שלום לדיאטניות למיניהן!:]

sweetibabe

New member
שלום לדיאטניות למיניהן!:]

כבר שלושה חודשים שאני עושה דיאטה מבוקרת, אמנם לא אצל דיאטנית אבל אני יודעת מה אני עושה ולא מחסירה מהגוף שלי או מרעיבה אותו. אוכלת בבוקר פרוסת לחם קל עם גבינה וגמבה, בצהריים ארוחת צהריים חמה שהפכה להיות בעצם שניצל עם פרורי לחם שחתוך לקוביות קטנות עם סלט גדול של חסה, כרוב, קצת שמן, מלח פלפל שחור והרבה לימון עם כוס או שתיים של קולה. בערב אני שותה נס ויחד עם הנס קפה חטיף בריאות מפינוקי בריאות בננה ותמר. זה בסה"כ מה שאני אוכלת. ואני במכון כושר מידי יום ובקראטה פעמיים בשבוע. רזיתי ממשקל 73 וקצת ל - 67, והתחטבתי ואני שמחה:]. רציתי לדעת אם אני אמשיך עם התפריט הנ"ל שהתחלתי איתו כבר שבוע אני 1. אמשיך להרזות ותוך כמה זמן בערך זה יקח לי?. 2. האם בזמן המחזור החודשי כדאי להתאמן?. 3. האם הדיאטה שלי מאוזנת וטובה?:]. יש להזכיר שבערב אני מגוונת לפעמים דברים אחרים. תודה לכל העוזרים!!!

sweetibabe

New member
ושכחתי לגמרי!

בכל זאת אני רוצה ללכת לדיאטנית, ורציתי לדעת דיאטניות פרטיות שקרובות לרמלה, ומהו המחיר בערך לדיאטניות פרטיות?. ואני ניסיתי כבר בקופ"ח ואני מעדיפה פרטית.

4maya

New member
הדיאטה כלל אינה טובה

הדיאטה שלך אינה מכילה את כמויות הקלוריות שגופה זקוק לה ביום. היא מאוד דלה, כלל אינה מאוזנת ולא מספקת לגוף את הצרכים היומיומיים שלו. אם תמשיכי בה תגרמי נזקים רבים לגופך, החל בנשירת שיער וכלה בפגיעות חמורות אף יותר. אני מציעה לך מכל הלב לפנות לדיאטנית לשם קבלת תפריט מאוזן, בריא ונכון, שיספק לגוף את כל אבות המזון. בהצלחה !

שלום

בנוסף למה שענתה לך MAYA4 לא ניתן לדעת האם וכמה תרזי, אין שום בעיה להתעמל בזמן המחזור החודשי ולסיכום את דורשת מגופך המון מידי יום (פעילות גופנית) אך מכניסה מעט מאד ולא את כל רכיבי התזונה וההשפעות של דיאטה זו לא יאחרו להגיע. איני מכירה דיאטנים באזור רמלה אך ממליצה לך בנתיים כן לקבוע תור בקופ"ח שכן את מזיקה לגופך.

למעלה