אז...

Philias

New member
שלום! לא ידעתי לאן לשרשר, אז...

לקחתי לעצמי את החירות להוסיף אותה כ"חדשה". אני בטוח שמאי תדאג כבר לדחוף אותה במקום הנכון... אז ככה: אני פיליאס, קורא את הפורום הזה ואת הפורום שלפניו (בנים) כבר שנים, אבל לא מגיב באמת אף פעם. החלטתי לכתוב סוף סוף, אבל רק כדי לשאול משהו, ובכל מקרה, הרבה לא תראו אותי כאן, אני לא הרבה בבית, אין לי מחשב משלי ואני גם כן חושב, בדומה לסומסום (שאותו, אגב, אני מעריץ כבר ממזמן
) שיש בהחלט חיים מחוץ ובמנותק מהמחשב. קצת על עצמי - במקור ממולדת "החופש השיוויון והאחווה" אבל כמעט 20 שנה בארץ, חי בת"א, לבד, חייל (התגייסתי מאוחר) ולבד. כרגע. אחרי שסיפקתי את יצר המציצנות של הקהל ואת יצר החשיפה שלי, אני מגיע לשאלה - שאשמח אם תענו עליה, אבל כמובן שאתם לא חייבים: - האם יש אמת בתיאוריה האומרת שאנו נמשכים יותר לטיפוסים שמזכירים לנו את האהבה הראשונה והמוצלחת (במקרה והיא הייתה מוצלחת)? אני אישית מהרהר בזה המון, כי שמתי לב שאני באמת נמשך בצורה לא מובנת בכלל, לא מודעת בכלל, לבחורים שמזכירים לי במראה לפחות, את החבר הראשון שלי...הוא היה גבוה ובנוי היטב, ונורא אהבתי להתרפק עליו, להתכרבל איתו, לחבק...הרגשתי מוגן איתו. נפרדנו כי הוא עזב לחו"ל, לטובת לימודים אקטנסיביים על גיטרה. הוא היה מוכשר בנוסף לכל
...
בקיצור, אנשים, אני אשמח לקרוא תגובות שלכם. אני רק מקווה שהמפגש הבא שלי עם המחשב יהיה בקרוב... נשיקות!

guy1974

New member
מה זה לא חובה לענות?

כמו שהיתה לך חיבה או משיכה למראה של הראשון שלך, החיבה שלך לאותו מראה לא השתנתה, כמו שאז הראשון שלך "עשה" לך את זה גם היום אותו מראה שמזכיר משהו את הראשון הוא המראה העדיף עליך... (טוב די, התחלתי לבלבל...)

shirhayam

New member
בהחלט

מאז האחד שמילא את חיי 4 שנים - יותר נכון את לבי ואהבתי כל דבר בו- ואני אומרת כל דבר ואני מתכוונת לזה מאז...אני נמשכת לאותם טיפוסים- לפחות מבחינת אופי.... אז לגביי זה מובן תרשה לי לברך אותך על הצרפותך החדשה לפורום!!! מייד יגיעו אלה עם הקפה והעוגות(אמט? עוגי?) יאאאאאלה? יאאאאאלה!!!!

אנו מתאהבים תמיד אבל תמיד

באותו טיפוס בוריאציות שונות. כלומר מבחינה חיצונית הוא עשוי להיות גבוה/נמוך בלודיני/שחור תכול/ירוק עיניים ב125,000 וריאציות ופרמוטציות שונות ומשונות רק שיש בו את אותה מהות שלה אנו כמהים. הלואי וזה לא היה כך: כי אני הגעתי למצב שכשאני מתענין במישהו אז הדבר הבא שאני שואל זה - ´אז מה דפוק אצלו, מה אני רוצה לתקן אצלו´. ואגב בפעם האחרונה לבחור פשוט לא עמד ואחרי פעמיים של תרוצים הבנתי שזה כרוני, שזה מה שחושי הריחו/חיפשו אצלו, עודדתי לגשת לרופא - עידוד שהנ"ל היה מאד זקוק לו וברחתי כל עוד נפשי בי (מי אמר לא הסתבכתי
).

.m

New member
תבניות

כל החיים שלנו בנויים מתבניות, וגם חיי האהבה. הצרכים שלנו בזוגיות הם צרכים שאנחנו סוחבים מגיל צעיר, (בד"כ דברים שחסרו לנו בבית...) ובבגרותנו אנו מנסים לספק צרכים ע"י דרך בן הזוג. לכן, גם אם המראה החיצוני שונה, המהות תהיה זהה. יש לך צורך להיות הצד האקטיבי (בזוגיות, לא במיטה) - תמיד תמצא בן-זוג שנותן שיובילו אותו. יש לך צורך ביציבות - תמיד תמצא בן-זוג שנורא מחובר לריצפה. וכו'..וכו'... וכו'... ובני הזוג שאינם ממלאים צרכים אילו, לא יחזיקו מעמד זמן רב... בכל מקרה, שמחים שהגעת ומקווים שתשאר
mai

daniel365

New member
יש משהו שאני לא מבין...

