שלום לבבי ליושבי הפורום!
לפני הכל, אני רוצה להתנצל על השרטוט הלא מקצועי בעליל הזה, שצירפתי פה משמאל. באמת שניסיתי, אבל בהיותי חסרת כל ידע מקצועי (או לא מקצועי), זה היה הטוב ביותר שיכולתי ליצור תחת הנסיבות הקיימות. אגב, הפסים הצבעוניים מציינים את צבע הקיר. כן, כן, אני יודעת שלא עושים את זה ככה, אבל אני יכולה לטעון לבורות, אז מה איכפת לי!
ועכשיו - לעיצוב! קיבלתי מתנה נהדרת - הזכות לעצב מין שני חדרים (רואים בשרטוט פחות או יותר למה אני מתכוונת) לחדר שינה ואירוח משלי שמופרדים מהיחידה הביתית (נחמד בהתחשב בגילי הלא מופלג ביותר). שוטטות ארוכה בנבכי הרשת הביאו אותי לגילוי רעיונות נהדרים לעיצוב החדר, וחשבתי שביקור פה לא יכול להזיק. אני עומדת להציף מעט בתמונות של החדר/ים, ואני אוסיף רשימת חפצים שנמצאים כרגע בחזקתי וכמה שעומדים בפני רכישה שאמקם במרחב.
לפני הכל, אני רוצה להתנצל על השרטוט הלא מקצועי בעליל הזה, שצירפתי פה משמאל. באמת שניסיתי, אבל בהיותי חסרת כל ידע מקצועי (או לא מקצועי), זה היה הטוב ביותר שיכולתי ליצור תחת הנסיבות הקיימות. אגב, הפסים הצבעוניים מציינים את צבע הקיר. כן, כן, אני יודעת שלא עושים את זה ככה, אבל אני יכולה לטעון לבורות, אז מה איכפת לי!