שלום לזהבה ולכולם

Mונק

New member
שלום לזהבה ולכולם

אני חדשה בנושא ולכן חדשה גם בפורום. המצב שלי הוא כזה - בשנה האחרונה סבלתי מהתקפי חוסר שיווי משקל על סף עילפון כארבע פעמים, כולם בזמן המחזור. לפני שלושה חודשים החלו צפצופים באוזניים, אותם שמעתי בעיקר בלילה והתרגלתי. לפני חודש עברתי תאונת דרכים, בה קיבלתי צליפת שוט ונפגעתי בצואר ובגב. מאז הטנטון התגבר ובימים האחרונים אני עם שפעת קשה וצינון חזק שגורם לטנטון לגבור בצורה בלתי נסבלת שלא מאפשרת לי לישון ולתפקד באופן נורמלי. בהתקף האחרון הגעתי לבי"ח, שם נבדקתי ע"י א.א.ג ששלל ורטיגו והרופא שלי (א.א.ג) שלח אותי לבדיקת שמיעה והמליץ לי לבקש מרופאת המשפחה שלי הפניה לנוירולוג. אציין גם שאני לוקחת תוספי ברזל ו Bקומפלקס וכן ציפרלקס. מה את ממליצה לי לעשות כרגע? אני כבר מבולבלת וזקוקה לאבחנה כלשהי ולטיפול. תודה מראש

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום Mונק

את למעשה נפגעת פעמיים .פעם בגלל הטינטון שהיה קיים ופעם נוספת בגלל תאונת הדרכים שעברת. צליפת שוט מחמירה מאד את הטינטון והסחרחורת. בנוסף יש כאבים חזקים בצוואר. גשי לרופא מומחה בנושא סחרחורת וטינטון או לנוירולוג. עלייך לעבור סדרת בדיקות כמו : BERA ,ENG בדיקת בלוטת התריס. הייתי מתייעצת גם עם אנדוקרינולוג לגבי התקפי חוסר שיווי משקל וסף עילפון בעת מחזור. יתכן וישנה בעיה הורמונאלית. הבירור צריך להעשות אצל שלשה רופאים : רופא א.א.ג. מומחה לטינטון וסחרחורת, נוירולוג ואנדוקרינולוג. אין לך עדיין איבחון כי טרם ביצעת את הבדיקות הדרושות. בינתיים לנוח הרבה ולעשות רק מה שאת מסוגלת לא מעבר לזה. רפואה שלמה, זהבה שחם

zs1957

New member
בהצלחה בטיפול הרפואי

עדכני אותי מה קורה. רפואה שלמה, זהבה שחם

למעלה