שלום לום :)

שלום לום :)

אני הלנה ... קוראת סמויה ... ומעריצה מטורפת בעברי של TT ורגועה יותר היום .... עשיתי סדר פסח ומצאתי מלא מלא מלא קלטות , תמונות, דיסקים ואף מכתבים שהתכתבתים עם מעריצות ( אוליי חלקכן פה ) בכל אופן רציתי לעדכן (לא ראיתי הודעה ) שיש סרט דוקו עכשיו ביס ער' 8 ואם לא תספיקו יש שידור חוזר ב2 בבוקר או מחר ב13:50 .. תהנו אחחחח ... איזו נוסטלגיה שבת שלום :)

הי הלנה ברוכה הבאה לבית שלנו

נעימאוד אני מורי מעריצה מטורפת בעבר ובהווה
את מוזמנת לשבת פה איתנו ולחפור פה איתנו על כל דבר קטן

Hadar07

New member
ברוכה הבאה

את מוזמנת להשאר איתנו ולהפסיק להיות סמויה, זה כיף. והיה נחמד לראות את הדוקומנטרי בטלויזיה עם תרגום והכל.

nanny3

New member
מצאת את כל הדברים ששמרת???? תזהרי שלא נקפוץ ע

לייך !!! חלקנו עוד מבכות על אבדן הקלסרים והקלטות שאמא זרקה במהלך השנים !! תזהרי להפטר מזה!! היום זה ... זה.. פרייסלס! אין בכלל ערך, הערך הוא רגשי ... ויקקקקקקקקר

natt888

New member
יווו, ליאור עשית לי חשק לחפור בארון

שלי אצל אמאבא. אם אמא שלי לא זרקה (ואני כמעט בטוחה שהיא לא) אז יש לי את הקלסר שלי של TT עדיין......... וואי וואי, הקלסר הזה ממש מסקרן אותי עכשיו.

natt888

New member
בהזדמנות :)

זה צריך להיות משעשע...ומרגש.... מענין איזה מימצאים אני ימצא

לא זורקת ולא מתכוונת לזרוק

מסכימה זה באמת פרייסלס..
חייבת למצוא את הבנות שאיצן התכתבתי.. לא זוכרת שמות עשכיו אבל אני אבדוק ואגיד לכן ... מי מכן בערך בגיל 30 והתכתהה עם אנשים בגילאים 12--16 בערך נראה לי

וולקאם וולקאם../images/Emo140.gif

נעים להכיר, אני הילה
שתפי אותנו- מיהו הממבר האהוב עלייך? מהו האלבום הכי אהוב עלייך? השיר האהוב..? הקליפ האהוב?? חחח סליחה על ההתנפלות

למעלה