שלום ! לא ידעתי שיש פורום כזה...

ענתש

New member
שלום ! לא ידעתי שיש פורום כזה...

אז קודם כל - שמחה שמצאתי אתכם. יש לי שאלה (בעצם שתיים): 1. אני בהריון ראשון, שבוע 39, וכבר ממש ממש נמאס לי לסחוב. חוץ מסקס - מה עוד יכול לזרז לידה ? שמעתי שמועה שכדאי לשתות משרה של עלי פטל, אבל כשחיפשתי ברשת לא ממש מצאתי אזכור לזה... יש עוד רעיונות ? 2. מישהי/מישהו פה מבין בארומותרפיה ? אני נורא אוהבת שמנים: באמבטיה ולהריח. במהלך ההריון נמנעתי משמנים על הגוף (כי פחדתי קצת) אבל עכשיו אני תוהה - יש משהו שיכול לעזור בלידה עם הכאבים ? ומה לגבי זירוז הלידה באופן הזה ? ושמנים אחר כך, באמבטיה לעזור עם התפרים ? מצטערת על מליון השאלות... אני מבטיחה אחרי זה לקשר את הלינק לפורום הריון ולידה, כך שלא תצטרכו לענות יותר מפעם אחת
ושוב תודה... ענת.

רפלקסולוגיה ו/או דיקור ../images/Emo13.gif

ממש ממש לפני כשבועיים עזרתי לחברה ללדת (זירוז) תוך שימוש ברפלקסולוגיה היא נוטה למשוך לשבוע 42 ולא לפתח צירים. בלידה האחרונה סבלה מאוד מהזירוז וביקשה ממני לעזור... שתי פגישות קצרות ו... הייתה לה אחלה של לידה
מצאי לך מישהו שיודע... ברפלקסולוגיה או בדיקור - לא לני שאת מתחילה שבוע 41 שתהייה לידה קלה נאוה

מקוה שפיספסתי ...

ואת כבר בדרך ללדת
הינה ממגוון עיצות ממשהי שילדה בלידה מהסרטים לפני 9 חודשים... 1. אכן חליטת עלי פטל ( ישנו בכל סופר פארם) מחזק את הרחם ומקל על הלידה וגם מזרז צירים - מומלץ לשתיה (ליטר ביום) החל משבוע 38 . ניתן להוסיף לחליטה מולסה ולימון - זה משפר את הטעם וגם בריא
2. הליכה הליכה הליכה.. כמה שיותר , רצוי במישור ( ע"מ לא לאמץ את שרירי הגב) והכי טוב בים.. ההליכה עוזרת לתינוק לרדת בתעלת הלידה ולבסס את ראשו באגן מה שמשפר את הסיכויים ללידה קלה ללא התערבות רפואית. אותו כנ"ל יש לגבי כדור פיזוטרפיה גדול שניתן לקפוץ עליו בישיבה , אני קפצתי עליו מאמצע שביעי ואף במהלך הצירים ... 3. אני מאמינה ששמעת על עיסוי נבט חיטה .. זה מרחיב את פתח היציאה ומפחית את הסיכוי לתפרים - ממולץ להתחיל בשבוע 36-37 3 פעמים בשבוע. (אם אינך מכירה ומעוניינת בפרטים , אשמח להוסיף) 4. לגבי העיסוי הרפלקסולוגי שאני מכירה כמו שנאוה ציינה רק אם הינך מגיעה לשבוע 41 ניתן להתחיל ולעשותו , אנסה להסביר לך היכן:( מצטערת אין לי סורק.. החלק המדובר - כף הרגל בחלקה הפנימי. שימי את האצבע על העקב , עלי איתה לגיד האכילס , מולו ישנה עצם בולטת . מסביב אותה העצם את או בעלך עושים עיסוי ( עיסוי סיבובי - האגודל מציירת שבלולים..)לא עדין מאוד , את כבר תרגישי היכן הכי רגיש . 5. לגבי שמנים אתריים, ראשית במידה ויש תפרים מומלץ מאוד לשתוף את האזור במים כמה שיותר מהר וכמה שיותר הרבה.באמבטיה את יכולה לשים אחד או כמה מהשמנים הנ"ל: לוונדר , קמומיל (כחול), לבונה , ניאולי, הם משככי כאבים,אנטי דלקתיים, מרגיעים והריח הוא עיניין של טעם.. יש עוד הרבה המלצות לאחרי לידה , אז שיהיה במזל , וחיזרי אלינו , ספרי לנו איך היה , ואנו נשמח לענות על שאלותיך לגביך ולגבי האוצר החדש שאוטוטו מגיע.. וד"א זיכרי , בסוף הוא יצא ...
הרבה מזל ואושר יעל

למעלה