להתחיל לתרגל את הטנטרה כבר מה../images/Emo82.gif ../images/Emo9.gif
(נכתב מנקודת המבט ה
עם ה
) איך
הרי בת זוג לסדנה, אינה בהכרח חברה קבועה או בת זוג לחיים, וברבים מהמקרים אין לנו בת זוג לסדנה עקב אחת משתי סיבות: 1. אנחנו פשוט כבולים בתוך הגבולות האישיים שלנו, עד כדי כך, שאנחנו אפילו לא מנסים להציע את הסדנה לבנות שסביבנו, כיוון שאנחנו מראש בשיפוטיות... "זאת??? אף פעם לא תלך..." "ההיא? לא, יש לה אף עקום וציצי קטן" "השלישית? ההורים שלה דתיים ובטח בחיים לא תסכים..." וכל אותם השיפוטים שלנו, משרתים את מטרת הגבולות והפחדים, כובלים אותנו, משביתים אותנו. 2. אנחנו שבויים בתוך ה"יאנגיות" שלנו. כבולים להרגלים הזכריים כל כך, להשיג, לכבוש מטרות, ואנחנו משדרים את זה החוצה כשאנחנו ניגשים לגברות. אנחנו לא יודעים את זה, אבל ככל שאנחנו יותר מאצ'ו, יותר משדרים את הזכריות הכובשת שלנו, כך הן נרתעות. והן... מגיבות בד"כ באופן טבעי. ה
שלהן מגיע מהפחד. לא תמיד הפחד המודע, אלא זה שמגיע מהתת מודע, מהאינטואיציה. ואנחנו הגברים, עומדים נכלמים ותוהים. הרי אנחנו כאלו אנשים מקסימים... (ואנחנו באמת כאלה), אבל המקסימות הזו עוטה שכבות על שכבות של חיספוס וחוסר איזון. אז איפה הטנטרה נכנסת כאן לפעולה??? 1. להשתדל לפרוץ את הגבולות והמחסומים האישיים שלנו ולהעז
2. לקבל כל דבר וכל אחת כפי שהינה, לאמן את שריר הקבלה, לא לשפוט. 3. להשתדל להשתחרר מהצורך העז להשיג, לכבוש. לא לשדר החוצה שאנחנו מוכרחים. 4. ללמוד להתחבר קצת לאיכויות הנשיות, היין שבנו. להיות יותר רכים, יותר זורמים, יותר ברגש... כן, כן, הביצה והתרנגולת... אם אני עוד לא שם, ואני רוצה ללמוד את זה בסדנת טנטרה, אז איך אגיע לסדנת הטנטרה, אם אני צריך ללמוד את זה עוד לפני הסדנה, כי אז..... קולטים את זה אנשים
המיינד פאק בשיא ההוד והתהילה. שחררו, והכל יתגלץ' לכם למקום באלגנטיות. הרי זה רק לערב אחד, לא הולכים להתחתן. אוהב אתכם אחים שלי, אולי בקרוב תצא הודעה על מעגל גברים, ונעבוד יחד על העניינים האלה.