שלום לום אנשים

שלום לום אנשים

רק רציתי לומר ולהגיד שבדר"כ אני נכנסת לפורומים של אגדות רוק ונירוונה בעיקר והיום החלטתי לבחון את כול הפורומים וראיתי שיש פורום של אנוק אז כמו שנאמר" הייתי בסביבה אז חשבתי למה לא?..." קיצרו אני מזיינת לכם את המוח כדי להגיד לכם שאני נורא אוהבת את השיר שלה- everything יש לה קול טוב למרות שעכשיו היא נעלמה טיפה קיצרו חזקו ואמצו...

אנשימים עזרה...

עקב היותי באתר על זה תוכלו לקרוא בהודעה ה"נל חשבתי וואלה אולי אני יקנה דיסק שלה.. אז תציעו לי איזה דיסק הכי טוב??? ואל תבלבלו אותי ותגידו לי זה תלוי מה את אוהבת.... שירים כמו everything בסיגנון תודה אנשימים

love_asp

New member
שלום ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, אהבתי ממש את השם שלך... (איך הסטייק? טעים?) אוקיי, אם אהבת את Everything, שהוא בעצם מתוך האלבום האחרון Graduated Fool, זה רק הגיוני לומר לך לקנות את האלבום הזה. אבל, אני חושב שדווקא השיר הזה לא מתאר את האלבום הזה, והייתי ממליץ לך לשמוע כמה שירים מתוך האלבום השני - Urban Solitude, ולהחליט אם מתאים לך השני או השלישי. (הראשון נהדר, אבל לא מספיק 'מופרע' כמו Everything. אם מעניין אותך, השם של הראשון זה Together Alone). מקווה שעזרתי, אם עדיין יש לך איזו שאלה, אנחנו תמיד כאן

Ne§t£A Gi®L

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

בקשר לדילמת האלבומים: לדעתי, Urban Solitude הוא האלבום הכי טוב-ללא ספק. אבל שירים כמו Everything תמצאי בעיקר בGratuated Fool, למרות שכמו שאמרו לך- יש בו עוד סוגי שירים. Together Alone הוא הדיסק הראשון שלה, שאין שם שירים כמו Everything אמנם- אבל הוא עדיין דיסק מצויין. אם את מחפשת שירים כדוגמת Everything, תפני או לUrban solitude או לGratuated Fool. מקווה שעזרתי!

למעלה