שלום לום אחרי הרבה זמן!

שלום לום אחרי הרבה זמן!

היי, נעלמתי מפה לתקופה מאוד ארוכה, לפני זמן לא קצר. הייתי מאוד עסוק- תיכון, בגרויות, הפקה שהרמתי יחד עם חברים ומה לא. אחרי שסיימתי 12 שנות לימוד בהצלחה, נשאר לי זמן עד לגיוס ובזמן הזה החלטתי שאני בוחר להשקיע בעניין הבובנאות שהיה אצלי תמיד כתחביב. משהו בער בי. הרגשתי שאני מוכן אחרי הרבה שנים שלא הייתי בטוח. לא תמיד קל ללכת אחרי החלומות שלנו וגם לי לא היה קל אבל הבנתי שאם אני רוצה להצליח במשהו אני צריך להאמין בעצמי ולרצות בכל כולי. אני אגיע לפואנטה ואומר שאחרי שהחלטתי עם עצמי שאני הולך על זה- הרבה דלתות נפתחו מעצמן, הזדמנויות צצו ואז הייתי צריך להוכיח את עצמי. עבדתי קשה, והגעתי לאחר כמה פרוייקטים קטנים לפרוייקט ענק שעלה בחנוכה בקניונים בכל רחבי הארץ. דודי ביקש ממני לשתף ואני משתף כי אין פורום יותר חם מהפורום הזה, שהוא באמת כמו בית!
הפרוייקט הגדוך והמדובר הוא הרבה מופעים קטנים של הדמויות מתוכניות הטלויזיה האוהבות של ערוץ 'ניקלודיאון'. התבקשתי להכין תלבושות. עכשיו מה לי ולתלבושות?! אני בונה בובות! מקסימום מסכות! היה לי חשש קטן אבל החלטתי לאתגר את עצמי. קניתי ספרי תפירה, ישבתי וקראתי, למדתי והחכמתי! הפרוייקט כלל 20 תלבושות ו-17 מסכות וכובעים. אני עד עכשיו בשוק מעצמי. את כל המופעים המקסימים ביימה חני נחמיאס המתוקה. למרות שזהו פורום של תיאטרון בובות ובובות- לתלבושות חלק מאוד חשוב בתחום שלנו :) אז תהנו מהתמונות!

תודה ענקית אבישג!!!

כיף לשמוע ממך! :) מחמם לי את הלב!

פ י ו ל ה

New member
היי רועי! איזה כיף לפגוש אותך!!

וגם את היצירות הנפלאות שלך. איזה יופי! קודם כל, ריגשת אותי עם השיתוף.
שנית, התלבושות באמת מדהימות!! כל הכבוד!

תקשיב, אתה חוצפן !!

מה זה לצוץ פה ככה מוקדם בבוקר ולהוציא לי את העינים ??!
אני בשוק, אני בהלם, אני המומה !!
זה לא מבייש שום קטלוג יוקרתי מחו"ל !!!
כל הכבוד, הכל יפהפה ואני אישית הרוסה על חיות החווה

רועיייייי
חוצפן!

לב שלי חלש , ככה להתפרץ עם הודעה שכזאת ללא כל הודעה מוקדמת?????

קודם חיבוק ו

עכשיו מה שלומך??????? תותח!!!!!!
איזה יופי של פרויקט , מקסים ושאפו לך חבר.

שלח אליי את המייל שלך יש לי במיוחד עבורך קישור סודי שלא תישן שבועיים ,ראה הוזהרת!!!!!!!!!!!
קישור שיעיף אותך למעלה מ1000 תמונות מרהיבות של..................ששששששששששש זה סוד!!!!

בוקר טוב עפה לעבודה......

יהבוליק

New member
דבי , מסתומרת סודי??

גם אני רוצה קישור סודי! אמנם אין לי שבועיים אבל אני גם רוצה!

דבי!!!!! עשיתי לך הפתעה!!!!

בגלל זה בלי הודעה מוקדמת.. חחח
איזה כיף לשמוע ממך דבי!!! אני מתגעגע המון

ולחשוב שבזכות הפורום הזה צמחתי להיות מה שאני היום!
אני לא יודע אם את זוכרת, אבל אני כאן בעצם מכיתה ו'! אני מתגייס עוד 8 ימים לצבא. העברתי כאן 6 שנים בהן למדתי כל כך הרבה מכם. מכל הסדנאות, הקישורים, התמונות, הנסיון, המפגשים!

תודה רבה!!! את באמת האמא של הפורום הזה מיום הוולדו!

ובקשר לקישור הסודי, נו????? מה זה??!! עכשיו אני באמת באמת במתח!!! מחכה בציפייה ענקית - [email protected]

ושוב תודה גדולה!!!!

למעלה