שלום לחברי בהפורום כמה שאלות לי

שלום לחברי בהפורום כמה שאלות לי

1. מדוע אף אחד לא ענה על שאלתי האם יש משהו שמשתמש באומגה 3 עם ויטמין E ומה התגובות עליו. 2. ראיתי שתלמה, שאלה שאלה מאד חשובה, שאלה שגם אני שאולת את עצמי, ואני בטוחה שעוד הורים. אם כל הכבוד לתוספי המזון וויטמינים ואנזימים שילדינו זקוקים להם, האם אין כאן ניגוד אינטרסים בין הרופאים שמשווקים אותם לבין כך שהם גם המטפלים וכמבון הצרכנים שאלה אנחנו, איך אנחנו אמורים בכלל לדעת מה באמת טוב , יותר נכון לומר איזה חברה טובה, אי אפשר לקנות את הכל או לשגע את ילדינו , עד שהם מתרגלים לטעם כל שהוא פתאום להחליף כי יצא משהוא חדש. אני מציעה לעשות סקר כאן בפורום שכל הורה יכתוב על מה שהוא משתמש ומה דעתו ונשמור את זה כמסמך בכדי יהיה נגיש לכל הורה. אני אישית קיבלתי סחרורת מכל זה. וגם מתחילה להרגיש שיש כאן תחילה של עבודה בעניים כמו בכל שאר הדברים שקשורים לחברות תרופות ורופאים.

nissan41

New member
אומגה 3 של נוטרה לייף

משתמש באומגה 3 של נוטרה לייף1) ילד בן 2.2 מקבל דרך מזרק 2 כמוסות - אין בעיה עם הטעם, 5 טיפות של ויטמיןE של סולגאר 2) ילד בן 9 לוקח 3 כמוסות שמרוקנות לכוסית יחד עם 4 מי"ל של ויטמין C בתוספת של 5 טיפות ויטמין E של סולגאר - פעמים ביום לא מתלונן על הטעם (גם אני טעמתי -לא נורא בכלל). במקביל שניהם מקבלים עבור ויטמין Aוגם D מי"ל 1.5 של שמן דגים הליצטרול, מעורבב עם וימין C. התגובות של שניהם עד כה טובות (מכל הבחינות). בה בעת שניהם בדיאטת CFGF כך שאינני יודע מי משפיע יותר. מקווה שעזרתי לך

אומגה 3 של גיא בן צבי

היי קטרין, בני (בן 9) לוקח 3 כמוסות ביום של גיא בן צבי וויטמין אי של סולגאר. הוא בולע את הכמוסות בקלות, אף על פי שהן די גדולות. יש שיפור במצב הרוח שלו ומעט ביכולת הריכוז שלו. גיא המליץ על 5 כמוסות ביום, אבל כשעלינו משלוש לארבע, הילד הפך להיפר, אז הורדנו חזרה לשלוש.

razgalili

New member
שרשור דגים

שלום קטרין מצרף קישור לשירשור שהיה כאן בעבר. מקווה שזה יעזור. אין ניגוד אינטרסים כי חוץ מד"ר וילנסקי אין רופא שמטפל בילדים בארץ וגם מוכר תוספים. את אמורה לדעת מה טוב על ידי שתשאלי הורים אחרים מה עבד בשבילם. אפילו אם אני ניסיתי משהו באמריקה וזה עבד לי עדיף לדעת מה עבד בישראל - יבואנים שונים וחנויות שונות יכולים לשמור על סטנדרטים שונים של איכסון וכו.

תודה רז

כנראה שלא ניסחתי את שאלתי נכון. בכל מקרה תלמה ענתה לי ועוד אמא במסר השאלה הייתה על מוצר חדש של אומגה שלוש שכולל בתוכו ויטמין E. מעבר לכך שאלתי האם אנחנו ההורים יכולים לעשות מעכב ולשמור אנפורמציה על תוספי מזון נגישה וכמו כן החידושים שלהם וכמובן מהנסיון של ההורים מי מהתוספים טוב באמת כי יש הרבה בשוק. בכל מקרה תודה לכל מי שענה לי

למעלה