שלום...לא ממש ידעתי איפה לכתוב...

bouscher

New member
שלום...לא ממש ידעתי איפה לכתוב...

אני חושב שהפורום הזה יתאים (אני מקווה). הנה הסיפור: אני עוד מעט בן 16 ויש לי אבא בן 68. במשך שלושת השבועות האחרונים הוא התחיל להרגיש רע מאוד, אבל הוא מסרב בתוקף ללכת לבית חולים \= הוא אומר שהתרופות שלו יעזרו, אבל באמת שהוא צריך עזרה ברמה גבוהה יותר. הוא כבר הלך לרופא והיום יש לו בדיקות א.ק.ג, אבל אני ואימא שלי ממש פוחדים עליו ואנחנו רוצים שהוא יתאשפז בבית חולים. הוא פשוט מפחד מבית החולים נורא והוא מסרב בתוקף ללכת לשם... מה אני אמור לעשות? לראות אותו סובל ככה זה פשוט קורע אותי

קשה מאוד לראות את אבא מרגיש רע מאוד

לbouscher היקר שלום, קשה מאוד לראות את אבא מרגיש רע מאוד ומסרב בתוקף ללכת לבית החולים בעוד אתה ואמא מאוד דואגים לו, מעוניינים הוא ייבדק בבית חולים ואבא מעדיף להסתפק בתרופות אותן הוא מקבל. יחד עם זאת, כנראה שאבא בכל זאת החליט לשנות את מנהגו וללכת לרופא. הוא לא רק החליט הוא גם הלך אל הרופא והיום הוא גם עומד ללכת לבדיקת א.ק.ג. ממה שאתה כותב אבא שינה את עמדתו הקודמת ועכשיו החליט בכל זאת לבדוק את עצמו ולא להסתפק בתרופות אותן לקח עד כה. יתכן שהרופא ביקש מאבא לעשות גם בדיקות נוספות. יש כאן שינוי וגם תקווה, תקווה לכך שהבדיקות יראו איזה סוג של טיפול אבא צריך לקבל ואני משער שעל פי התוצאות שלהן אבא ישקול מחדש את עמדתו. נראה לי שבשלב הזה אפשר קצת להוריד את הלחץ, אבא עכשיו בודק את עצמו. היום ניתן לעשות בדיקות משמעותיות גם מחוץ לבית החולים. כדאי להמתין לתוצאות הבדיקות. bouscher יקר, נשמח מאוד אם תשתף אותנו בהתפתחויות. דורון

bouscher

New member
התפתחות לטובה...

זה נשמע דיי מוזר...אבל שמחתי שהוציאו אותי מאמצע השיעור ואמרו לי שהוא התאשפז בבית חולים. הוא סוף סוף הסכים. אני מקווה שיתנו לו שם את מה שהוא צריך

../images/Emo42.gif bouscher יקר,

אני שמח לשמו שאבא החליט להתאשפז. אני מצטרף לתקווה שיקבל את הטיפול הראוי. אתה מוזמן לעדכן אותנו בהמשך לשתף במחשבות ובהתפתחויות. חג שמח דורון |.|

למעלה