שלום לחברי הופורם, צריכה עזרה בבקשה

דקר26

New member
שלום לחברי הופורם, צריכה עזרה בבקשה

אחרי חיפוש מתיש בגוגל ובאלוהים יותר כמה אתרים.. אני פונה אליכם לעזרה.. אני ועוד חברה רוצים לרשום חברה אחרת {מקשקשת לנו כבר שנה על זה שהיא רוצה ללמוד ולא עושה כלום לגבי זה} לקורס ברמנים/ברמניות. עכשיו.. לשאלה.. אנחנו מחפשות בית ספר שמעביר קורסים באיזור נהריה/מעלות/כרמיאל, יש דבר כזה ולא משנה של איזה בית ספר? הפרינססה גרה במעלות אבל היא מאותגרת תחבורתית {שלילה ל4 שנים הרסה תחנת מוניות ובדרך הרגה חתול וכל זה ברוורס..} השעות גמישות אז אפשר בערב ואפשר בבוקר כמובן רק שיהיה תחבורה ציבורית גם להלוך וגם לחזור.. תודה מראש על התשובות דקר

itamarbro

New member
היי

נראה לי שלכל בתי הספר הגדולים בארץ יש סניפים איפהשהו באיזור. לדעתי לזמן אמיתי יש שם משהו, וגם לברטנדר ולבארמסטר. ללימון יש סניף רק בפיתוח, לפי מה שאני יודע. הכי טוב זה להיכנס לאתרים של בתי הספר ולבדוק, כי שם נמצא המידע הכי מעודכן, ובחלקם יש גם כתובות. האתרים: זמן אמיתי - zmanamiti.co.il ברמאסטר - barmaster.co.il ברטנדר - bartender.co.il

דקר26

New member
תודה על התגובה המהירה.. אך זה לא..

תודה על התשובה המהירה אך זה לא עוזר.. כל ביתי הספר שמסרת הגבול שלהם הוא חיפה {אם יש פה סוכנים של בתי ספר אולי זה הזמן לשקול לפתוח עוד בית ספר בגליל המערבי או משהו..} אני לא ממש מכירה את האיזור אבל מנהריה/כרמיאל לחיפה זה בערך נסיעה של שעה וחצי בתחבורה ציבורית.. {זה מה שהפרינססה טוענת} בכל אופן אם מישהו יודע על בית ספר קצת יותר צפון מחיפה לכייון עכו/קריות וכאלה.. תודה מראש {ותודה לאמא שהולידה אותי באילת ככה כל מלון שרוצה אותי מעביר לי קורס על חשבונו בתל אביב}

polekiko

New member
כל בתי הספר בארץ גובלים

בחיפה לצערנו.. אין מה לעשות וזה אכן שעה וחצי בת. ציבורית.. זו הדרך היחידה. נ.ב ללימון יש סניפים בהרצליה, כפר ויתקין ורשל"צ

kodkod24

New member
ברטנדר

יש סניף בטבריה. היה גם בכרמיאל, שווה לבדוק אם עדיין פעיל.

דקר26

New member
אין בכרמיאל.. אבל תודה

טוב אני את שלי עשיתי:) חבל שלא מקדישים לאיזור הגליל המערבי קורס משלהם.. אני חוזרת שוב על הבקשה שאם יש פה סוכנים של בתי ספר שונים ובא לכם להגדיל ראש {ואת הכיס מהעמלות רישום שתעשו} תפנו למי שצריך אצלכם ואולי יבוא לציון גואל..

flutter girl

New member
מה שאני לא מבינה

זה איך בדיוק זה שעה וחצי מכרמיאל לחיפה? מכרמיאל לעכו זה 20 דק', ולחיפה זה עוד חצי שעה בערך (בהנחה שזה באוטובוס ויש תנועה).

דקר26

New member
אוטובוס קטן וירוק..לא ממש מגיע רחוק

אין לי מושג.. תתקשרי לאגד כרמיאל ותשאלי אותם.. כשאני בדקתי לפרינססה אז הם אמרו שיש רק אוטובוס 1 מכרמיאל לחיפה שזה אוטובוס בכלל של צפת חיפה.. מאסף.. עוצר בעכו ובכל ישובי הקריות ובכל הכפרים שמכרמיאל לעכו.. צפי נסיעה שעה ו20 דקות.. הוספתי עוד 10 דקות על חשבון הבית:)

kodkod24

New member
אוטובוס לחיפה

מכרמיאל לוקח 30-40 דקות. זהו. לא יותר. יש אוטובוסים מהבוקר, כנראה לא שאלת את השאלות הנכונות. כנסי לאתר אינטרנט.

flutter girl

New member
בבקשה:

361 זה הקו שעליו את מדברת כנראה, יוצא מצפת ומגיע לחיפה. מכרמיאל לחיפה זה 40 דק' גג. 262 יוצא מכרמיאל (!!) ומגיע לחיפה. שני אלה נחשבים "מאספים". קו 500 - יוצא מקריית שמונה ומגיע לחיפה. קו *ישיר*. לא נכנס לשום כפר. עובר דרך עכו. חוץ מזה שיכול להיות שיש עוד קוים שלא ידוע לי עליהם, אבל עבדתי בעכו לתקופה ואלה הקווים שהכרתי. ממש לא שעה ו20 - מנסיון.

