שלום לבייזי

שלום לבייזי

תודה שקפצת לבקר אותי בפורום לקהילה צעירה. אני דניאל עמית הבן של עמליה עמית ועוד מעט יש לי יום הולדת ואני אהיה בן 7. וכולם יחגגו לי יום הולדת בטיול, ויעשו לי גם מעגל מתופפים. האם יש לעוד מישהו יום הולדת בפורום
אני צעיר, אני ילד , ואני יודע לנגן מגיל שנתיים וחצי.

נונינה1

New member
שלום דניאל,

מזל טוב לך
גם לי יש ילד בן 7 וקצת וקוראים לו דור, דור גם מאוד אוהב מוזיקה ולומד לנגן על פסנתר, אבל לא מגיל שנתיים, הוא התחיל רק השנה. שתהיה לך מסיבת טיול יום הולדת נהדרת.

שלום נונינה

אני לא מכיר אותך אפשר להתקשר ב-
,יש לי גם קהילה משלי וקוראים לה קהילה צעירה באתר של
. אני יודע שהילד שלך pdd אני צודק
ו
על ששלחת לי היום

נונינה שלום, אם את רוצה שנשלח לדור

הילד אימייל, תשלחי לי את האימייל שלו. ותגידי לו להיכנס לפורום של קהילה צעירה. ולא להיכנס לפורום של עמליה עמית. אז למה הוא בגן אם הוא בן 7

beezi

New member
היי דנידין החזק../images/Emo70.gif

אתה רואה אני כותבת גם פה... ואתה יודע שאני חושבת שאתה מקסים וחמודדדדדדדדדדד ולכל משתתפי הפורום
- תדעו שאנחנו חברים!!
וגם לבן שלי, יש יומולדת בחנוכה, הוא נולד בנר אחרון של חנוכה... ונחגוג לו את היום בגן וגם למשפחה... נשיקות דנידין

הי דניאל המתוק

דיברתי איתך הערב בטלפון. זוכר? אתה נשמע לי ילד מאד שמח וחכם. אני מבינה שאתה מאד מבין במחשבים. נכון? שמחתי להכיר אותך. רונית

שלום לבייזי ולכולם.

קודם תודה על שעניתם לדניאל, הוא כל כך התרגש. אתם מוזמנים לשלוח עוד. דניאל מאוד מתעניין במחשב, הוא ילד גבוהה, ולכן אני משתפת איתו פעולה. בהמלצת תלמה, חיפשתי עבורו פורום לילדים ומצאתי. יש שם ילדים בכל מיני גילאים, החל מגיל 7. דניאל מקבל מכתבים, מתקשר דרך הפורום עם ילדים אחרים ולאט לאט גם לומד, איך להתבטא בצורה יותר מובנת, כשאני עוזרת לו שלא ישרוף את עצמו עם החברים החדשים ובגלל זה אני גם לא מסכימה שהוא יכנס לבד לפורום. בייזי המקסימה נכנסה לפורום שלו ודיסקסה שם עם הילדים, שלדעתי ממש התאהבו בה. ובינתיים עשתה יחסי ציבור מדהימים לדניאל בפורום הזה, הכוונה לפורום "קהילה צעירה" בתפוז. דניאל מוצף ולכן הוא לא מתבטא בצורה ברורה, הפורום סידר לו קצת את המחשבות. אז תודה לתלמה על הרעיון הגדול, ושוב תודה לבייזי, את מתוקה ונפלאה ואני ממליצה לכל ילד שלנו שמסוגל לעשות את זה עם הדרכה, להכנס ולהשתלב. (במקום קלינאית תיקשורת, מה דעתכם?) זה מכוון גם אליכם, חנניה1 באהבה, עמליה

היי בייזי המתוקה, ../images/Emo24.gif

שיהיה לילד שלך שקוראים לו.... הרבה מזל טוב, ומי יתן ושנה הבאה יהיה בגן או בי"ס רגיל, ויצליח. אז יום הולדת שמח לכם...
וחג חנוכה שמח! עמליה

beezi

New member
לעמליה המדהימה ודניאל החכם!!

אני שמחה מאד להיות חברה שלכם, ונשמח להפגיש את הילדים, זה יהיה נחמד. אני מרוצה שעזרתי בדרכי לדניאל המקסים, אני לא אטעה כאן, ואומר, שהוא נותן לי ולעוד הורים תקווה. חוץ מזה, אני אוהבת לדבר עם ילדים, אני מרגישה מאד טוב שאני מתחברת איתם... ואמרתי לך כבר... אני כבר מצפה לרגע שהבן שלי ידבר ויתבטא כמוהו- ב"ה.

