שלום, להלן חידה למומחיות ההיסטוריה בינינו :

PRIHADAR

New member
שלום, להלן חידה למומחיות ההיסטוריה בינינו :

אני רוצה להמחיש למתעמלות שלי שיש גם רגעים של "כישלון" בתחרויות, ולפעמים נופלים אפילו המוכשרים ביותר באליפויות עולם. שתמיד ממשיכים לא משנה מה, ושיש את הסיכוי שהמתחרות יפשלו גם, ואז אולי עדיין יש סיכוי להתברגות גבוהה יחסית. יש קטע שממחיש את זה ממש טוב, ופה אני צריכה עזרה למי שתזכור : באחת האליפויות, קורקינה נפלה מהמקבילים, בסיום התרגיל ירדה מהפודיום, והלכה למושב שלה לבכות, אני חושבת שזה היה בגמר מכשירים, כי לאחריה עלתה מתעמלת מארץ אחרת על המקבילים (אמנאר-?), ובעוד קורקינה מייבבת ומציצה מבעד לדמעות על מתחרתה - השנייה נופלת גם היא, אולי באותו אלמנט אפילו, ובכך מאזנת את ההפרש בין השתיים. כולם מבואסים, אך משועשעים יחד, על צירוף המקרים, ורואים גם שסבטה מתוך הדמעות מצחקקת קלות על כל הסצינה. מי זוכר, מי יודע ? באיזו שנה? מי המתעמלת השנייה? איזו אליפות זו הייתה? וקישור ביוטיוב כמובן.... פרס יוגרל מבין העונים נכונה :
ו-
הדר

orelushg

New member
אממ די מצאתי :p

הי הדר, אמנם אני לא מומחית להסטוריה כמו שהגדרת זאת, היתה לי הברקה של רגע: זה הקטע בו היא נופלת באמצע אחד הפירואטים בתרגיל, ורואים שהיא בוכה. אבל ת'קטע בו רואים אותה מצחקקת על השניה, עוד לא מצאתי... http://www.youtube.com/watch?v=vm_4VcTYLM0

PRIHADAR

New member
עוד

לא מצאת כי זו לא התחרות הזו.. כל שאר המתחרות שם ביצעו ללא רבב. אף אחת לא נפלה.. -חוץ מזה, עד כמה שאני מצליחה להיזכר, זה לא היה בסוף הקריירה שלה, זה לדעתי היה באזור סוף שנות ה-90, ולא ה- 2000. אני זוכרת שעוד הייתי בבי"ס כשזה קרה...וגם: אני חושבת שאם זה היה קורה באולימפיאדה וודאי הייתי זוכרת את זה יותר בבירור... נדמה לי.. תודה בכל מקרה מתוקה, אי בטוחה שבסוף אגיע לקטע הנכסף..

orelushg

New member
yaa i know...

אני יודעת שכולם שם ביצעו אחלה תרגילים, אבל בכל זאת קורקינה נופלת, זה לא דבר של מה בכך:p חחח... דווקא את מה שאת מתכוונת לא מצאתי... דווקא חיפשתי... המון אפילו... מה לא עושים בשביל לברוח מללמוד לפסיכי???? :p

PRIHADAR

New member
תודה

חמודה, שאת מחפשת.. גם אני מחפשת, מקווה שבסוף נמצא.. אל תזלזלי בפסיכו'. (-פסיכומטרי או פסיכולוגיה?...) :)

מוסטפינה

לא זוכרת ונראה לי שמעולם לא צפיתי בסרטון שהזכרת. ראיתי את קורקינה נופלת מהמקבילים פעמים רבות וגם בוכה, אבל מצחקקת על מישהי אחרת שנפלה וצימצמה את הפער- את בטוחה שזו הייתה קורקינה? המסר עצמו גם כן לא ממש ברור כאן, כי ניתן גם להבין מהסיפור, שאם אתה נופל, אל תיפול ברוחך, כי אולי יתמזל מזלך והבא בתור גם ייפול (ואז יהיו צחוקים) ולכך כדאי לקוות ואת המסר הזה כדאי לזכור. וזה לא נראה לי מסר רצוי. מה שכן אני יכולה להציע לך, זה סרטון אחר, של מוסטפינה כשהייתה קטנה, שפורסם כאן בפורום. רואים את אלופת העולם לשעבר, אלייה מוסטפינה, בערך בגילאים 8-12, מבצעת תרגילים לא טובים בתחרויות, בעיקר במקבילים: היא נופלת מספר פעמים באותו תרגיל, היא מבצעת שגיאות גסות, היא לא זוכה בכלום, היא בוכה. בסדרה של תחרויות. ובסוף אותה ילדה, לא התייאשה, המשיכה והאמינה בעצמה, ואז הפכה להיות אלופת עולם אגדית (וכאן את יכולה להקרין סרטון של מוסטפינה משנה שעברה או לפני שנתיים). מה את אומרת?

