שלום לחברי הפורום הנכבד.

שלום לחברי הפורום הנכבד.

הנני משתחרר אוטוטו ומחפש עיסוק מועיל ורווחי. יש לכם מושג על סוגי עבודות ומקומות ספיציפיים שאני אוכל לעסוק בהם בחודשים ינואר- ספטמבר והשכר הכולל החודשי ינוע בין7500 ל10,000 ויותר. אין לי בעיה לעבוד הרבה שעות ולתת משמרות לכל השבוע. מלצר בנאפיס כבר שמעתי ואני שוקל זאת בקפידה. אשמח לשמוע עוד הצעות, בין אם במסרים ובין אם תשובות בשרשור, תודה. סימבה.

NoWords

New member
תאכלס מלצרות

זה באמת מה שיביא לך הרבה כסף, בתמורה לקריעת תחת רצינית אבל אתה מוכן לזה...
אח"כ ספר לי איך זה אני מפחדת ממלצרות. ואני כ"כ חייבת להפסיק עם השטויות האלה :|

לא צריך לפחד מכלום אלא מפני הפחד עצמו..

אל תפחדי ממלצרות, כל אחד חושש ויש בו תהיות כיצד הוא יתפקד וכו' וכו' וכו', אבל אם מיליוני בני אדם עשו את זה כבר שנים אז למה שאת לא תצליחי, ויש כאלה שלא מצליחים לעמוד בקצב, בעומס, בשירות וכו' וכו', אז אם לא תצליחי תמיד אפשר להפרד כידידים אחרי שבועיים או חודש או כל זמן שבחרת לעצמך לבחון את היכולות שלך ולראות אם זה מתאים לך או לא, לא ככה?

נכון ומוסיפה

במלצרות יש נורא את הקטע של הלתרגל את זה... לא כולנו נולדנו עם מגש ביד. אני חייבת להעיד על עצמי ששנה שעברה החלטתי לנסות את הקטע... ובהתחלה הייתי עקומה ברמות!!! אבל עם הזמן משתפרים.
אני אישית לא התחברתי לקטע המלצרתי (ועוד יותר לא התחברתי למקום ולטיפים העלובים שנתנו בו) וקשה לי להאמין שאחזור לזה... אבל מי שיודע ליפול על המקומות הנכונים יכול לעשות בזה כסף מעולה!!

ShirShir

New member
מכירות בקניונים בארה"ב!!../images/Emo45.gif

תעשה כ- 5000$ בחודש.....

חשבתי על זה..

את עשית את זה? איפה עבדת ? כמה הרווחת? כמה יצא לך לשלם בחודש על מגורים, רכב, כלכלה ? כמה חודשים עבדת ? באיזה עיר בדיוק ? מוצרי ים המלח? ציורי שמן? או משהו אחר ? כמה שעות ביום? 7 ימים בשבוע ? כמה הצלחת לחסוך ?

קיר קמט

New member
אני עשיתי את זה וחזרתי בלי כלום

לא באמריקה, אלא באירלנד, אבל תזכור שלא כל מה שנוצץ - זהב.. העבודה תהיה באמת קריעת תחת, ממש קריעת תחת, ושום דבר לא מבטיח שבאמת תרוויח את ההרים והגבעות שמבטיחים.

Shir Lebel

New member
בדיוק היום מורה שלי דיברה איתנו על זה

בשיעור חינוך (כן נו בצפר, לא לצחוק...) סיפרה לנו שהיא טסה לשבוע לארה"ב טיילה שם וזה ויצא לה לדבר עם כמה שמוכרים מוצרים של ים המלח בקניונים שזה הולך ככה.. הם חיים חבר'ה של איזה 10-12 אנשים בדירה אחת, הם עובדים 6 ימים בשבוע, קמים ב6 בבוקר מגיעים לדוכן ב7, שם הם עובדים כל היום עד 12 בלילה יש לכל אחד יום חופש אחד בשבוע, אבל לא לכולם באותו יום אלא יום שונה לכל אחד... ככה במשך איזה חצי שנה תכלס לא נשמע סימפתי במיוחד.. לעבוד 17 שעות ביום.. אבל אולי יש גם תנאים אחרים..

bhmi100

New member
אתה שואף לגדולות :)

תזכור ש7500 זה בערך השכר הממוצע כלומר רב האנשים לא מרוויחים את השכר הזה, אז ישר אחרי שחרור להתחיל ממשכורת כזאת. כדי שלא תעבוד ברב המקומות שלא ישלמו יותר מ4000-5000 שח אני מציע לך - או לעבוד בעבודות שאנשים לא אוהבים לעבוד (נקיון בתים למשל) או לעבוד במשהו שיש לך בו התמחות ואז תוכל לבקש יותר כסף . בהצלחה.

אז ככה..

במלצרות אפשר לעשות הרבה כסף, צריך למצוא מקום טוב ולהתפלל להמון, אבל המון משמרות. ולהיות מוכן לקרוע ת'תחת.

cobainos

New member
מסכים

בלא הכשרה או התמחות או נסיון במקצוע כלשהוא קשה מאד להגיע לשכר הזה. מלצרות או עבודות לא חוקיות למיניהן כמו בקיזונואים וכו'.

למעלה