לביזי היקרה ../images/Emo49.gif לנסיך הקטן

,חג חנוכה שמח
, הרבה מזל טוב
, ויום הולדת שמח לבנך שחוגג היום את יום הולדתו ה- 4 שימשיך להביא לכם אור בחיים
,שימשיך להפתיע אתכם בהתקדמות שלו, אושר,הצלחה בכל מעשה ידיו, ושאתם ההורים תמשיכו להינות ממנו ולאהוב אותו כמו שרק אתם יודעים, ובעזרת השם שיצליח להשתלב בחינוך הרגיל. מאחלת ב-
אירית.

היי דניאל

לאחותי יש עוד מעט יומולדת. יש לך רעיון מה כדאי לי לקנות לה? גם היא אוהבת לנגן, אבל על פסנתר...

שלום לדניאל הגיבור והחזק

גם אני שמח לדבר איתך כאן ואם תרשה לי ותתן לי את הכתובת אבוא לבקר גם בפורום שלך ונזכרתי... הבן שלי מאד אוהב לנגן על אורגנית

לדניאל החמוד

אחותי כבר גדולה, היא בת 20, אבל היא לא מתעניינת בדברים שבנות בגילה בדרך כלל מתעניינות... אורגנית זה רעיון לא רע. תודה! ואני אשמח לשמוע אילו מתנות אתה קיבלת ליומולדת, וקח מתנה קטנה ממני:
ו

../images/Emo77.gif מזל טוב דניאל../images/Emo65.gif

שלום דניאל, שיהיה לך הרבה מזל טוב ליום הולדתך ה-7,תמשיך להצליח ולהפתיע את אמא, ואני בטוחה שאתה עוד תגיע להישגים מרשימים כי יש לך את היכולות. ראיתי את הציורים שציירת מהכתבה ואין ספק שאתה מוכשר וילד מאוד נבון. דניאל גם הבת שלי יודעת לנגן באורגן והיא תהיה בת 3 בחודש הבא. והלוואי והבת שלי תתקדם כפי שאתה התקדמת כי גם לה כמו לך יש את הרצון ללמוד והיכולות. דניאל, איזה מתנות ביקשת לקבל לכבוד יום הולדתך? שוב יום הולדת שמח
אירית.

חנניה1

New member
לדניאל ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif מזל טוב

ליום הולדתך הקרב ובא אנו מאחלים לך שתדע למצות את החיים במלואם ושתשיג את כל המטרות שהצבת לעצמך (אנחנו בטוחים בזה). מאורית,חנן עידן ושי

וגם אני מצטרפת לברכות../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

מזל טוב לדניאל המקסים
וכיף שאתה בא לבקר אותנו פה
אני מאחלת לך שתיהנה השנה בבית הספר ובבית
אני מאחלת לך המון כיף והנאות והרבה דברים חדשים שתרצה ללמוד. שיהיה לך כיף במעגל המתופפים וכל הכבוד לאמא החזקה והאמיצה שלך
והרבה ברכות גם לה
האם קיבלת את ברכת החג שלי עם הפינגווין
אני מקווה שכן. מזל-טוב, ממני שגם חגגתי יום הולדת בשבוע שעבר. אני מבטיחה להמשיך ולשלוח לך מיילים נחמדים.
אוהבת,תלמה.

../images/Emo140.gifתלמה-../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

תלמה יקירתינו, הבנתי ממך שחגגת יום הולדת בשבוע שעבר אז הרבה מזל טוב,
שפע ברכות, אושר, הצלחה בכל וכמובן החשוב מכל בריאות לכולם. תמשיכי לנהל לנו את הפורום על הצד הטוב ביותר - כי כולנו כאן סומכים עליך. אני אישית בזמן הקצר יחסית שאני נמצאת פה למדתי ונעזרתי המון בפורום. אז חזקי ואמצי
מאחלת אירית.

תודה,תודה, רק בשמחות../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

ואני שמחה שהצטרפת אלינו אירית- וכמו שאומרת ANIDND - כוחנו במספרנו... אני שמחה מאד שהפורום הזה מהווה בית חם לכולנו, גם אם מרימים פה קולות מדי פעם... תודה על הברכות וחג שמח

למעלה