שלום לזהר הבת של מירי

שלום לזהר הבת של מירי

זה עפרי. לא כתבתי לך בגלל שאמא עסוקה וסליחה עכשיו יש לי זמן וגם לאמא. שי רוצה ללכת לים אבל אמא אומרת שקר. את אוהבת ים? אני מאוד אוהב וגם בריכה. אני מחכה מאוד ליום שני ללכת למשחק של הפועל ומתי שאמא שלך תחזור תגידי לה שתבואי איתה למשחק בסדר? אני רוצה שתראי את המשחק בטלויזיה ביום שני בערב בערוץ 1 טוב? ותצעקי הרבה הפועל ! הפועל ! אמא אומרת שאני ילד יפה מאוד ויש לי עיניים ירוקות וגם לשי כחולות כמו לאבא. רק לאמא יש עיניים חומות במשפחה אבל גם שלה יפות. פחות משלי. (עכשיו זאת אני אורית- יווו אני מתה על הילד הזה !!!..אוקיי ממשיכים..) קראתי שהתינוק נפל ומקווה שלא התנפח לו. מה שלומו? תשמרי על רום שלא יפחד ותחבקי אותו וגם את התינוק שלום באהבה עפרי ותכתבי לי גם

עפריייייייייי../images/Emo24.gif...

אתה באמת ילד יפה הכי בעולם עם העיניים המדהימות
ואני עדה לכך. בקשר לכדורסל
אתה אחלה שחקן ותמיד כיף לי לשחק איתך. חכה לי ביום שני ונצעק ביחד
אוהבת סיגל

מיריאל1

New member
לעפרי מזהר

הי עפרי, אני אשמח אם יום אחד נלך גם ביחד לים או לבריכה עם האחים שלנו. אל תדאג לעילי לא התנפח הראש אבל רום מאוד פחד - עכשו הוא בסדר. אני אשתדל לראות את המשחק ביום שני בערוץ 1. איך בכיתה שלך? אתה מקובל בחברה? אתה אוהב איזו ילדה מהכיתה? תענה לי בקרוב באהבה זהר

הי זהר מה שלומך?

בכיתה שלי יש 14 ילדים ורק 2 בנות. אני לא אוהב אף אחת כי הן מכוערות ואני משחק רק עם הבנים. יש לי חברים שקוראים להם מתן, דני, זהר,מיקי,אדם, אופק, מיכאל, מאור, מור ועוד מאור אחד. יש לנו 2 מורות וקוראים להן חני והדס. את אוהבת איזה בן בכיתה? תכתבי לי אחרי שאמא תחזור? באהבה עפרי

למעלה