ה ש ו ש נ ה
New member
שלום לדרי הפורום המופלא הזה ../images/Emo140.gif
אפשר להצטרף...? שמי שוש. מאז ומעולם רחשתי חיבה יתרה (בלשון המעטה) לספרי ילדים, והם תופסים מקום נכבד ביותר בחיי ובתחומי העיסוק הרבים שלי. אני אוהבת לקרוא לזה "שחקנית סיפורים"
ובקשה לי לסיוע ולהמלצות: זו השנה החמישית שאני מגישה אחת לחודש, במשך שבוע, תכנית בוקר שעניינה הוא עידוד הקריאה בקצרין,רמת הגולן לכ-300 ילדי הגיל הרך, במסגרת יום הלימודים. לכל מפגש כזה אני בונה תכנית שבה מוצג יוצר מסוים על כל ספריו, או נושא שמופיע בספרים שונים ומגוונים. אני מחפשת ספרים המתאימים לגילים גן, א', ב', העוסקים ב: חתונות - חביבות, סימפטיות ומשמחות... שבא לנו לצהלל מרוב שימחה על שהנה, האהבה מנצחת (ואיתה כמובן, גם הטובים). יש לי כבר 3 מקסימים: "החתונה של העכבישונת מיס ספיידר" מאת דיויד קירק, "בייגלה" (המיתולוגי) מאת מרגרט ריי, ו"נשיקה לדובי דוב" מאת אלזה הולמלונד מינריק. 3 ספרים עתירי קסם ואהבה מופלאה, אך אשמח לעצות ולהמלצות שלכם. נושא נוסף הינו על מלכים, נסיכות ארמונות... אך ב"עין צוחקת" - כלומר סיפורי מלכים ונסיכות מהזווית המצחיקה, ההומוריסטית, כמו למשל בגדי המלך החדשים מאת יוסי אבולעפיה ואפרים סידון, או הנסיכה חוכמולוגיה מאת בבט קול. תודה על הסבלנות
על ההקשבה
ועל העזרה
שוש פרידמן
אפשר להצטרף...? שמי שוש. מאז ומעולם רחשתי חיבה יתרה (בלשון המעטה) לספרי ילדים, והם תופסים מקום נכבד ביותר בחיי ובתחומי העיסוק הרבים שלי. אני אוהבת לקרוא לזה "שחקנית סיפורים"