שלום לבת גלים צליל הילה וחברי

chany

New member
שלום לבת גלים צליל הילה וחברי

הפורום הנכבדים. רציתי לשאול שאלה . דוד דאור נוסע בחודש מאי לייצג את ישראל באירוויזיון בטורקיה. בתאריך 12.5 הוא יתמודוד בחצי הגמר עם עוד23 מדינות, ורק 10 הראשונות יעלו לשלב הגמר שייתקיים ב 15.5 כמובן שבטורקיה, איזה שאלה אוכל לשאול כדי לפרוס לדוד דאור ולעשת מה הפוטניצאל שמצפה לו. או האם יצליח עם השיר, אשמח מאוד לקבל תשובה. סופשבוע נעים לכולם חני

צ ל י ל 8

New member
תגידי לי את רצינית ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

זה לא נראה לי אפילו נושא ששוה את המאמץ.... יעבור-יעבור לא יעבור-לא יעבור. למי אכפת?

batgalim

New member
האם את מכירה את דוד דאור ../images/Emo12.gif

האם הפריסה נעשית בידיעתו או שאת פשוט רוצה לדעת את תוצאות האירוויזיון?

chany

New member
כן הייתי על הבמה בצילומי השירים

למיני קדם של דוד. ודווקא כן איכפת לי,אני גם חברה בפורום אירוויזיון.

chany

New member
אני מכירה את דוד דאור

וזה נושא שאנחנו בפורום אירויזיון דנים בו. ולכן חשוב לנו לדעת מה הסיכויים שלו

batgalim

New member
בשביל הסקרנות, בואי נראה מה יצא -

תשאלי: מה הפוטנציאל של דוד דאור עם השיר: "....." להגיע לשלב הגמר בתחרות בתאריך... + קלף סיכום.

chany

New member
ועוד אחת אני עם בוריס מכוכב נולד

שילווה את דוד דאור בתחרות

chany

New member
או קי בת גלים יקרה

פרסתי 5 קלפים + קלף מסכם. וזה מה שיצא. מה......... אביר המטבעות הפוטנציאל.......הכח של דוד דאור........... 3 מטות עם השיר להאמין............10 גביעים להגיע לשלב הגמר בתחרות בתאריך 12.5.........הירח קלף הסיכום............ מלכת המטות. או, כמה שאני סקרנית לדעת את הפירוש........... אני מחכה בכיליון עיניים. תודה רבה רבה לכן בנות יקרות. חני

batgalim

New member
תמסרי לדוד דאור בשמי ../images/Emo140.gif

שיצא לתחרות עם המון אמונה בכוחו, בקולו האדיר ובכשרונו לסחוף ולרגש את הקהל... מה......... אביר המטבעות הפוטנציאל.......הכח של דוד דאור........... 3 מטות עם השיר להאמין............10 גביעים להגיע לשלב הגמר בתחרות בתאריך 12.5.........הירח קלף הסיכום............ מלכת המטות. אתייחס תחילה לקלף הירח - קלף זה קורא לדוד להאמין בעצמו וביכולותיו, ולהתעמת עם פחדיו וחששותיו. נראה ששלב הגמר יביא איתו לחצים וקשיים עמוקים, ורק אם דוד יבטא את כשרונו ופנימיותו - הוא יוכל להפיץ את האור שלו, ולעבור דרך השער אל היכלי התהילה. השיר הוא שיר עם המון רגש, ונראה שדוד אוהב את השיר ומצפה לשיר אותו בתחרות. הוא חש שעשה את המקסימום על מנת להצליח, ולא נותר לו אלא להמתין עד לזמן בו יוכל לבצע את אשר התכונן לו כל כך. עליו להגיע עם המון אמונה ולהבין שכוחו של השיר הוא בעדינותו. אני לא מכירה את השיר עצמו, אך מהכרותי את שירתו של דאור - קלף הכח קורא לו להבין שהכח הטמון בשירתו הוא היכולת להעביר את המהות של השיר בצורת אנרגיה שקטה ולא כוחנית, לסחוף את הקהל במלודיה של השיר. "מרפקים" לא יעזרו פה, אלא דיפלומטיה עדינה והמון רגש. מלכת המטות כסיכום יותר מרומזת כי סיכויי ההצלחה של השיר גבוהים, ובדוד יש הכח האנרגטי להביא את הסיכוי והפוטנציאל, שהינו אביר המטבעות הנמצא בתחילת הפריסה - למימוש. גם אם יהיו קשיים בדרך - הבטחון בעצמו ובשיר יוביל אותו לליבם של קהל המאזינים. מאחלת לדוד ולמלווים - המון הצלחה !

גלעד#

New member
שנה שעברה מרים בינימיני חזתה

לליאור נרקיס גדולות ונצורות, ובסוף הוא סיים במקום ה- 19. מה שאולי אומר שקלפים ואירוויזיון לא תמיד הולכים ביחד. אני מקווה שאני טועה...

chany

New member
גלעד, מרים לא פתחה בקלפים.

היא חזתה בכוכבים. קלפים זה משהו אחר לגמרי, והם צודקים

batgalim

New member
הבהרה ../images/Emo44.gif

הפריסה נעשתה כפי שאמרתי בכותרת של תשובתי - בשביל הסקרנות - לבדוק אם אכן פריסות מסוג זה "עובדות". בעבר שאלתי בפורום זה אם ניתן לחזות מהלכים פוליטיים וכדומה, והתשובות לא היו חד-משמעיות. שאלה זו בשבילי הינה למטרת בדיקה, נסיון ולמידה. מקווה שאכן הפירוש יוכיח שאפשר וניתן לצפות דברים מהסוג הזה, וכמובן בתקוה שדוד אכן יצליח להגיע לשלב הגמר ולהשתתף בארויזיון!

chany

New member
תודה רבה רבה בת גלים. מעודד מאוד

לשמוע את הפירוש שלך. כל הכבוד. באמת שיהיה הצלחה לדוד בטורקיה בחצי הגמר. אגב אם הוא עולה עם 10 המדינות לגמר. הוא יצטרך לעוד 14 מדינות שעלו לגמר אוטומטית משנה שעברה בגלל מקימום הגבוה בתחרות של 2003

blackcat2

New member
יפה מאד בת גלים ו...../images/Emo25.gif

השיר מקסים, בעיני. נוגע ללב ויש בו המון רגש.

צ ל י ל 8

New member
סתם יהיה מעניין אם התחזית של בתגלים

אכן תתקיים. אני באופן אישי ממש חושבת שאין בכך טעם. ובןןדאי שלא ניתן ל"נחש" לאיזה מקום הוא יגיע. בכל אופן, שיהיה לו בהצלחה. לא משוגעת על הקול שלו, אבל מילא

למעלה