שלום לבית השני והנחמד שלי!
|

שרונס

New member
שלום לבית השני והנחמד שלי! ../images/Emo24.gif |

מה העניינים בננות ובננים? צר לי שהתעכבתי כל-כך בחזרה שלי מהחגיגות. לא תאמינו מה עבר עלי מאז החתונה. אביו של ודים (בעלי...) חולה בברונכיטיס קשה עם חשש לדלקת ריאות כבר מיום אחרי החתונה. היינו איתו כבר שני לילות בחדר מיון והיום אישפזו אותו לכמה ימים במחלקה פנימית. בקיצור, לא ישנתי כמעט בכלל מאז החתונה וכל הימים והלילות התהפכו לי מה גם שאני מודאגת נורא. אך לא אני המסכנה כאן. האבא המסכן נמצא לו בבית חולים כאשר זו הנסיעה הראשונה שלו לחו"ל והוא לא מדבר מילה בעברית או אנגלית. מזל שיש אחיות דוברות רוסית ונשמות טובות. אני מנסה לא להתחבר לאינטרנט ליותר מדי זמן כי צריך להשאיר את הטלפון פנוי. לכן לא אכתוב כאן עכשיו את סיפור החתונה. רק אכתוב שהיתה חתונה מקסימה, קטנה ואינטימית. כ-ו-ל-ם שמחו והתרגשו איתנו וכמעט כל האורחים נשארו מתחילתה של החתונה ועד הדקות האחרונות ממש. היה חלומי! אז אל תדאגו לי בינתיים. רק רציתי להודיע שלא נעלמתי ובהקדם האפשרי אכתוב את כל הפרטים לכל המסוקרנים. מתגעגעת אליכם!!! שרון (אישתו של ודים...
)

הילית*

New member
שרון, קודם כל - ברכות לנישואין

המון מזל טוב, אושר, אהבה, בריאות, הצלחה, כייף, וכל מה שאתם רוצים
ו...אני מאוד מצטערת לשמוע על אבא של ודים. מקווה שהוא יבריא במהרה. לפחות המחלה שלו נדחתה ליום אחרי החתונה, כך שהוא יכול היה לשמוח איתכם... שולחת לכם
גדול להחלמה מהירה ולבריאות
!!! שלך הילית

*שיר

New member
שלום שרון של ודים ../images/Emo68.gif ../images/Emo13.gif

אני מקווה שעד שתראי את ההודעה שלי מצבו של אביו של ודים השתפר, ואני מקווה שהוא ייצא מבית חולים מהר
ושתספיקו להנות מהתקופה של "אחרי החתונה" אז אני מחזיקה לכם אצבעות חזק חזק
ותעדכני אותנו!

היי שרונס , קודם כל המון מזל טוב

לנשואים , שיהיה לכם הרבה אושר , אהבה ושמחה. הצערתי לשמוע על אבא של ואדים -מקוה שמצבו ישתפר ויבריא במהרה.

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif לשרון וודים

מאחלת לכם רק טוב והמון אושר
והחלמה מהירה לאבא..
אתי@

יעלי2

New member
הלו שרונס! מזל טוב ואיחולי החלמה

מהירה לחמך. שיתאושש מהר ותמשיכו לשמוח. רק אושר והרבה הרבה בריאות

dorlim

New member