PRIHADAR

New member
נשמע

סבבה. למרות שכמובן כוונתי להעביר מסר חיובי, אכן יש סיכוי שאולי זה לא יובן נכון. בכ"ז אשמח למצוא את הקטע המדובר. -כן, מיליון אחוז סבטה, היא לא צחקה לאיד. כולם צחקו, גם אותה מתעמלת נוספת שנפלה גם - לאחר שסיימה את התרגיל צחקה על כל הסצינה. זה היה ברוח ספורט כזו.. זה אחד הדברים שאני רוצה להראות בזה.. כשאמצא את זה אראה את זה פה ותביני... כנראה שזו הייתה תחרות לא מאוד מאוד חשובה... זה היה בימים ששידרו בערוץ הספורט עם פרשנותו של מיודענו אילן גזית (אם אני זוכרת נכון את שמו) פתאום חשבתי פשוט לשאול אותו, אולי הוא ייזכר וייפנה אותי...

PRIHADAR

New member
מצאתי!!! זמולנצ'יקובה!!!

גביע עולם שנת 2001 -מקבילים מדורגים , קורקינה איבדה מדליה עקב נפילה בטקאצ'ב (כמו שזכרתי מאוד לא בוודאות..), די בתחילת התרגיל. היא ממשיכה, מבצעת את שאר התרגיל יפה, נוחתת כמעט מושלם, מסיימת את התרגיל, והולכת הצידה לבכות. חבל שאת הקטע הזה לא רואים. בקטע הבא עולה אחריה זמולנצ'יקובה, ותוך שחברתה בצד מתבאסת וצופה בה, היא מאבדת ריכוז, ונופלת שתי נפילות רצופות... קורקינה והקהל כולו משתעשע מהמחזה, כפי שניתן לשמוע גם את השדרן, בספורטיביות, וכך גם זמולנצ'יקובה עצמה, שעקב המשך ביצוע שאר התרגיל לקח לה עוד מעט זמן להצטרף לשעשוע. חבל שגם את זה לא רואים בהמשך... אבל אני זוכרת את שתיהן ביחד בפריים מחייכות ואח"כ גם בפודיום.. נראה לי..
http://www.youtube.com/watch?v=EiOC8g1QV-c&list=FLXSkEjvex1ooYGz9KcCgltA&index=1&feature=plpp_video http://www.youtube.com/watch?v=QQDMoTgpGPw&list=FLXSkEjvex1ooYGz9KcCgltA&index=2&feature=plpp_video

PRIHADAR

New member
חשבתי שייקח לי חודש למצוא את זה...!

ברגע שראיתי את התמונה הראשונה של הקטע ישר זיהיתי שזה מה שחיפשתי..! נשמעתי כמו זכר שצופה במשחק כדורגל בו הגע הובקע גול קריטי..!!! יייייישששש!!!!! יישש! יישש! יש!!

orelushg

New member
חחחחחח....

אוי זה מצחיק!!!!! :p אבל חוצמזה התרגיל של זמולוצ'יקובה מהממם!!!! אין דברים כאלה!!! אשכרה ראיתי עכשיו את העליה 20 פעם בערך... שלא נדבר על המשך התרגיל :p

PRIHADAR

New member
אוקיי, אוקיי, הנה

קטע יותר טוב : זה לא היה גביע עולם, זו אכן הייתה תחרות משנית משהו, בה עולים על הפודיום רק המתעמלים מקום 1,2 מבלי שהם ידעו מי באיזה מיקום, הם עולים על מין מלגזה שעשתה הסבה למעלית-פודיום, ורק ברגע העליה המתעמלים והקהל רואים את מי מעלים יותר גבוה.. אני זוכרת את זה.. משעשע! שימו לב לאיך הן מקבלות את זה, ומה השדרן אומר, בעיקר בדקה 2:30 http://www.youtube.com/watch?v=Y5k16BWWwEI (איך אני מגיבה להודעה מבלי שזה יהיה "תלוי" באלכסון להודעה שמעל?)

Tammie

New member
וואוו הזוי לגמרי!

איזה תחרות מוזרה! אבל באמת ממש מצחיק..... לפעמים צריך הרבה מזל..... כמו באתונה כשפול האם נפל, ובזכות טעויות של אחרים (ועוד כמה סיבות, לא ניכנס לזה כרגע) הצליח לזכות במדליית זהב בקרב רב.... ממש נהניתי לראות את הסרטונים, תודה :)

למעלה