שלום לגברת "מנהלת" שחוסמת אנשים

7575

New member
שאלה למנהלת

האם יכול להיות שהאנשים שמובילים את הפורום,מקושרים עם "מכללות" למיניהם ותפקידם לשדל אנשים להגרר לתחום. מהם תנאי הקבלה למכללות,תעודת בגרות,12 שנות לימוד,9 שנות לימוד,יש בכלל תנאי סף

ferrytale

New member
לא מתוק שלי

האנשים כאן לא מובילים מכללות. ישנם כמובן אנשים שמנסים לבצע פרסום סמוי, אני משתדלת למחוק את מרבית ההודעות הנ"ל. לא ניתן לאכוף זאת ב100% לצערי.. אבל, אם יושב כאן סוחר מצליח שמשתף ומדבר ותורם, אין לי בעיה שיקדם את עצמו. כל עוד זה ברוח טובה ולא בכפייה. לגבי מכללות וחברות גדולות, אין לי בעיה שיפרסמו כאן סיקורים עם שמם האמיתי, על הגולשים כאן לבצע את הבחירה האם לתת בהם אמון או לא. הנושא הנ"ל הוא מאוד בעייתי ולכן, הכל מוגש על השולחן והכל נמצא בחוקי הפורום.

7575

New member
תשמעי עם כל הכבוד,לא הייתי שם מיליון דולר

שאת לא מקושרת

scalar8

New member
אני לא חושב שהיא קשורה או עובדת

בחברת מט"ח כלשהי (למרות שאין לי ידע על כך) היא בחורה נחמדה וחדשה בתחום ומאחר ומהמרים פעילים לא מחזיקים מעמד זמן רב , נראה כמה זמן היא תשרוד. הקורסים והמכללות מלמדים ניתוח טכני במסווה של ניתוח כלכלי , אבל זה סה"כ ניבוי העתיד על סמך העבר (כמו בדוגמא של הרולטה שהבאת) לא צריך השכלה גבוהה כדי לקרוא גרפים. אמנם יש פה כאלה שלמדו בשנה א' בטכניון קצת מתמטיקה וסטטיסטיקה וחושבים שיש להם כבר יתרון גדול והם ינצחו את השוק הזה. לצערנו בסוף כולם מפסידים,

ferrytale

New member
בפעם הבא, אני בהחלט סותמת לך את הגישה לפורום

פישרית תקרא לחברה שלך!

7575

New member
במידה והיא לא שתולה של פירמה

סביר להניח שברגע שהיא תכנס להפסדים גדולים,היא תאבד עניין במקום ותעלם,כמה תוך כמה זמן לדעתך זה אמור לקרות

7575

New member
תביא הוכחה

אם כן,אז זה חמור מאוד. אין בעיה שאדם יעבוד בפירמה,אבל הוא צריך להגיד מה הוא עושה,או עובד,או משחק,

ferrytale

New member
אולי התכוונת ל FOREXPROS

כי אני מעתיקה מהם את היומן הכלכלי
תראה לי הודעה אחת מאז שאני בפורום שבה רק הזכרתי או הגבתי למשהו שקשור לפורקספלייס..

ferrytale

New member
הצחקת אותי עכשיו כלכך!

מקושרת? הלוואי והייתי מקושרת, אולי הייתה לי עוד איזו הכנסה חודשית קלה.. כולי בת 26 שלא מתפרנסת מהמסחר בלבד, עובדת בעוד חצי משרה, על מה אתה מדבר בכלל? מקושרת.. לא סובלת אף לא אחת מחברות הברוקרים הישראליות, מאמינה שצריך לברוח מהן כמו מאש כל עוד סוחרים בשיטות קרקוף ובטווחי זמן נמוכים אני מאמינה במסחר של משעה ומעלה, את זה למדתי בעזרתן..

rafipips

New member
עם כל הכבוד

אבל ניהול פורום לא חייב להוכיח מקצוענות בתחום , וזכותה גם לעבוד בפורקס פלייס אם בא לה . ותפסיקו עם הליכלוכים ותעלו דיונים מקצועיים ולא רכילות , אלא אם כן אתם מצחצחים את הנעליים שלכם בשטרות שעשיתם בעסקאות המוצלחות , קצת כבוד אם לא לפורום אז לעצמכם . את התיסכול מההפסדים אפשר להוציא גם עם בקבוק וודקה

7575

New member
לא, אין לה את הזכות לעבוד

אין לה את הזכות לשדל אנשים ליפול להימורים בשעה שהיא עובדת על משכורת

ferrytale

New member
כדי מאוד שתרגיע את עצמך ומהר!

המהמר הראשי כאן מעיז לדבר עלי.. מאחלת לך חצי מהיכולות שלי, לא יותר, גם חצי זה יותר מידי בשבילך!!! אם אין לך הוכחות אז כדי שפשוט תשלוט על האצבעות שלך! לשדל אנשים להימורים? אין לך טיפת בושה אה? חתיכת חוצפן! בין הבודדים פה שלא מבריחים את האנשים, אומרים להם תאכלס מזה דורש ומה הסיכונים... מה בכלל אתה עושה בפורום בוא תספר לי? שחור אדום ברולטה לא?? היורו יעלה עד סוף החודש לא?? מזל שאתה מהמר וירטואלי אחרת היית מפסיד את הבית שלך! שלא אתחיל להביא הודעות שלך מהחודש האחרון כאן לעיני כולם יחצוף!

למעלה