שלום לדבי ולחברים.שאלה לי בעיניין תאורה.

Etti Tal

New member
שלום לדבי ולחברים.שאלה לי בעיניין תאורה.

דבי, אני מופיעה עם תאטרון הבובות שלי בגנים בערבי הורים וילדים,ערבי משפחה פתיחת סיפריה ועוד.. עלה בראשי רעיון שאולי כדאי בערבים אלו שאני מופיעה לכבות את האור בגן ולשים תאורה בצידי התפאורה על מנת לפקס את תשומת ליבם של הילדים,למרות שאף פעם אין בעיות של קשב ,אך זה יהיה מעניין יותר .למי יש רעיון להמליץ לי על דבר דומה שיש לו. 2 דבי קניתי את ההגברה שהמלצת וזה מצויין ,בכל פעם שאני משתמשת אני מברכת אותך יקרה שלי. תודה לך, יש לך יד בפרנסתי . כל אדם התורם ולא במעט למען אחר .כאילו ותרם לעולם כולו. דבוש קניתי גם טיפ אך של סניו לדעתי לא כל כך שומעים מה את עושה להשמעת המוזיקה של ההצגה תודה לך ולאחרים שיעזרו.

לאתי, בעניין תאורה.

ראשית, כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון. תאורה אכן עוזרת למקד את תשומת נלב לאותם מקומות שאליהם את רוצה שיסתכלו. רק מה? 1. גופי תאורה ביתיים (כולל ספוטים למיניהם) עושים אור כללי שקשה לשלוט בו. הם בעיקר תורמים לתחושת מי שמופיע שיש לו "תאורה", 2. על מנת תהיה לך תאורה" את צריכה "ציוד". קרי, פנסים, דימרים (עמעמים) סטנדים עליהם יתלו הפנסים,וכבלים. פנסים - זה החלק הקל, הולכים וקונים (למשל ב"דנאור" שבהוד השרון". דימרים (עמעמים) - לא חייבים מערכות מקצועיות, לצרכים שלך גם דימרים ביתיים יתאימו. סטנדים - על מת לתלות את הפנסים. פה אני חייב להדגיש, שכשמדובר בהופעות מול ילדים, יש חשיבות רבה למיקום הסטנדים והציוד החשמלי בכלל. יש להקפיד הקפדה יתרה בכל הקשור לבטיחות של הילדים. כבלים - את צריכה. לא היית רוצה להיות תלויה באורך הכבל המאריך הבודד שיש בגן. את הכבלים יש למשוך לאורך הקירות ולהדביק אותם, כל כמה סנטימטרים לרצפה (שוב, עניין של בטיחות) אחרי ששקלת את כל זה, ראית כי טוב והחלטת שאת רוצה "ציוד" את צריכה לשאול את עצמך כמה זמן של הקמה ופירוק זה מוסיף לך והאם יש לך מקום ברכב לנייד את כל הדברים. את קטלוג התאורה של דנאור את יכולה לראות כאן אני ממליץ על פנסים מסוג PAR (הדגמים הקטנים הם מספר 30 ומספר 20, כמו בתמונה המצ"ב. יש כאלה גם בצבע שחור) בהצלחה אילן

Etti Tal

New member
תאורה

אילן תודה רבה על התשובה המפורטת. אתה יודע סיפרתי עלייך לחברתי שהיא בובנאית באשדוד שמה רינה שמחי יש לה את תיאטרון תאטרינה. שאתה נותן יעוץ וניתן בהחלט לסמוך עלייך והיא אמרה שהייתה המורה שלה בזמן שלמדה בחולון איזה עולם קטן.

למעלה