שלום לחברים בפורום :)

שלום לחברים בפורום :)

1.)טרם קיבלתי זימונים למבחן מור ולאור הסכמים הגבוהים שאני רואה בפורום מסופקני אם אני אקבל זימון לטכניון או לת"א בטכניון הסכם שלי 94.24 ובת"א 716 אודה אם תוכלו לעדכן אותי בכל פיסת מידע בנושא. 2.)לעיניין אחר, קיבלתי זימון לשלב א' לרפואת שיניים בירושלים.שלב זה מורכב משאלון מובנה ומבחן "מנואלי" מישהו ממכם יודע מה זה אמור בדיוק להיות ?ניסתי לברר במזכירות הפקולטה אולם העיניין לא ברור.אשמח לקבל תגובות מאנשים שקיבלו זימונים או בידיהם מידע על הליך הקבלה לרפואת שיניים. שאלות רבות אך אודה לכם אם אקבל תגובות!!

אני לא לבד:)

אני שמח שאני לא לבד אני באמת מקוה שגם הנציגות לרפואת שיניים תגדל בפורום!! יש לך מושג מזה השאלון המובנה?

epsilon1

New member
לא ממש

אבל זה ראיון שהוא פשוט על דף, לפי מה שהבנתי.

medic20

New member
מה שאני יודע

זה שלגבי השאלון של רפואת שיניים, המשמעות של ה "מובנה" הזה אומרת שניתן להתקבל על סמך השאלון בלבד (אה, והמבחן ה"מנואלי") כשדיברתי איתם הם אמרו לי שככה זה היה בשנתיים הקודמות, לא כל אחד בכלל הצטרך ראיון, אבל השנה זו איזו מתכונת חדשה ועוד לא ברור מה יהיה ואולי יהיה ראיון לכולם, no matter what! שוב, כמיטב המסורת של מדיניות העמימות של "הדסה"

האם הם קובעים סף זימון ליום הנ"ל?

שאם לא הוזמנתי כבר אפשר להפרד מהתקווה לבקר אי פעם בהדסה?

medic20

New member
לא בטוח

אני מכיר מישהו בסטטוס "המתנה" שזומן. לפי מה שכתוב בידיעון של ההרשמה, זה שהזימון למילוי השאלון הוא עפ"י "מדרג המועמדים" שנרשו (whatever שזה אומר)

אני לא מאמין שלמישהו כתובה "קבלה"

כולם על המתנה, לא? נו, טוב, נחכה, אולי יהיה עוד סבב.

medic20

New member
כן, זה עוד קטע לא ברור

לי למשל יש "בטיפול" כבר לא מעט זמן

epsilon1

New member
יש הבדל בין המתנה לטיפול

לפני ששיפרתי את הפסיכומטרי הייתי ב"המתנה" ועכשיו אחרי ששיפרתי אני ב"בטיפול".

epsilon1

New member
ועכשיו שאני מסתכל על זה

נראה לי שאלה שעברו את הסף העליון הם "בטיפול".

ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

זימונים למו"ר רק התחילו להישלח למועמדים, ורק למעטים מהם. יש לך סיכוי די טוב לקבל זימון למו"ר מהטכניון. בקשר לרפואת שיניים, אני לא ממש יודעת מה הולך להיות שם. כנראה שהם רוצים לבחון איכשהו איך אתה עובד עם הידיים.

תודה על העידוד

תודה על העידוד לגבי הסיכויים בטכניון! העיקר לקבל הזדמנות נוספת מלבד הראיונות המכשילים בבאר שבע....

mmm wondering

New member
שלום אושרית

את חושבת שיש לי סיכוי לקבל זימון מהטכניון..הסכם שלי 95.07? כי נלחצתי קצת בגלל הסכמים הגבוהים

כמו שנסי אמר, יש לך סיכוי די גבוה

לקבל זימון מהטכניון. הסף של שנה שעברה נסגר על קצת פחות מ94 ולך יש מעל 95.

למעלה