שלום לדרומי

inbal121

New member
שלום לדרומי

בתור תושבת רמות החלטתי מטעמי מציצנות לקרוא תגובות בפורום על נופש ברמות ולא אני לא בעלת צימרים , ממה שקראתי אתה ממש אנטי כלפי מושב רמות ולא מצאתי סיבה לכך. לדעתי אתה פוגע פה בפרנסתם של אוכלוסיה גדולה של בעלי צימרים ובנוסף גורם לאנשים רבים להתרחק מהמושב ללא הצדקה . כי באמת המושב מקסים ויש פה צימרים מדהימים ביותר וחלק גם לא ואפשרויות רבות לטיולים בסביבה.

drtrip

New member
../images/Emo140.gifהי ענבל! מה שלומך???

החלטתי לענות לך במקום או בנוסף לדרומי היקר שלנו. תראי, לכל אחד יש את הטעם שלו, אחד אוהב חריף השני מתוק, השלישי מלוח, אחד אוהב בקתות עץ, השני אבן, אחד אוהב ישוב מסויים והשני אחר, וכך אנו חיים. עם דעות שונות, מחשבות שונות ואהבות שונות. לכן, קבלי את מה שהדרומי כותב כמו שזה, האוטנטיות שלו מדהימה!!! וזאת אחת מהסיבות שהוא יועץ בפורום, הוא אמיתי ישר וכנה! אני למשל אוהבת מאוד את רמות וזה אחד המקומות הכי אהובים עלי, אז מה, כך אני חושבת וכך אני כותבת. אנו משתדלים להיות פה כנים, אמיתיים, מהשטח עד כמה שאפשר. שיהיה לך יום כתום
ממני והצוות כולו!

inbal121

New member
שלום , אני בהחלט מסכימה אתך

שלכל אחד יש את העדפות שלו , האהבות שלו וכו'. ואני לא חולקת על כך שהדרומי הוא אדם אמיתי ישר וכנה. אבל אני בהחלט חושבת שכאשר שוללים מקום מסוים במיוחד בפורום שמיועד לעזור לחפש ולענות צרכים מסויימים (במקרה הזה צימרים ונופש בישראל ) מן הראוי להיות יותר ספציפים ואני שוב חוזרת לתגובתך שלכל אחד מאתנו יש את הטעם שלו - בדיוק בגלל צריך לפרט מהשטח מה קורה . אולי האכזבה של הדרומי תהיה פסגת השהיה של פלוני , אני מניחה שאת מכירה את אהבותיו וגחמותיו של הדרומי אבל לא כל באי הפורום כך . אז זהו סתם חומר למחשבה ושיהיה לכם נופש נפלא ותמיד תסעו בזהירות בחזרה הביתה.

ואני נהנתי מאד ברמות

התארחתי 4 פעמים ב-3 מקומות שונים ברמות,ונהנתי מאד שם,נכון שיש מה לשפר בתחום המושב מבחינת החזות (הכביש המרכזי לדעתי נסלל עם הקמת המושב) אבל מבחינת התיירות האנשים שם חיים תיירות,נושמים תיירות,ואני כבעל צימר אומנם באזור אחר למדתי המון,אני חושב שהמקום מדהים ביופיו,ונמצא באזור שממנו קל להגיע לכל האטרקציות שבאזור.

סקריץ

New member
ואני אהבתי ברמות

את אמא אדמה ומחברים שמעתי על עוד צימרים נעימים במקום.

למעלה