יש לי את זכות התגובה נכון ?
נכון שלא הוזמנתי לכאן ויש ביניכם כאלה שאולי אפילו ממש לא רוצים אותי כאן אבל וזה אבל גדול אני מרגישה צורך להגיב לא להתגונן אלא להגיב . ראשית כל איה אני לא מבינה את הניסיון שלך לעורר מהומות בין הפורומים , יכלת להאיר את עיניי מבלי לנסות ולשוח אליי שכירי חרב בדמות משתתפי פורום זה אבל אני לאט לאט מבינה למה אנשים יותר ויותר (כולל הנהלת תפוז) קוראים לך טרול , את פשוט באה במגמה להרוס כל משהו טוב . לגביי אותה אמירה, שמפאת הכבוד לא אחזור עליה , אכן אחרי ששלחתי את ההודעה אמרתי לעצמי שזה אולי לא היה הביטוי הנכון להשתמש בו , אני לא אתחיל ואומר שהחברים הטובים ביותר שלי הם הומואים כי זה לא נכון , מנגד אומר שאני מכירה הרבה אנשים בעלי נטיות מיניות הומסקסואליות ואני מכבדת אותם מאוד . מעודי לא ראיתי באותו כינוי כפוגע ,אולם לאור ההשוואות שקיבלתי כאן ע"י אבא גאה ובפורום שלנו עי ערב עד הקיץ (לא זוכרת את הניק במדוייק) אני מבינה את נקודת המבט שלכם .. כן הם אולי ישכחו את אשר אמרת אבל זכרו את שגרמת להם להרגיש, וזה מתייחס לתגובתיכם . הכוונה שלי לא הייתה שחלילה זה מוזר לראות הומואים בטיילת או בכל מקום ולרגע שלא תחשבו שאני נגד הקהילה הזו , אני בעד שכל אד יעשה כטוב בעיניו בעיקר אם זה נוגע לחייו האישיים ולאושרו ,אלא שזה בהחלט היה ססגוני ,תודו או אל תודו לדעתי זה עובדה קיימת , שמרבית ההומאים ניחנים בחוש אסתטי רב יותר משל גברים סטרייטים , וצורת הלבוש היא הרבה יותר פתוחה ומיוחדת ולראות שניים , הולכים יד ביד , עם חולצות צבעוניות , פירסינג ונעליים מעין מגף שחורות (עושה רושם שאולי חזרו מסיבה) זה אכן מרענן לנוכח כל ההולכים בטרניניג ושאר פיג'מות למיניהם ... שוב המטרה חלילה לא הייתה לפגוע ואם פגעתי במי מכם קבלו את התנצלותי הכנה . מעבר לכך אין בידי לעשות מאחלת לכם שבוע נפלא ...