דקר26

New member
יפה לך .. איזה שיעורי בית

ממש תלמידה מצטיינת. מותק את! רק חבל שממש אבל ממש לא אכפת לי אם מה שכתבת זה מה שנכון אם אם הטמבל שענה לי באגד כרמיאל צודק.. תעבירי אליו את השיעורי בית שעשית.. הוא ניראה לי זקוק להם יותר ממני.. פעם היחידה שאני אהיה באחד מהקווים האלה זה אם יעבירו את אילת לכרמיאל באמצע הלילה בלי שאני אדע ובנוסף גם יפנצ'רו לי ת'רכב.

flutter girl

New member
מה הקשר שיעורי בית?

אני מכירה את הקווים האלה כי אני גרה באזור. את יכולה להיות קצת פחות צינית ומגעילה, אגב. זה בטח לא יזיק לך בחיים. אני בטוחה גם שאם דיברת ככה עם הבחור באגד, אז זאת בטח הסיבה שלא ממש הייתה לא סבלנות להתייחס אלייך. בהצלחה בחיים וכיו"ב, את צריכה את זה.

chenby

New member
לפי הניק נראה שאת אוהבת את

כריס קורנל - אם כן - אז סחתיין עלייך... בכל מקרה לברטנדר יש סניף בהולידי אין בטבריה.... שזה כנראה הכי קרוב.. ואת יכולה לבדוק איתם, אם מהחבר'ה שרשומים לקורס הקרוב, יש מישהו מאיזור מעלות כרמיאל, יש הרבה חבר'ה מחצור הגלילית אני יודעת... בקיצור, שווה לך לבדוק, ובלי קשר, אני באופו אישי ממליצה עליהם גם כבית הספר הכי מקצועי (בתור בוגרת שלהם - וחברה של כאלו שעשו במקומות אחרים ורואה את ההבדל) לא יזיק להתקשר.

flutter girl

New member
אכן אוהבת את כריס../images/Emo13.gif

ואני מניחה שההסברים בנוגע לקורס היו לפותחת ההודעה, לא שממש מגיע לה שיעזרו לה עם תגובות כאלה.

דקר26

New member
מותק תרדי מהסוס שעלית עליו..

לא הגבתי על מה שכתבת יש יש דרך ארץ, אבל עד כאן. קודם כל נידחפת עם השאלה הדבילית שלך על זמני נסיעה, שיעשעת אותי עם הסקרנות המטופשת שלך אז נענתי והסברתי ואגב גם אם זה היה בצניות ובצחוק , את מספיק ילדה גדולה להבין שכשנידחפים לשירשור שלא קשור עם שאלה מטומטמת על זמני נסיעות ..תצפי לתגובה זהה.. {ולגבי הזמנים של שעה וחצי שזה גם מה שהחברה שלי אמרה וגם מה שאגד כרמיאל ענו. ומעניין שגם polekiko הסכים וכתב את זה ..כולם טועים חוץ ממך } ובנתיים את היחידה שנידחפת לשירשור שלא קשור אליך. איך אומרים.. אם אין לך משהו חכם לומר אז עדיף שתשתקי, תאמצי את זה כדרך חיים מתוקה. פתחתי את השירשור לשאלה על קורסים בגליל ולא על כמה זמן לוקח להגיע עם אגד.. אז כל הכבוד שאת מקפיצה עם הטימטום שלך את ההודעות שלי אבל עד פה. את לא מכירה אותי ואני לא אותך ואת ה"הברכות" שאת מאחלת לי כבר 2 הודעות כדאי שתישמרי לעצמך. עד פה להתלהמות הזו, בא לך לקשקש איתי עוד קצת לא על חשבון הפורום הזה. ומבחינתי שהמנהלים פה ימחקו את השירשור ולמה שהוא נהפך, לא מכבד ת'פורום וגם לא משרת אותו, עוד פעם שמישהו יכנס לפה לשאול למה אין קורסים בכרמיאל והסביבה, והחשש שלו להגיע לחיפה בגלל תחבורה ציבורית.. תעשי טובה ופשוט תיהי יפה ותשתקי!

chenby

New member
WHY LIKE THIS?

הבחורה ניסתה לעזור... למה האלימות המילולית... לא מוצא חן, את יודעת, את לא חייבת להגיב, אבל מפה ועד להודעה כזו... אולי אל תבואי לברטנדר עם גישה כזו, חס וחלילה גיא או אלדר יגידו משהו שלא מוצא חן לך... תשברי איזה בקבוק... ואגב - אני מתה על כריס קורנל - האיש והצרחה השקטה....

דקר26

New member
תלמדי לקרוא מתוקה..כמו חברה שלך..

אני לא מחפשת זמני נסיעה של אגד. וגם לא מחפשת קורס לעצמי אז ככה גיא או אלדר יכולים לנוח בשקט..אולי רק {יצטרכו ללמוד לדבר יותר לאט שגם את תביני} במקום להתקע בשירשורים שלא קשורים אליכן .. אז אני אחזור על כבר מה שכתבתי.. אני מחפשת קורס לחברה שלי..לא זמני נסיעות ולא קורס לעצמי.. רשמתי במאמר מוסגר באחד מההודעות שלי שאני כבר עובדת באילת.. וכל בית מלון שרוצה שאני אעבוד אצלו כבר דואג להשתלמות על חשבונו.

למעלה