שלום לחברי הפורום אני מחפשת

שלום לחברי הפורום אני מחפשת

פעילות הקשורה לקיפולי נייר לגילאי 5 - 6 היכן ניתן למצוא פעילויות מסוג זה תודה תפוזינה

גילה או

New member
קיפולי נייר לגילאי 5-6

ניראה לי שהקיפולים המתאימים לגיל הזה הם:ברבור ,צפרדע ,קווה קווה.... להלן אתר בעברית עם הוראות לקיפולים הנ"ל.

גילה או

New member
פעילויות הקשורות לאוריגמי לילדים

יש במרכז הישראלי לאוריגמי .פרטים לגבי סדנאות חד פעמיות תוכלי למצוא באתר תחת סעיף-הוראת אוריגמי-סדנאות חד פעמיות.

קודם כל תודה רבה על תשובתך המהירה

שנית אני מתקשה לקפל את קיפול הבסיס השני היכן ישנם הוראות מפורטות יותר איך לבצע את הקיפול הזה תודה תפוזינה

גילה או

New member
בבקשה.לגבי קיפול בסיס שני

אני יודעת שיש בו קושי מסוים שקשה לעבור אותו בשלבים ראשונים של לימוד אוריגמי. אני התחלתי לקפל עם חוברות האוריגמי של מירי גולן (ראי בקישורים -המרכז הישראלי לךאוריגמי)וההסברים שם מאוד מאוד ברורים.הגרפיקה ברורה. אני לא יודעת מאיזה הסבר את מנסה את קיפול בסיס 2 אבל אני משערת איפה הקושי. אני מפנה אותך למאמר שכתב גלעד נאור בעניין.ההסבר שלו מתחיל מקיפול בסיס אחד והדרך שלו קצת שונה מהדרך המוכרת לי מהחוברת של מירי אבל התוצאה זהה. אם זה לא יעזור תכתבי לי לפי איזה הסבר התחלת לנסות את הקיפול ובאיזה שלב ניתקעת ואנסה לעזור על ידי הסבר וצילום שלבים. בהצלחה.

mirigami

New member
טיפים להצלחת קיפול בסיס

לרוב כשמתקשים בקיפול בסיס 2 , בסיס ציפור ישנם שני שלבים שכולם מתקשים בהם : באתר של המרכז לאוריגאמי כשלוחצים על חוברת 8 יש הוראות לדגם של עקרב תקפלי לפי ההוראות המתחילות בקיפול בסיס 1 ועוברים לקיפול בסיס 2 רק שימי לב לשני שלבים: 1. אחרי שמקפלים שלב 7 שימי לב שאת מקפלת את הצלע הכפולה רבים מתבלבלים ומקפלים את הצלע הסגורה ואי אפשר להמשיך לאחר מכן. (עוד סימן לכך שקיפלת טוב לאחר שקיפלת ,המשולש הקטן צריך להיות סגור ולא פתוח) 2. בשלב 9 שימי לב שאת מחזיקה את המשולש הקטן ב-90 מעלות בזמן שאת מרימה כלפי מעלה את הקדקוד. אלו שני שלבים שכולם מסתבכים איתם , תנסי לקפל מדף חדש ללא סימנים ,מכיון שדף עם סימנים מבלבל וחוזרים על אותה טעות. ו...לקפל עם דף אוריגאמי צד לבן צד צבעוני כך שתוכלי לדעת היכן את בקיפולים בהצלחה!

mirigami

New member
גדלי נייר

הגודל הנפוץ ביותר 15\15 והוא מומלץ מאוד במיוחד למתחילים. גדלים נוספים: 20\20 ,10\10 ,24\24 ,50\50 דפים בגודל גדול מומלצים לדגמים מורכבים.

למעלה