שלום לחברים...

Sketch

New member
שלום לחברים...../images/Emo132.gif

זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן בפורום אבל יצא לי לראות כבר כמה עבודות שממש אהבתי (כמו למשל הזאב של eldarinn)... אני רוצה להתחיל ללמוד איך לעבוד רציני על תוכנת תלת מיימד ומחפש אחת שתיהיה גם באיכות טובה וגם לא יותר מידי מסורבלת, מישהו מכיר אחת? עד עכשיו עבדתי למעלה מדנה וחצי על ברייס4 (אני יודע שיש כבר 5) ופוזר4 אבל הרמה של שתיהן היא לא הדבר הכי איכותי (אלא אם כן משקיעים בטירוף) אז אולי מישהו מכיר אלטרנטיבה?

d.r.-rock

New member
תראה

אין לי מושג מה זה ברייס 4 וגם לא 5 אבל אם אני לא טועה פוסר היא תוכנת מודלים ליצירת דמויות תלת מימדיות ולא ליצירת תלת מימד עצמה היא נחשבת לתוכנה קלה מאוד לעבודה היא פשוטה לתפעול והמשתמש אינו מתריך הרבה ידע בתלת מימד על מנת לעבוד איתה אבל מי אני שיקבע אני בכלל לא יודע מקס מה שכולם אני רואה פה שולטים בו :)

eldarinn

New member
שלום וברוך הבא ../images/Emo42.gif

וכמן כן מזל טוב על בחירת האופציה לנסות ולהשקיע ולעבור למשהו רציני. אני אישית תמיד ממליץ לעבוד עם RHINOCEROS בתור בסיס, גם כי יש לה כלים טובים לכל דבר והיא יחסית פשוטה ובסיסית וגם כי האוריינטציה שלי תמיד מנקודת מבט של תכנות שמשמשות גם לעיצוב מוצר. קישורים לשיעורים ולהורדת גרסת נסיון תוכל למצוא בקישורי הפורום. בהצלחה!

למעלה