שלום לחברי הפורום המדהים הזה

שלום לחברי הפורום המדהים הזה

ישי עלה בשעה טובה לכיתה א'
. בגן חובה העירה את תשומת ליבנו הגננת שכנראה יש לו הפרעות קשב וריכוז. לקחתי אותו לאבחון ואכן כך. בפגישת הסיכום עם המאבחנת היא המליצה לי לקחת אותו לכמה שיחות עם פסיכולוג לגבי הרגל שלו. הייתי די המומה כי לא הבנתי מדוע, מאז שנולד אנו מתייחסים לק"פ כחלק ממנו ולא נותנים לכך חשיבות מיוחדת ע"מ שלא ירגיש שונה. לדבריה הוא סובל מרגשי נחיתות לגבי השונות שלו ביחס לילדים אחרים, גם הציור שצייר, כף רגל אחת קטנה ואחת גדולה באופן מוגזם, מראה על כך שזה מטריד אותו. ישי מדבר על הרגל שלו בחופשיות ומראה לכל דיכפין את הצלקת שלו ועוד כמה צלקות משובבות יתר
.... אני מתלבטת מה לעשות. אשמח לשמוע תגובות.

גווניבר

New member
גם אצלי

התייחסו אל הק"פ כדבר רגיל. מסתבר שאפילו בציורים של אחי הגדול אפשר לראות שיש לי בעיות ברגליים. למה לא לשלוח אותו לכמה שיחות עם פסיכולוג? איזה נזק יכול להגרם? לדעתי הילד רק יכול להרוויח מזה.

אישית, הייתי פונה לייעוץ

ומבררת קודם על מישהו עם המלצצות, וגם שואלת איך מתכווונים להקל עליו, כלומר באילו שיטות משתמשים כדי לעזור. אבל באופן כללי, הייתי פונה לייעוץ כל שהוא. אצלינו מתייחסים לק"פ גם כדבר רגיל אבל ברור לי שלאושרי הנעליים זה לא דבר רגיל. לא אתפלא עם בעתיד נצטרך למצא לו מקום "להוציא הכל החוצה" להשתחרר מיזה. דווחי מה קורה. בהצלחה.

למעלה