שלום לחברים היקרים בפורום,

אינדיגו

New member
שלום לחברים היקרים בפורום,

מישהו יכול להמליץ לי על כירופרקט באיזור באר-שבע? יש לי שני דיסקים פרוצים בצוואר , וטיפול במסגרת פיסיוטרפיה בקופת חולים הועיל כמו כוסות רוח למת
.... קראתי בכלל שאפשר להחזיר אותם למקום. האם נכון ואפשרי? תודה מראש.

כירופרקט בבאר-שבע

במרפאות הרפואה המשלימה של קופות החולים בטוח שתמצא כירופרקט. בבאר-שבע יש מרפאות של 4 הקופות. גם אם אתה לא חבר באף קופה, תוכל לפנות לכל אחת מהמרפאות (רק שהמחיר יהיה גבוה יותר).

dovale

New member
כירופרקטור

אני מצטער שאין ביכולתי להציע כירופרקטור באיזור באר שבע , אך אנסה להציע אתר שבו אולי ניתן למצוא . בכל מקרה , אני מבקש להדגיש שיש הלתייעץ רק עם דוקטור !!! לכירופרקטיקה היות וכל חוסר ידע ו/או מיומנות יכולים לגרום לאסון . מה שכן , אני יכול להציע כירופרקטור בתל אביב שבעבר עזר לי אישית בצורה יוצאת מהכלל וגם כיום , אם יש לי בעיות אני הולך אליו . דר´ גרינבלט 035227270 . כתובות האתרים :www.alternativli.co.il , www.alternativit.co.il . אני לא רוצה להכנס כאן לפרוש המילה פריצת דיסק , תקבל את כל המידע שתזדקק מהרופא . מה שכן , עליך לבצע צילום האיזור הפגוע ולקחת איתך לרופא . אם אוכל לעזור בעוד משהוא , אנא צור קשר .

רשימת כירופרקטורים לפי איזור מגורים

ניתן למצא את הכירופרקטור הקרוב לאיזור מגוריך באתר של האיגוד הישראלי לכירופרקטיקה www.chiropractic.co.il ובטלפון חינם 1800.658.000 בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקטור

צר לי../images/Emo10.gif

אבל אי אפשר להחזיר דסקים אחרי פריצה. תצטרך רהתמודד עם זה כל החיים.עד שתמצא מטפל היתי ממליץ לך ללכת להתעמלות (תחת השגחה מקצועית) כדי לשפר זרימת הדם ולהרחיב חוליןת. זה יכול להקל עלך מאוד מיכאל

למעלה