שלום לום לום

Isis29

New member
שלום לום לום

אני קוראת ספיבית כאן בפורום עוד שהייתם בBSH למרות שאני לא חלק מהקהילה הומולסבית . תמיד אהבתי את ההומור והקלילות שבפורום. רציתי לדעת מה דעתכם על כינויים מסויימים הינה הודעה לדעתי צריך לקחת אותה בהומור) כנסו כאן (אגב זו פעם הראשונה שאני שומעת על הכינוי קוקילידות כתיאור לקהילת ההומולסבית חשבתי עד היום שזה סוג של גלידה
)

אבא גאה

New member
לדעתי אין לקחת אותה בהומור

כי אין זה נאמר כהומור, זה נאמר עם הרבה ארס ושנאה מוסתר בכאילו הומור. "לא שאני נגד אבל היה מוזר לראות שני קוקילידות".... פשוט מגעיל...

Isis29

New member
אגב...

אני לא חושבת שזה נאמר מרוע או כוונות לפגוע אלה פשוט חוסר ידע או חוסר מודעות. כמו שילד קטן יומר nigger לא בגלל רוע אלה בגלל שהוא לא מבין את המשמעות של המילה. לכן לדעתי דרוש הסבר והכוונה פשוטה בדרכי נועם.

אבא גאה

New member
כמו שילד קטן יאמר Nigger?

אם את רוצה הסבר בדרכי נועם יש להמתין עד שכמה חברות מהפורום יגיעו כי הן עושות "דרכי נועם" הרבה יותר ממני. נסי לדמיין שאת קוראת הודעה ב...נאמר גרמניה שמישהו כותב...."לצעדה הגיעו מאות אנשים מכל מיני סוגים אפילו יהודים היו שם, לא שיש לי משהו נגד יהודים אבל היה מוזר לראות שם שני יהודונים שם עושים הליכה" עדיין נשמע לך כמו ילד קטן שאומר באעות מילה לא יפה? או נשמע לך כמו מישהו שלוקה בגזענות (גם אם מעולם לא פגש יהודים והאדם הוא אדם טוב לחבריו והגזענות שלו נובעת מחוסר ידע ומחינוך קלוקל)

Isis29

New member
לא גיזענות

אלה פשוט חוסר מודעות או ידע. לא צריך להפוך כל זבוב לפיל. פשוט תכנסו לפורום ההוא ותסבירו את הצד שלכם. (הרי הסיבה שעזבתם את BSH היא כדי לעלות חשיפה לקהילה ואולי גם לחנך) למרות שאני לא חלק מהקהילה אני נגד שימוש בכינויים כאלה. גם אם זה נאמר בתמימות.

Isis29

New member
ערבה ראיתי את התגובה שלך במקום ההוא

והחלטתי להגיב כאן קצת חבל לי על התוקפנות . שוב אני אומרת שלא נראה לי שהכינויי ההוא נאמר מרוע לב . פשוט חוסר ידע או חוסר מודעות.

יש לי את זכות התגובה נכון ?

נכון שלא הוזמנתי לכאן ויש ביניכם כאלה שאולי אפילו ממש לא רוצים אותי כאן אבל וזה אבל גדול אני מרגישה צורך להגיב לא להתגונן אלא להגיב . ראשית כל איה אני לא מבינה את הניסיון שלך לעורר מהומות בין הפורומים , יכלת להאיר את עיניי מבלי לנסות ולשוח אליי שכירי חרב בדמות משתתפי פורום זה אבל אני לאט לאט מבינה למה אנשים יותר ויותר (כולל הנהלת תפוז) קוראים לך טרול , את פשוט באה במגמה להרוס כל משהו טוב . לגביי אותה אמירה, שמפאת הכבוד לא אחזור עליה , אכן אחרי ששלחתי את ההודעה אמרתי לעצמי שזה אולי לא היה הביטוי הנכון להשתמש בו , אני לא אתחיל ואומר שהחברים הטובים ביותר שלי הם הומואים כי זה לא נכון , מנגד אומר שאני מכירה הרבה אנשים בעלי נטיות מיניות הומסקסואליות ואני מכבדת אותם מאוד . מעודי לא ראיתי באותו כינוי כפוגע ,אולם לאור ההשוואות שקיבלתי כאן ע"י אבא גאה ובפורום שלנו עי ערב עד הקיץ (לא זוכרת את הניק במדוייק) אני מבינה את נקודת המבט שלכם .. כן הם אולי ישכחו את אשר אמרת אבל זכרו את שגרמת להם להרגיש, וזה מתייחס לתגובתיכם . הכוונה שלי לא הייתה שחלילה זה מוזר לראות הומואים בטיילת או בכל מקום ולרגע שלא תחשבו שאני נגד הקהילה הזו , אני בעד שכל אד יעשה כטוב בעיניו בעיקר אם זה נוגע לחייו האישיים ולאושרו ,אלא שזה בהחלט היה ססגוני ,תודו או אל תודו לדעתי זה עובדה קיימת , שמרבית ההומאים ניחנים בחוש אסתטי רב יותר משל גברים סטרייטים , וצורת הלבוש היא הרבה יותר פתוחה ומיוחדת ולראות שניים , הולכים יד ביד , עם חולצות צבעוניות , פירסינג ונעליים מעין מגף שחורות (עושה רושם שאולי חזרו מסיבה) זה אכן מרענן לנוכח כל ההולכים בטרניניג ושאר פיג'מות למיניהם ... שוב המטרה חלילה לא הייתה לפגוע ואם פגעתי במי מכם קבלו את התנצלותי הכנה . מעבר לכך אין בידי לעשות מאחלת לכם שבוע נפלא ...

