שלום לבנות הפורום

Tsahybb

New member
שלום לבנות הפורום

קודם כל הייתי רוצה להתנצל על הזמן שלוקח לי לענות לתגובות ל"מחפש מוכר?". היו לי התלבטויות רבות אם לכתוב את זה. ואני שמח שכתבתי כי התגובות שלכם היו פשוט נהדרות! תמשיכו ככה!!! ועכשיו הייתי רוצה לשאול אתכן משהו. מה יש לכם מהמשפט "למה דווקא אני?" ולמה אני מתכוון - כמעט תמיד, כאשר אני יוצא עם מישהי מלאה (או שמנה) אני צריך לשכנע אותה שאין לי שום מניע נסתר ולא ברור בלהזמין אותה לסרט או לפאב. למה תמיד חוזר המשפט : " למה דווקא אני, למה לא בחורה כוסית ורזה?" מה רע בלהעדיף בחורה מלאה על בחורה רזה! מה רע בלאוב את ההרגשה של חיבוק חם מבחורה מלאה ולהרגיש איך אני "נאבד" בין זרועותיה? האם יש משהו רע בלאהוב מלאות? אוהב אותכם. צחי

may24

New member
צחי...

קודם כל רציתי להגיד לך שאתה פשוט מקסים ומי ייתן שיירבו עוד כמוך. לגבי החוסר ביטחון של הבחורות המלאות\שמנות, קשה להבין אותנו כאשר אתה לא במצב דומה לשלנו, אנחנו נאלצות להתמודד במבטים משפילים מאנשים שלא מבינים למה לעזאזל אין לך גוף כמו לשאר הבנות הם לא מבינים שיש גם בנות שונות כתוצאה מכך כאשר בחור בטעות,במיקרה ניגש אלינו והוא עוד נראה טוב אז בכלל אנחנו מתחילות עם החששות מה הוא בכלל מוצא בי, לי אישית זה קורה כרגע, נדלקתי על בחור ממש מדליק אבל אני לא מעיזה להגיד לו כלום, כי זה הרי ברור שהוא יכול לבחור כל אחת אז למה שהוא יעדיף מישהי מלאה+ כמוני???? הטעם שלי אישית בבחורים הוא שהם יהיו פחות או יותר במראה מלא כמוני קשה לי להסביר למה דווקא אולי פשוט בגלל שאני יירגיש נוח איתו ולא נחותה ממנו.... מקווה שסיפקתי לך תשובה הולמת נ.ב:זה אתה ששלחת לי הודעה לאי סי קיו.? שלך, מאי

למעלה