יש פה איזה טרנד חדש של אנשים ששולחים הודעות ארוכות ומרתקות, עם הרבה תובנות אישיות חשובות ומעניינות (לפחות את חלקנו) והם לא מצפים שנענה... זה לא פורום קריאת הודעות!!!! זה פורום דיונים!!!! נראה לי - לא....? אז לכל מי שקורא מהצד וחושב אם לשלוח הודעה או לא... אז תשלח - אבל צפה לתגובה כי אנחנו לא יושבים מהצד וקוראים בשתיקה. יש פה הרבה מה להגיד. כפי שכבר שמתם לב בשרשורים קודמים... (סליחה מההנהלה על התעוזה בפניה לציבור הקוראים...) ולנושא המדובר: תשובתי בנושא - כן!!! אני לא נמצא הרבה זמן בחיי הקהילה הגאה ודוגמאות חיי מהמיתולוגי בחיי הן הנשים (חברים - לא להזדעזע... אני אוהב גם ציצים). אז לאחר שהאקסית המיתולוגית שלי (שאלוהים ישמור על נשמתה ותחיה שנים) נהפכה לאקסית, הגיעו בחורות רבות למכביר. בשלב מסויים בחיי שהבטתי אחורה ראיתי משהו שהיה לי מוזר ולא ידעתי לפרש אותו. כל הבנות, אבל כל הבנות, שהתחלתי איתן או הגעתי איתן בדרך כזו או אחרת למערכת יחסים היו העתק מוצלח פחות או יותר שלה. חלקן באופי, חלקן ביופי, חלקן במסגרת המשפחתית או החברתית ועוד לפי כל מיני מאפיינים שהזכירו לי אותה בתת מודע. מי יודע מה גרם לי לעשות את זה. עוד לא קראתי מחקרים פסיכולוגיים בנושא אבל כנראה שיש נטייה כזו לאנשים לחקות את האקס המיתולוגי גם בבני הזוג האחרים (שלא נדבר על פיצויי הורות שאנו מוצאים בבן זוג - אבל זה לדיום בפורום של פרויד). עדיין לא הגעתי לשלב שאני מצאתי את בחור המושלם שיבנה לי את אלמנט האקס המיתולוגי ועל פיו אני אמשיך הלאה. סביר להניח שיקרה. אבל מי יודע. אולי המיתולוגי שיגיע לו יהיה אקס... אה - אני והפנטזיות שלי... (ועודד - אמנם אתה מושלם אבל אתה האפלטוני המיתולוגי שלי...). ולסיום - סחתיין על ההתחנפות לסומסום - זה יביא אותך רחוק.... אני.

.m

New member
חנפנות לסומסום? ../images/Emo12.gif

הכל אמת
mai

Liroy26

New member
בטח יביא אותו רחוק... ../images/Emo46.gif../images/Emo59.gif

אמרה האישה הקנאית.

Liroy26

New member
דווקא לא!

מישהו חייב להיות שונה לא?! האהבה הראשונה שלי, (הבלונדיני מתקופת התיכון) דווקא רחוקה שנות אור מכל האהבות שהיו לי אחריה. כל דייט מבחינתי, כל קשר לרבות הנוכחי לא דמו ולו במעט לקודמים שהיו לפני כן. מה שכן אני יכול לומר לך הוא שרק עכשיו מצאתי את אשר באמת חיפשתי!
אאאאממממטטטטטטט!!!! תביא את התחת שלך לכאן עם עוגה וקפה לאורח!!

amet

New member
בא לצ'כונה בחור חדש ../images/Emo3.gif

שלוםםםםםםםםםם לך ז'אן ......|מי אמר מתעלפת|
. מצטער שלקח לי זמן להציג את עצמי אני המארח של הפורום ורק בגלל השם שלך, בשבילך זה ללא תשלום, הכל עליי
אז מה אני עוד צריך לומר, קצת קשה לי לכתוב כשלידי יש שני ג'חנונים של מאמא365 עם סחוג ושאר ירקות. אז בינתיים תכין לעצמך קפה הסוכר בצד שמאל אחר כך אני אביא את התחת שלי בחזרה ונראה מה נוכל לעשות למענך. אז שיהיה לך כאן שהות נעימה, ותתחיל לכתוב אנחנו אוהבים אנשים שמדברים לא ששומרים דברים בבטן. ובקשר לחבר שלך, צא מהסרט! עכשיו אני פה יהיה בסדר אל תדאג..... אז שיהיה לך שבת שלום שבת רגועה תתחיל להכנס לצ'ק מי אאוט, אני בטוח שתמצא מישהו נחמד ועסיסי....(מי אמר שאני אצל דניאל) באהבה ורק אהבה ועוד אהבה........(נו גמרת?) טוב הריח מתחיל לבלבל אותי יאללה אני הולך לאכול ובגדול.....
אמט

למעלה