אני מדברת על החנות במרכז הכרמל בכניסה לסופרמר
לסופרמרקט , צריך מאוד להזהר ממוצרים קפואים משום שבמצב זה אי אפשר להריח שזה מקולקל, חייבים להפשיר לפני שמבשלים אותו רק אז ניתן היה להריח את הסירחון מקילומטר ,או שהמוצרים ישנים מאוד למרות התאריכים וכבר נתקלנו בכלבוטק ובשומר מסך במקרים רבים של החלפת תאריכים, או שהופשרו והוקפאו מספר פעמים, או שההובלה והאחסון בדרך לא היו ראויים וכך גם הקפיאו אותם.אני לא מאמינה לאף אחד , בודקת ,מבררת , גם מה שמוכרים בתיפזורת אינני קונה לא ירקות ולא כל מוצר אחר משום שאי אפשר אף פעם לדעת, באשר לחנות האורגנית בכניסה לכרמליה,את צריכה מינימום משכנתא כדי לקנות שם זה באמת שיא השיאים במחירים, לדעתי היום ניתן להשיג הרבה מהמוצרים בסופרמרקטים במחירים הרבה יותר זולים מאשר חנויות טבע. לצערי חלק מהסוחרים אינם רוצים להתפרנס אלא להתעשר ומהר ככל האפשר, ניתקלתי במוצרים במקומות פרטיים ב-300 אחוז יותר ממה שקניתי בסופרמרקט. לכן צריך לבדוק ולברר היטב .התוצרת של הכושים העבריים נמכרת תחת המותג טבע דלי ואכן מצאתי גם בחיפה חלק מהמוצרים שלדעתי טמון בהם פוטנציאל עצום להכנת מעדנים של ממש. אני גם מאוד נהנית ומנסה כל הזמן מתכונים מפתיתי סויה כיד הדמיון. שבת שלום