שלום לחברי הפורום - שאלה לי

sig11

New member
שלום לחברי הפורום - שאלה לי

האם ההומיאופטיה מטפלת גם בבעיות זכרון או ריכוז? אינני יודעת מה נובע ממה או מה האבחון הוודאי אך בהחלט מודעת לכך שאנשים אומרים לי :"מה את לא זוכרת? אבל אמרנו לך". ועוד דברים כהנה וכהנה. לדעתי אינני מרוכזת מספיק ואז נאמרים לי דברים שכאילו " עוברים לידי". אני חייבת לציין כי אני בת 38 וזה מאוד מפריע לי..אשמח לכל תשובה יום מקסים.

שלום לך. ../images/Emo140.gif

הומיאופתיה מטפלת בבעיות מהסוג הזה. לשם כך צריך להבין כיצד זה מתבטא ואיך זה משתלב בשאר תחומי חייך, ומה הכוונה שמסתתרת אחרי "דברים שכאילו עוברים על ידי". זה רמז למצבך הכללי ולרמדי ההומיאופתית שעשויה לשנות זאת. מה אינך מוכנה לזכור ? לעיתים המנגנון האחראי פוגע בתפקוד שלם בשביל להגן על עצמו מדבר אחד. להבדיל אלף אלפי הבדלות, זה כמו להסיר גידול ממאיר יחד עם רקמה בריאה הסמוכה אליו, בשביל שולי ביטחון. משהו בך לא רוצה, פוחד.. לזכור משהו מסויים. אז בשביל להתגונן מפני משהו מסויים כל התפקוד נפגע. אני יודע שזו תשובה כללית מידי אבל במסגרת זו איני יודע כיצד לתת לך יותר. כדאי לך לקבל רמדי שתשחרר את התקיעות ותאפשר לך לנוע הלאה. השארי עימנו. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

sig11

New member
תודה רבה על תשובתך

וסליחה על הבורות, אך מהי רמדי?

כיוון שאלישוע כנראה עסוק

אענה לך בקצרה ובפשטות אך צפי לתשובה מעמיקה יותר ורחבה יותר מאלישוע טוב ? הרמדי - (ריש בצירה מ"מ בצירה) זו "התרופה" ההומאופטית לאחר שההומאפוט מאבחן הוא נותןמרשם לרמדי מבית המרקחת שעוסק גם בהומאופטיה אבל הסבר מפורט ומדויק למהותו של הרמדי שווה לך לחכות לאלישוע או שבכניסה לפורו יש מאמרים או שתחפשי בדפים קודמים תשובות של אלישוע לשאלתך שתהיה שבת מבורכת ומלאת שלווה אמיתית

תרופה הומיאופתית

דבר נוסף לי אלייך. הדבר שאינך זוכרת הוא את עצמך. את עושה הערכות לגבי חייך עד כה ויש דברים שאינך רוצה להתעסק בהם. לפעמים שכחה היא ברכה, אלא שהיא גורפת. בכל אופן רמדי הומיאופתית נוגעת גם בעיניינים האלה. יופי ששבת. אליש

clipsa

New member
Remedy

מאנגלית - פתרון, ריפוי,תרופה,ארוכה,מזור,השבת מלחמה.. הרמדי מופיעה בשתי צורות, טיפות המהולות באלכוהול או גלובולים קטנטנים העשויים בעצם מסוכר חלב. בהומאופתיה קלאסית ניתנת הרמדי באופן חד פעמי,או מספר פעמים תלוי בדינאמיות, בעומק ובגורמים נוספים המעורבים במקרה (נטילת תרופות רגילות למשל). התרופה עשויה מחומר אחד ויחיד שמקורו בצמח,מינרל או בע'ח. זה בקיצור נמרץ.... נסי"רמדי" בחיפוש בפורום ותעלי הודעות רבות בנושא.. ולעניין הזכרון הנשכח... אני מאמינה שיש בכוחה של ההומאופתיה הקלאסית למצוא עבורך את הרמדי האחת המיוחדת שתשיב את האור למקומות החשוכים בנבכי הפרטים הנעלמים. בהצלחה

sig11

New member
תודה לך

אשמח אם תהיי לי לעזר ותדריכי אותי כיצד להתקדם הלאה? למי לפנות? מטפל? מטפלת? אפילו במסר תודה רבה

למעלה