Isis29

New member
ראשית כל לא רציתי להגיב שם

כי ידעתי שלא ישימו לב. וגם ידעתי שהאנשים כאן יוכלו להסביר יותר טוב ממני. לכן שתקתי.

Isis29

New member
דוגמה אישית

לפני שנתיים הייתי בטיול מאורגן של צעירים ישראלים בצרפת. נכנסתי לאיזו מק דונלדס נפלט לי משפט כמו וואי כמה כושים יש כאן (יש שם הרבה כושים מזייר) קיבלתי מנה על הראש שאני גזענית ושלא אומרים כושים אלה אפריקאים. האמת שלא ידעתי . זה לא היה מרוע לב או משהו כזה. היום אני יודעת טוב יותר ולא משתמשת במילה הזו יותר. זהו אתן לאחרים פה להמשיך את הדיון קטונתי לילה טוב

פרח7

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo121.gif

שמחה לשמוע שאת לא נגד הקהילה. שמחה לשמוע שעל אף העולה מהודעתך הראשונה, אינך חושבת שזה מוזר לראות הומואים הולכים בטיילת. חוץ מזה, מאמינה שאם היו שם בטיילת כמה עשרות הולכים היו שם יותר משני הומואים ו/או לסביות שטיילו, רק שאיכשהו לא את כולם איתרת. נ.ב. כל הכבוד על ההליכה!!!!! איך מצליחים להתגלגל החוצה מהמיטה בשבת בשעה כה מוקדמת?

ברוכה הבאה "נגד הרוח" ../images/Emo140.gif

אני בטוחה שלא הייתה לך כוונה לפגוע. קראתי קצת הודעות שלך, ואת נשמעת נחמדה וחכמה להפליא. לכן גם הגבתי לך. ל"טרולים" "חכמולוגים" ואחרים - אני בד"כ ממעטת להגיב... ואם אני מגיבה - זה תמיד ברחמנות. דווקא לך הגבתי בחדות - כי נראה היה לי שיש פוטנציאל להבנה אמיתית, ואני שמחה לקוות שאכן כך קרה. את רצויה כאן - ומוזמנת להשאר. ערבה.

הורדת לי אבן מהלב

היי ערבה פרח 7 ושאר יושביי הפורום , ממש הורדת לי אבן מהלב, הדבר האחרון שחסר לי זה להיות מטרה לחיצים שבכלל לא היו צריכים להשלח .... למזלי נפלתי על אישה סובלנית שלא ממהרת לשלוח מילים אל המסך תודה על ההבנה ועל הםתיחות שלך לראות את התמונה כולה ולא הודעה אחת בלבד... אכן יש פוטנציאל להבנה ואני חושבת שזה חלק מהיותנו בני אדם היכולת לטעות להודות ולהמשיך הלאה... טרולים וחבריהם ? חבל על המילים ... תודה על ההזמנה , אגיח כשאוכל ... שבוע טוב

אבן על הלב???

לא טוב.לא בריא!
והיכולת להודות בטעות ולהמשיך הלאה - היא לא סתם חלק מהיותנו בני-אדם. היא חלק מהיותנו בני-אדם טובים !

אבא גאה

New member
קראתי את התנצלותך

ומיד הגבתי ורק אח"כ ראיתי שכבר חיבקרו אותך לפני ונתנו לך פרחים.... אז הנה עוד
ולי יש הוכחה נוספת שהא/נשים שכאן שהם כולם חברות שלי - הן א/נשים נפלאותים.

אבא גאה

New member
כל מי שמתנצל בפני בכנות

ומבין ולומד.......מקבל את אהדתי.
ברוכה הבאה.

למעלה