שלום לגבי הכאב הכרוני

hansom20201

New member
שלום לגבי הכאב הכרוני

הלכתי לרופא פה ולסת והיא המליצה לעשות סד לילה
ואחר כך הלכתי לרופא שיניים והוא המליץ לשים קומפרסים חמים על האזורבתקווה שזה יעזור ובנוסף אמר שהסד
יכול להזיק לי אפילו
, הקומפרסים עזרו לי קצת אבל עדיין יש לי כאבים ואני צריך לשים הרבה את הקומפרסים במהלך היום
אז השאלה למי יש יותר מומחיות לרופא שיניים או לרופא פה ולסת

אתה יודע,

פעמיים הציעו לי לנהל פורום בתפוז וסירבתי, כי אני יודעת שאין לי סבלנות להיות נחמדה בכל מחיר לאנשים כמוך, שחושבים שמישהו חייב להם.

כאן לא פורום מומחים!
זה פורום חברים שמשתפים ונותנים תמיכה אחד לשני.
אז קודם כל - לא בטוח שלמישהו פה יש תשובה לתת לך, וגם אם כן - לא מחויבים לענות לך לפי לוח זמנים.

bimbo.

New member
אופה,

נראה לי שיש כאן משהו שצריך להסביר

שלום לך שוב,

תראה, נראהלי שיש משהו שלא כל כך ברור לך במבנה של הפורום ובמטרתו.
הפורום הזה הוא פורום חברתי. הוא מיועד לסייע ולתמוך באנשים בשעותיהם הקשות, הוא מיועד לחברות ואכפתיות, ובין לבין, הוא גם משמש להחלפת דעות וידע בעניין כאב.

אתה שואל כאן שוב ושוב שאלות של ידע ומומחיות, ומחכה מאתנו להמלצות רפואיות.
הפורום הזה אינו פורום בריאות או רפואה, ואין לנו סמכות לתת בו עצות רפואיות. לאף אחד מאתנו (אפילו לא לאלה מאתנו שיש תפקיד רפואי כזה או אחר בחייהם הפרטיים).

בסופו של דבר - מי שיודע הכי טוב מה אתה מרגיש, ומה נכון לך - הוא אתה
אנחנו לא נוכל לומרלך איזה טיפול טוב יותר, או איזה רופא ממליץ על טיפול "נכון" יותר. אני מאמינה שאין דבר כז ה- "נכון" מוחלט. אני מאמינה שלכל אחד יש דבר שהוא ה"נכון" ביותר לו, ולעצמו. ורק הוא יכול לדעת אותו. מתוך ניסוי וטעייה.

רופא שיניים ורופא פה ולסת - שניהם מומחים, שניהם יודעים. לעתים, יש להם כל מיני אסכולות שהם שייכים אליהן , ולכן נותנים אולי עצות או הנחיות שונות זו מזו או אפילו הפוכות. אם אתה לא יודע על מי לסמוך - אתה תמיד יכול לבקש חוות דעת נוספת, או להתייעץ עם רופא המשפחה, שתפקידו גם לעזור לך בהחלטות האלה.

בכל מקרה, כדאי שתראה על מי מהם אתה סומך, עם מי נוצרה לך תקשורת טובה, ו.. אולי כדאי שגם תקרא קצת, תחפש באינטרנט חומר ותלמד על מה שיש לך באופן מושכל.

שיהיה בהצלחה.

למעלה