שלום לא יודעת עם איזה בגד לצאת לריצה

yamit54

New member
שלום לא יודעת עם איזה בגד לצאת לריצה

התחלתי לעשות קבוע ריצה והולך לי טוב
אני רואה כל מני בגדי ספורט טייצים כאלה לקנות כאלה של מוטגי ספורט או עדיף מכנסים נושמים קצת ???
(והינה עוד הזעקה היום שימותו כבר החמאס האלה)

מור שלז

New member
שלום לך וברוכה הבאה

כיף לקרוא שהתחלת לרוץ קבוע ושהולך לך טוב - זה נהדר.

לגבי בגדי ספורט - בדרך כלל אנחנו מעדיפות בדים מנדפים (הרבה פעמים נקראים "דרייפיט" שזה שם המותג של נייקי, אבל לרוב החברות יש בדים שכאלו). היתרון של בד מנדף שהזעה לא נשארת על הבד (לפחות בצורה חלקית).

מה זה מכנס נושם?

לגבי הטייצים - אני אוהבת טייצים פשוט מפני שכשרצים ריצות ארוכות - זה עוזר במניעת שפשפות. אם לא סבלת עד היום משפשפות - אז את לא חייבת טייץ.

עוד יתרון של בגדי ריצה ייעודיים - בדרך כלל יש כיס למפתח ולפעמים אפילו גדול מספיק לטלפון - כך שכשאת יוצאת לריצה הידיים חופשיות.

בהצלחה בהמשך ושוב ברוכה הבאה

ברוכה הבאה

לדעתי במכנסיים זה לא נורא משנה מה לובשים (מאד חשוב לי חולצה וחזייה טובות). תלבשי מה שנוח לך ומה שלא עושה שפשפות.

יש מה לעשות?
אחרי ריצה במכון כושר, אני מזיעה ויש לי קצת שפשפת/ אדום בחלק התחתון של החזיה
מה אני אמורה לחפש?

tom696

New member
שפשפות

יש כמה דרכים להתגבר על שפשות ביניהן - בודי גלייד, בייבי פסטה ווזלין. למרוח במקומות המועדים לפני הריצה.

בטח שיש!

מה שתם אמרה זאת אפשרות, אבל הרבה יותר כיף לקנות חזייה חדשה ואיכותית!
הייתי ממליצה לך על מקומות בארץ שאפשר להשיג בהם CWX ומובינג קומפורט, אבל לאחרונה שמעתי שהחזיות של FIGLEAVES (אתר אינטרנט) נהדרות וזה שליש מחיר.

baraline

New member
חזיית ספורט טובה ומשחה נגד שפשפות

תקני חזייה איכותית שיושבת עליך טוב ולא לוחצת יותר מדי. חשוב מאוד למדוד! ולהחליף לעיתים תכופות. (כל אימון-שניים לדעתי, תלוי בריח :/)
משחה נגד שפשפת - אני משתמשת ברד סקין שהיא מעולה . היא עשויה מפוליגונום שידוע כצמח שמשקם חתכים ופגמים בעור, כך שהוא עושה נפלאות לשפשפת. אפשר להשתמש בו גם לטיפול וגם למניעה.

לצערי לא

CWX ומובינג קומפורט שתיהן סביב ה-300 ש"ח. זה מחיר די כואב, למרות שאני קונה חזייה אחת ומשתמשת רק בה לפחות שנה (בשלב כלשהו הן מתחילות להתקשות ואז מחליפה). מצד שני, נעלי ריצה עולות יותר וצריך להחליף יותר...

tom696

New member
ברוקס בחולון

ברוקס בחולון היו (וככל הנראה עדיין) היבואנים של מובינג קומפורט אפשר להגיע איתם למחירים טיפה יותר נוחים - 250+- על חלק מהדגמים.
בכל מקרה, ללא ספק זה אחד מהפריטים המשמעותיים בריצה.

למעלה