ש'לום לום לכולם

ש'לום לום לכולם../images/Emo124.gif../images/Emo163.gif

היי אנשים זאת פעם ראשונה שלי בפורום הזה..
ראיתי הרבה תמונות נורא מעניין, לא ידעתי שיש פורום כזה עד עכשיו..
גם לי יש סוס אני כבר 5 שנים רוכבת,
הסוס שלי הוא מסוג ערבי טהור עם תעודות עם קו דם של אלוף (WESTON) הוא סוס מירוצים למרות שכרגע אני בריגעה לאחר נפילה קשה שהייתה לי מסוסת אפלוסה..
לפני שנכנסתי חזק לקטע של סוסים היתה לי סוסה אינדיאנית מקומית,
את הסוס אני מחזיקה בחווה בראשון..(עיר מגוריי) זהו מקווה שעברתי את המבחן
וכמובן איך לא , הוספתי תמונה שלו, השם שלו זה ASILI אני קוראת לו אסיל בלי ה-י' בסוף..
בתמונה הוא בן 2וחצי הים הוא בן 3 ו-8 חודשים

ל-D O R I N K A

סוריי שלא עניתי לך במסרים פשוט זה תקוע לי שם..
בכל אופן הלס שיש לי בשם זה קיצור של לסבית... אני בד"כ הייתי בפורום של "נשים בלבד" ובחד בת מחפשת בת בצאט...

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo6.gif

שלום, אני אבישג, בת 12 מחיפה. אני רוכבת 3 שנים בערך, קצת פחות.. אני מתחרה 70-80 על פוצ'יני בקפיצות, ובדרסז' אני מתחרה על גב' גלי. אני לא לסבית, אני אוהבת אך ורק בנים (מתחום האהבה)

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

את מאוד תיהני בפורום הזה
הוא פשוט
איזה סוס מהמם
ערבי טהור??? יפה מאוד
בהצלחה בפורום

שלוםםםםםם!! ../images/Emo24.gif

קוראים לי דרור.. ואני רוכבת 6 שנים אינגליש.. אני מתחרה במטר... (ובקרוב באף אי איי).. יש לי סוס טורוברד גזעי... אני גרה ברמת גן ורוכבת בחוות הפארק.. אהה ואני בת 15 ועוד מעט 5 חודשים!.. מקווה שתהני פה.. הנה תמונה של הסוס שלי

חח תודה על הקבלת פנים

וואי ממש אחלה, רציתי רק לשאול משו, אני עם הסוס שלי עשיתי הפסקה של אימונים והכנה לתחרויות כי היתה לי נפילה קשה מסוסה והייתי בביה"ח לתקופה ועכשיו התחלתי לצאת איתו לשטח בשביל הכייף והטיולים, זה גם יותר סבבה כי יותר רוקדים (הסוס לא אני חח) עושים תחרויות עם ילדים מחוות שונות.. מה איתכם רק תחרויות ואימונים או שאתם יוצאים לשטח? האמת שזה יותר נחמד ללכת עם הסוס לים לדוגמה ולעשות פס אחד גדול :) חחח מעניין איך אתם עושים מפגשי פורומים.. באים על הסוסים?

האמת שיש כמה..

כמו שאני יודעת יש 2 באזור נחלת יהודה שזה לכיון צומת בית דגן, הייתה חווה שעד לפני שנה היתה אחת החוות הטובות והיא היתה ליד גלי הדר ליד צומת פלמחים אבל היא נסגרה אגב שם היה הסוס שלי וכשהחווה נסגרה העברתי אותו לחווה של דגני, שהיא בפרדסים איפה שבנו עכשיו את הרכבת.. לפי מה שאני יודעת אין יותר חוות, אבל יש הרבה בדואים בפרדסים של נס ציונה ראשון שמחזיקים סוסים פרטיים אבל סוסים מקומיים..

Sweet SuGaR

New member
וולקאם../images/Emo13.gif

אני שי עוד 13 ימים בת 15 אני רוכבת בתלמי מנשה אינגליש אין לי סוס אבל אני רוכבת על אחד חתיך בשם צ'יקו

טוי בוי

New member
שלום...............................

אני אלה. אני רוכבת 6 שנים בג'וקי קלאב. אינגליש. מתחרה בדרסאג'...איזה כיף להגיד מתחרה בדרסאג'! כיף!
אין לי סוס. יש לי כלב, חתולה, חתול, ושני תוכים. אני גרה בתל אביב. וזהו. ורנה מדריכה אותי.

Juli kleo rullz

New member
../images/Emo50.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo50.gif ../images/Emo15.gif

קוראים לי שירה דורון אני בת 15.5 (עוד חמישה חודשים ויומיים בת 16
) אני רוכבת באודים רוכבת אינגליש
מתחרה דרסאג' (דרסאג' רולזזזז D-:) יש לי חצי פנסיון על המלאך
ברמון!
אמממ וזהו...

animals lover

New member
WELCOME../images/Emo107.gif

אני דניאלה-רוכבת ווסטרן 5 שנים בחווה במוצא עלית ומתחילת השנה אני רוכבת גם אינגליש בכפר שמואל!!! ברוכה הבאה לפורום!

אוכפית

New member
../images/Emo6.gifשלום נועהההההה!

קוראים לי חן אני בת 15 ויש לי סוס מקסים שקוראים לו רעם והוא בן 7. אני רוכבת ברמת גן (חוות הפארק) העיר שבה אני גרה- כמו דרוריייי

הלו! ../images/Emo140.gif

שלום שלום, ברוכה הבאה לפורומנו הקט, מקווה שתהני פה, שלך, פיצי.

היי!!!../images/Emo68.gif../images/Emo151.gif

שלום! אני מאיה, בת 12 רוכבת דרסז' שנה ורבע בחוות אמיר (שולטתתתת
) ואני מקווה שתהני בפורום!!!!!

למעלה